featured

Atopik Dermatit Nedir? Atopik Dermatit Ne İşe Yarar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuru cilt yapısı en sıkıntılı cilt tiplerinden biridir. Sizin cildiniz kadar bebeğinizin cildi de oldukça önem taşır. Bebeğinizin cildi daha hassas ve nemlendirilirken dikkat edilmesi gereken bir cilt tipidir. Atopik dermatit nemlendiriciler sayesinde rahatlıkla nemlendirebilirsiniz. Oldukça yumuşak bir yapısı olan bu krem sayesinde bebeğinizin cildi tahriş olmadan kolaylıkla nemlenir.

Atopik Dermatit Ne İşe Yarar?

Bebek nemlendirici kremi olarak da bilinen atopik dermatit nemlendiriciler, kuru ciltlerin rahatlıkla nemlenmesini sağlar. Yapış yapış bir his bırakmayan bu nemlendiriciler sayesinde bebeğinizin cildi uzun süre boyunca nemli kalır. Yenidoğan ve tüm bebeklerinizde kullanabilirsiniz. Bebeğinizin tahriş olan bölgelerine de kullanarak tahrişi ve kızarıklığı azaltabilirsiniz.

Atopik Dermatit Fiyatları

 

Bebeğiniz ve çocuklarınız için kullanabileceğiniz atopik dermatit nemlendirici kremlerde fiyatlar oldukça uygundur. İndirim ve kampanyalar sayesinde ihtiyaç duyduğunuz kremi daha uygun fiyata satın alabilir ve bebeğinizde severek kullanabilirsiniz.

Miktarına ve markasına göre değişen fiyatlardan bütçenize uygun olanı satın alabilirsiniz. En uygun fiyatlı nemlendiricilere https://www.recete.com/bebek-nemlendiriciler/ adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!