featured

Çekici Erkek Ne Yapınca Karizmatik Oluyor? Çekici Kadın Seksi Kadın mı Demek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekici erkek ne yapınca çekici ve karizmatik olur sorusu birçok kişinin yakından ilgilendiği bir durumdur. Başkalarını daha çok etkilemek isteyen erkekler ve kadınlar, bunu hissetmek ve hissettirmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

Çekici Erkek Nedir?

Kimlere çekici erkek deniyor sorusunu sorduğunuzda kendi deneyimleriniz, istek ve arzularınız devreye girer. Bunu da sağlayan arka plan düşünceler birçok televizyon reklamı, internet sayfaları, kendi deneyimlerinizdir. Bir kısmı kontrollü ve bir kısmı da kendi seçimleriniz olan bu bölümlerde algılarınızın şekillendiğini çoğu kez fark etmezsiniz. Sonuç olarak çekici erkek tanımı daha çok genel gibi görünse de aslında karışık bir duruma işaret ediyor.

Çekici Erkek Nasıl Anlaşılır?

Cinsellik anlamında çekici erkek davranışları yansıttığınız enerji, kendinizle alakalı bir duruma işaret ediyor. Kendinizi çekici hissedemiyorsanız bunun arka planında başka bir detay olabilir. Yani aslında çekici hissedemediğiniz anlarda bunun yöntemini aramaya başlarsınız. Dolayısıyla kendinizi beğenme seviyenizi artırmakla işe başlanabilir. Bunu doğal yollardan yapmanın fiziksel bir yöntemi, duş almaktır. Temiz beden ve güzel kokular kendinizi daha değerli hissetmenizi sağlar.

Başkalarına Göre mi Çekicilik? Kime Çekici Görünmek İstiyorsunuz?

Bir insan kendi kendine neden yetmez de devamlı başkalarına çekici görünmek konusunda bir çaba içerisindedir? Kimlere çekici görünmek istiyoruz ve bunu aslında ne için yapıyoruz. Daha fazla tatmin olabilmek adına yapılan çekici görünme çabalarının başkalarına bu kadar odaklanarak açıklanması doğru mu?

Erkekler cinsel açıdan ilgi duydukları tarafa çekici görünmek ister. Bunu yaparken de bazı davranışlardan kaçınmak mantıklı olabilir. Bu arada çekici kadın ile birlikte olmak isteyerek yine kendisini tatmin etmeye çalışmaktadır.

Erkekleri Çekici Yapan Detaylar | Kadınlara Çekici Gelen Erkek Davranışları

Bir erkeği daha çekici yapan özellikler ve yapılmaması gereken davranışlar bütün olarak ele alınabilir.

Temiz görünmek ve güzel kokularAşağılayıcı kelimeler ve davranışlarda bulunmamakKendini övdürmemekKendini övmemekİlgiyi belli ederken sınırlı davranmak ve ilk buluşmada abartı samimiyetten kaçınmak gibi sıralanabilir.

Çekici Kadın ile Birlikte Olmak Zor mu?

Bir çekici erkek kendisinin farkında değilse, herkesin beğeneceğini düşündüğü çekici kadınlarla birlikte olmakta zorlanabilir. Öz değeri düşük olan erkekler, kendisini diğer erkeklerle kıyaslamaya başlarsa çekici veya daha çok para kazanan kadınlar vs. göze batabilir. Bu da ilişkileri sorunlu hale getirebilir. Birliktelik algısında karmaşık durumlara sıkça rastlanıyor. Dolayısıyla bakış açınızı ve birlikte olduğunuz kişinin de size verdiği değeri gözden geçirebilirsiniz.

Güvenmediğiniz bir ilişkide kendinizi değersiz hissetmeye de hemen başlarsınız. Kendiniz değer veriyorken yeterince değer görmeyeceğinizi düşünerek olumsuz bir bakış açısı yaratabilirsiniz.

Neden Çekici Erkek veya Çekici Kadın Olmak Zorundayız? Karizmatik Erkek Hareketleri Standart ile mi Belirleniyor?

Kitle iletişim araçları tarafından çekici kadın çekici erkeklerde normal bu diye dayatılan bir algı bulunuyor. Fakat gerçek yaşam ve bize dayatılan yakışıklı çekici algısı arasında amaç bakımından büyük bir farklılık bulunuyor. Normal hayatta çok geniş bir kitle ünlü olmadan ve çekiciliğini para olarak kullanmadan hayatını sürdürüyor. Bu açıdan medyada gösterilen modeller sektörlere hizmet verdiği için satın alma eğilimleri konusunda yönlendirici denebilir.

Erkeklerin Kadınlarda Çekici Bulduğu Özellikler

Erkeklerin kadınlarda çekici olarak tanımladığı özellikler değişebiliyor. Bazı erkekler fiziksel özelliklere odaklanırken bazıları durumlara daha çok önem verebiliyor.

1. Etkileyici Kadın Olmak için Aşırı Seksi Davranmamak

Seksi davranmak bunu göze sokarak yapmak erkeklere itici gelebiliyor. Yani erkekler kendisine özel bir seksi tavır görmek istiyor. Abartılı dekolteler yerine duruma uygun kıyafetler çekici görüntü oluşturabiliyor. Özellikle ilk kez birini çekici kadın olarak tanımlayacak erkeklerde bu önem taşıyor.

2. Asıl Kadın Nedir? Kime Göre Asıl Kadın ve Buna Kim Karar veriyor?

Asıl kadın olmak çoklu ilişkileri yürütenler ardından ortaya çıkan bir kavram gibi düşünülebilir. Bir erkek etrafında bir sürü kadınla beraber olurken asıl kadın olma çabası doğuyor. Mantık hatası olarak da düşünülmesi gereken bu durum çoğu kadını gereksiz yere geriyor.

Bir erkekle ilişkiniz olduğunda zaten normal olanı bağlarınız ve aşkınız sonlanmadığı sürece birbirinizin aslı olmaktır.  Bu dengeyi kendi hayatında kuramayan erkek varsa bu tür erkeklerden uzak durabilirsiniz. Bu tür erkekler zaten karizmatik ve çekici de değillerdir. Göz boyama amacı taşıyan piyasaya oynamayı seven karaktere sahiptirler.

3. Özenli Hayat ve Çekici Kadın

Kendisine özen gösteren çekici kadın ve çekici erkekler otomatik olarak etrafa iyi bir enerji yaymış oluyor. Temiz olmak kendinizi devamlı iyi hissettirdiği için hayatınıza da özen gösterirsiniz. Özenli yaşamlar beraberinde doğru enerjiye sahip kişileri de karşınıza çıkaracaktır.

Erkekler çekici kadın bulmak için nelere dikkat ediyor sorusunu merak ediyorsanız diğer yazılara da bakabilirsiniz. Karizmatik etkinizi artıran erkek bakım ürünleri de  size yardımcı olabilir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!