featured

Erkek Giyim Kombin Önerileri | Mevsime ve Ortama Göre Erkek Giyim Tarzları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek giyim kombin seçenekleri bireysel tercihler, yaşam alanları ve diğer etkenlere göre değişebilmektedir. Her sezon yeni modeller vitrinlerdeki yerini alsa da genel olarak giyim artıları sağlayan önerilere dikkat edebilirsiniz.

Yaşa Göre Erkek Giyim Kombin Önerileri

Giyim stilleri erkeklerde yaşa göre değişebiliyor. Genç ve olgun erkek giyim tarzı çeşitlerinden kendinize uygun olanı değerlendirebilirsiniz.

1. 2021 Yeni Dönem Genç Erkek Giyim Tarzları

15-35 yaş arası genç erkek giyim kombin önerilerinde en yaygın görülen parçalardan biri gömlek ve tişörttür. Yeni sezonda keten pantolonlar, Jean seçimler sıkça kullanılıyor. Her yaşa uygun seçenekleri bu aralıkta kullanabilirsiniz. Ek olarak ortama uygun klasik kombinler de değerlendirilebilir.

2. 35 -60 Yaş Erkek Giyim Tarzı

Yetişkin erkeklerde giyim kombin önerileri tarz olarak spor klasik arası daha fazla odaklanabilir. Yaşam stilinize göre şekillenecek olan bu giyimde renk geçişlerine önem vermelisiniz. Sonbahar döneminde lacivert, kahve tonları ve krem rengin pastel özelliklerini ideal şekilde değerlendirebilirsiniz.

3. 60 ve Üzeri Yaş Erkekler için Kombin Önerileri

Erkek giyim kombin önerileri için 60 ve üzeri için konforlu bir hisse daha çok odaklanılabilir. Hareketlerinizi kısıtlamayan rahat bol pantolon ve gömlek, kazaklara odaklanabilirsiniz. Bu diğer yaş grupları için de geçerli olacaktır. Kombin yaparken ayakkabı ve diğer bölümler stil olarak bütünlük sağladığında etkisi daha da iyi olur.

Erkek Giyim Tarzları Renkler Nasıl Kullanılmalı? Kış Mevsimi Erkek Giyim Kombin Önerileri

Genel olarak erkek giyimde baskın renkler koyu tonlar gibi görünse de doğru geçişleri sağladığınızda etki derecesi değişebilir. Turuncu, kırmızı, sarı tonları da mevsim ve yaş farkı olmaksızın doğru kombin edebilirsiniz. Renklerin cinsiyeti olmadığı için renk kombin önerileri şöyle sıralanabilir:

Turuncu krem -kahverengi kremLacivert beyazKırmızı siyah-kırmızı beyazYeşil- siyah-yeşil beyaz tonlarını erkek giyim kombin esnasında dengeli şekilde kullanabilirsiniz.

Erkek Giyim Tarzları Nelerdir| Sert Erkek Giyim Tarzı Koyu Renkler mi?

Koyu renklerle sert erkek giyimi bağdaştırılan bir renk kullanımıdır. Bu konuda siz de kendi seçimlerinize göre kıyafetlerden kullanabilirsiniz.  

Bordo siyah tonlarKahverengi lacivert renk kombiniSiyah ve lacivert renk kombini yaygın kullanılan renklerdendir.

Yazlık Erkek Giyim Kombini | Havalar Sıcakken Erkek Giyim Nasıl Olmalı?

Açık renkler ve ferahlıkhissi veren renklerle erkek giyim tarzı oluşturulabilir. Yaz döneminde koyu tonlar güneşi daha da içeri çektiği için soruna neden olabilir. Kullanım esnasında kendinizi rahat hissetmelisiniz. Bu genel bir giyim kuralı gibi de düşünülebilir. Neticede sadece şık görünmek için giysilerinizden dolayı rahatsız olmamanız gerekiyor.

Beyaz gömlek ve kot pantolonKrem tonlarda triko ve kahverengi pantolonLacivert günlük pantolon ve renkli gömlek çeşitleri değerlendirilebilir.

YouTube video

Mekana Ortama Göre Erkek Giyim Kombin Nasıl Yapılır?

Davetler, sokak ortamı, spor alanları, özel davetler erkek giyim kombin seçenekleri açısından belirleyici olabilir.

1. Erkek Klasik Giyim Kombin Önerileri

Davetlerde, önemli toplantılarda ve diğer istediğiniz zamanlarda klasik giyim stilini benimsemek avantaj sağlayabilir. Bütüne bakıldığında klasik giyim ekstra iyi görünmek istediğiniz ortamlar için etkileyici olabilir.

2. Erkek Spor Giyim Kombin Önerileri

Klasik giyim ve spor giyim birbirinin zıttı gibi düşünülebilir. Fakat spor giyim tarzı da kendi içinde gösterişli olabilmektedir. Yani spor yaparken de gösterişli parçalarla spor yapmak isteyebilirsiniz. Genel eğilime bakıldığında rahatlık ve ortalama iyi görüntü daha ön plana çıkar.

3. Günlük Erkek Giyim Kombini Esnasında Yapılmaması Gerekenler  

İş hayatınızda hem rahat hem de şık olmak istersiniz. Bu hem erkekler hem de kadınlar için geçerli bir durum olacaktır. Günlük erkek giyim kombin önerileri açısından hepsi bir arada kombinler yapabilirsiniz.

Ayakkabı seçimlerinizde günlük kullanıma uygun, kıyafetlerinizle bütünlük sağlayan denge oluşturulmalıdır.Kot pantolon üzerine parlak gömlek veya bluz kullanmamanız önerilir. Mat tonlarda sade veya desenli gömlek olabilir. Gömlekte çok desen varsa pantolon siyah veya krem olabilir.Kemer ve ayakkabı renk geçişlerine dikkat etmelisiniz. Siyah kemer birçok renkle kombin edilebildiği için dolabınızda sabit şekilde yer alabilir.Kombini oluşturan parçalar birbirini boğmamalıdır. Hepsi düz ve tek renk olacaksa kullandığınız aksesuarda metalik renklere odaklanabilirsiniz. Gümüş rengi saat, bileklik kullanılabilir.Erkek giyim tarzı hazırlıkları esnasında gömlek veya kazak, pantolon çok dar olmamalıdır. Bu sağlık açısından da uzman önerileri arasında yer almaktadır.

Serin havalarda  triko kazak erkek özel tasarımları mağazalardan inceleyebilirsiniz. Erkek giyim ürünleri de  güzel sonuçlar alabilmeniz için etkili olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!