featured

İlk Buluşmada Erkekler Neye Dikkat Eder?Doğru Bakış Açısını Bulmak Neden Önemli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk buluşmada erkekler neye dikkat eder diyorsanız yeni bir ilişki başlangıç döneminde olabilirsiniz. Bu durum sizi tedirgin ediyorsa ve bazı endişeleriniz varsa karşınızdakinin tavırlarını daha çok sorgulamaya başlarsınız. Kendi beklentilerinizi iyi bildiğinizde erkek odaklı da davranmamış olursunuz. Fakat yine de erkeklerin ilk buluşmadaki tavırlarını genel olarak değerlendirmek mümkündür.

Bir Erkek Bir Kadına Neden Dikkatli Bakar?

Bir erkek kadına dikkatli şekilde bakıyorsa bunun göstergesi sizden gerçekten hoşlanması olabilir. Tek seferde bunu yapmışsa üzerinize alınmış da olabilirsiniz. Duruma göre değişen etken olacaktır. Bazen de başka bir kişiden kaçmak isteyen erkekler kadınlara dikkatli şekilde bakabilir.

Bir Erkek İlk Buluşmada Öperse

Bir erkek ilk buluşmada kadını öperse bu sizi tedirgin edecektir. Doğrudan cinsellik odaklı bir erkek değer yoksunu gibi görünebilir. Yani anlık ihtiyaçları önüne gelen kadınla karşılama çabası olan erkekler genellikle ilk buluşmada öper.

Erkekler Kadınlarda Neye Dayanamaz?

Erkeklerin kadınlardaki en cazip olarak gördükleri genelde fizik gibi olsa da aslında enerjidir. Enerjisi kötü ve fiziği çok iyi bir kadın tercih edilmeyebilir. Etkileşime girilen ortamın etkisi de büyük oranda belirleyici olacaktır. Örneğin kendi hayatınızın akışında önemli bir konu üzerindeyken cinsellik konularına odaklanamazsınız.

Erkekler Kadında Sadece 4 Noktaya Bakıyor Görüşü Doğru mu?

Erkekler ilgilerinin olduğu kadınlarda kalça bölümü, göğüsler, yüz güzelliği ve dudaklara odaklanıyor. Bu durumun değiştiği kişileri de bulmak mümkündür. İlk buluşmada erkekler bu eğilimlerini saklayabilir.

Erkekler Bir Kızda İlk Neye Dikkat Eder?

Erkekler bir kızda ilk olarak kendi beklentisine yanıt verecek özellik ararlar. Bu konuda sosyal şartların da etkisiyle ikiyüzlü bir tavır olduğu gözlenebiliyor. Görsel özellikler ve insanların istekleri şekillenir, fakat yetişme tarzı gibi etkenler de devreye giriyor. Bir genelleme yapılacak olursa temizlik, kendine özen göstermek ilk kriterlerdir.

Erkeklerin En Beğendiği Kadın Yüz| İlk Buluşmada Erkekler Nasıl Yüzlü Kadınlar Seviyor?

İnsanların ilgi alanı değişebilir. Medyada yaygın algılar ve kişisel deneyimler beğenilerde etkili oluyor. Erkek gözüyle güzel kadın her bir erkek için değişebildiği için yüz özelliklerinde de bir standart koymamakta fayda var.

Bir Erkekle İlk Buluşma Nasıl Olmalı?

Planlanmış bir buluşmada öncelikle abartılı ortamlardan kaçınmak gerekiyor.

1.Kıyafetler Çok Gösterişli Olmamalı

Giysileriniz kendi enerjinizi yansıttığı için özenli ama çok da abartılı olmayan tarzda giyinmelisiniz. Ancak abartılı giyinmemek için kendinize uymayan bir stil de olmamalıdır.

2.Ortamda Birbirinizi Anlamalısınız

Yeni tanıştığınız kişide anlattıklarınızın ve onun söyledikleri iletişime geçebilme açısından önemlidir. Dinlediğinize yanıt vermek, sağlam temellere dayanan ilişki açısından önem kazanıyor.

3.İlk Buluşmada Erkekler Aşırı Konuşan Kadınları Sevmeyebilir

Erkekler gereksiz yere çok fazla konuşan kadınlardan ilk buluşmada soğuyabilir. Aslında aynı durum erkeklerde de geçerlidir. Çok konuşan erkekler de gereksiz yorucu olabilir.

4.İlk Buluşmada Beğenmeyen Erkek Görüşmeyi Kısa Tutar

Neden ilk buluşmada beğenmeyen erkek bu kanıya kapılır sorusuna yanıt arayabilirsiniz. Beğenmediğini nasıl anlarsınız? Önemli bir soru olarak aklınızı kurcalıyorsa, ilk görüşmedeki süre önemli bir kriter olabilir. İlk görüşmede yalan söyleyen, görüşmeyi kısa tutan erkeklerden uzak durabilirsiniz.

Seven Erkek İlk Buluşmada Nasıl Davranır? İlk Buluşmada Erkeğin Etkilendiğini Nasıl Anlarız

İlgisi size odaklanan erkek, sizi detaylı şekilde tanımaya çalışacaktır. İlk buluşmada enerjisi ve beden dili ile sizinle beraber olduğunu hissettirir. Birden samimi olmamak normal bir durum olsa da ilgi açısından farklılığı hissedersiniz. Bazı hallerde kadınlar beğenildiklerini anlamayabilir.

İlk Buluşmada Erkek Nasıl Etkilenir| İlk Buluşmada Beni Beğenmedi Diyorsanız…

Öncelikle kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. Siz de başkası da diğer insanları sevmek zorunda değildir. Yani insan olarak değer vermek ayrı, özel alana sokmak ayrı bir durumdur. Özel alanınıza sokacağınız kişileri iyi seçmek istersiniz. Bu da karmaşık bir süreç anlamına geliyor.

İlk Buluşmadan Sonra 3 Gün Kuralı| Erkek Neden Mesaj Atmaz? Bir Erkek İlk Buluşmadan Kaç Gün Sonra Arar?

Genellikle ilk buluşmada erkekler buluşma süresinin geçmesinden sonraki 3 gün içinde arar. Olumlu yönde bir bağlantı kurulduysa kısa sürede ilk boşlukta yeniden sizle iletişime geçmek isteyecektir.

Erkekle İlk Buluşmada Ne Konuşulur?

Hazırlıklarınızı tamamladınız ama ne konuşulur bilemiyorsanız bunun kalıp bir konu kuralı zaten yoktur. Kendinizi tanıtan özellikler haricinde görüşmenin seyrine göre seviyeli içten bir konuşma sürebilir.

İlk Buluşmada Sarılan Erkek Normal mi?

Erkekle ilk buluşmada ne yapılır diyorsanız birbirinize fiziksel temasta bulunmadan bir muhabbet geçirmeye özen gösteriniz.

Bir Erkek Hoşlandığı Kıza Neden Yazmaz? İlk Buluşmadan Sonra Kızın Mesaj Atması Uygun mu?

Erkekle ilk buluşma ardından ilk mesajı atan siz olmak isteyebilirsiniz. Durum ve şartlara göre bu değişebiliyor. Bazı erkekler belirsizlik içindeyken ilk siz mesaj atarsanız avantaj olabilir. Fakat genelde erkekten ilk adım beklenir. Bu durum niyet göstergesi gibi tanımlanabiliyor.

İlk görüşmede öneriler konulu yazıya link üzerinden bakabilirsiniz.Ayrıca terkedilme korkusu konulu yazı da genel ilişkilerle alakalı avantajlı olabilir. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!