featured

Optika Gözlükleriyle Sağlık ve Kalite Bir Arada

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 yıldan fazla bir süredir gözlük sektöründe bulunan Optika Gözlük, yılların tecrübesini kaliteye dönüştürmüş bir firmadır. Dünyaca tanınan onlarca gözlük markasıyla çalışarak müşterileri için geniş bir seçenek imkanı sunar.

Gözlük Çeşitleri

Firmanın mağazalarında ve web sitesinde herkese ve her ihtiyaca uygun bir gözlük çeşidi bulunabilir. Birçok markanın her sezon yenilenen koleksiyonları içinden en iyileri müşterilerin beğenisine sunulur.

Firmadan temin edilebilecek gözlükler şu kategoriler altında incelenebilir:

Kadın gözlükleriErkek gözlükleriÇocuk gözlükleriUnisex gözlüklerGüneş gözlükleriMavi ışık korumalı gözlüklerEkran gözlükleri

Her kategori içinde yüzlerce farklı modelde gözlük bulunabilir. Her zevke, her tarza, her yüz tipine uygun seçenekler sunulur. Gözlük camlarının tipi, rengi ve tasarımı, çerçevelerin rengi, modeli ve malzemesi gibi özelliklerle de sınıflandırmalar yapılabilir.

Firmanın mağazalarında gözlük seçimi konusunda alanında uzman çalışanlardan yardım alınması da mümkündür. Profesyonel bakış açısıyla kişiye özel tavsiyelerde bulunulabilir. Elbette son karar gözlüğü kullanacak kişiye aittir.

Gözlük Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Seçim için doktor reçetesine uygun numaralı gözlüklerde ve güneş gözlüklerinde benzer kriterler kullanılır. Gözlüğü kullanacak kişinin zevki ve rahatlığı ilk dikkate alınacak hususlardır. Çünkü kişinin gün içinde uzun süre kullanacağı gözlükle kendini iyi hissetmesi önemlidir. Bunun dışında şu konular da dikkate alınmalıdır:

Kişinin alışkanlıkları ve beklentileriKişinin yaşıGözlüğün kullanılacağı ortam ve mevsimsel koşullarKişinin gün içinde ne kadar aktif olduğuKişinin gözlerinde ışığa hassasiyet olup olmaması, uzun süre ekrana bakıp bakmadığıGözlerdeki miyop, hipermetrop ve astigmat gibi özelliklerVarsa doktorun önerileriEğer önceden de gözlük kullanılıyorsa o gözlükle ilgili şikayetler de doğru seçim için fikir verecektir.

Gözlük Fiyatları

Firmanın ürün skalasında her bütçeye uygun gözlük bulunabilir. Dünyaca ünlü markaların yüksek fiyatlı gözlüklerine de ekonomik değerlerdeki gözlüklere de çeşitler içinde yer verilir. https://www.optikagozluk.com/ sitesindeki güneş gözlüğü modelleri kişilerin talebine uygun şekilde müşterilere sunulur ve seçim yapması sağlanır.

Numaralı gözlükler için SGK desteklerinden faydalanılması sağlanabilir. Göz doktorlarının hazırlamış olduğu reçetelere uygun gözlükler en kısa sürede hazırlanarak teslimat yapılır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!