featured

Havalı Tabancalar Ne Kadar Etkilidir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havalı tabanca ne kadar etkilidir sorusu bu ürüne sahip olmak isteyen bireylerin merak ettiği önemli sorular arasında yer almaktadır. Pek çok kişi havalı tabanca modellerini tercih etmektedir. Peki, havalı tabancalar ne kadar etkilidir? Gelin havalı tabanca modellerinin etkisini hep birlikte inceleyelim.

Havalı Tabancaların Özellikleri

Havalı tabancalar ateşsiz silahlar olarak sınıflandırılır. Bu nedenle havalı tabanca alacakların herhangi bir ruhsata ihtiyaçları yoktur. 18 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir. 

18 yaş ve üzerindeyseniz havalı tüfek ve mühimmat satın alabilir ve ateş etme izninizin olduğu yerlerde kullanabilirsiniz. 14-17 yaşları arasındaysanız havalı tabanca veya cephane satın alamazsınız, ancak ödünç alabilirsiniz. Daha sonra ödünç aldığınız kiti, izninizin olduğu özel tesislerde gözetimsiz olarak kullanabilirsiniz. 

Bununla birlikte, 14 yaşın altındaysanız, havalı tabancayı yalnızca en az 21 yaşında olan birinin gözetiminde, ev sahibinin izniyle özel bir yerde kullanabilirsiniz. Son olarak, 18 yaşın altındaki kişilerin hava tabancalarınıza yetkisiz erişim sağlamasını engelleme yükümlülüğünüz olduğunu hatırlamakta fayda var.

Havalı Tabanca Kullanım Alanları

Havalı tabanca atıcılık sporunda hedefi vurma amacı ile kullanılan ve poligonlarda atış eğitimi almak için tercih edilen silahlar arasında yer almaktadır. Havalı silahlar kapalı alanlarda kullanılabilen silah modelleri arasında olduğu için havalı silah seçimi yaparken çok daha dikkatli olunması gerekmektedir. Bu noktada aşağıda sıraladığımız kriterler göz önünde bulundurarak en kaliteli ve ihtiyacınıza en uygun havalı tabanca modellerine sahip olabilirsiniz. Gelin hep beraber doğru havalı tabanca seçimi ile ilgili detayları inceleyelim.   

Görünümü normal bir silahtan farklı olmayan havalı silah modellerini tercih ederken dikkat edilmesi gereken ilk nokta mermi kapasitesidir. Mermi kapasitesi az olan havalı tabanca modelleri kişiler tarafından genellikle tercih edilmemektedir. Havalı silah satın alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta havalı tabancaların kalibresi ve tetik sistemleridir. Söz konusu kalibre ve tetik sistemlerinin kendiniz için en uygun olanını tercih etmelisiniz.

Havalı Tabanca Fiyatları

Havalı tabanca fiyatları genel olarak değişkenlik gösteren fiyatlardır. Havalı tabancaların markalarına ve sahip oldukları çeşitli özelliklere göre fiyatlarında değişkenlik meydana gelmektedir. Söz konusu değişkenlik havalı tabanca modellerinin fiyatlarının belirlenmesini sağlamaktadır. Siz de birbirinden farklı özelliklere sahip olan markaların havalı tabancalarına sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. 

Kamp Seti olarak kurulduğumuz günden bu yana birbirinden kaliteli ve güvenilir havalı tabanca modellerini sizlere sunuyoruz. Siz de Kamp Seti aracılığı ile en kaliteli ve güvenilir havalı tabanca modellerine sahip olmak istiyorsanız https://www.kampseti.com/kategori/aticilik-airsoft-havali-silahlar adresini ziyaret edebilirsiniz. Web sitemizde yer alan tüm ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek kendiniz için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!