featured

Dikkat Çeken Tasarım: Huawei P Smart 2019

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda teknoloji sektöründe adından sıkça söz ettiren firmalardan biri de Huawei’dir. Huawei şık, zarif, hafif ve güçlü telefon modelleri üreterek her yıl telefon serilerini geliştirir. Huawei P Smart 2019 modeli de teknik detayları ile bir telefondan alınabilecek üst düzey verimi kullanıcısına sunar. 143 gram ağırlığa sahip bu model dokunmatik ekranlıdır ve 5,65 inç ekran boyutu vardır.

Ultra geniş ekrana sahip olan bu ürün yüksek ekran çözünürlüğü ile tam memnuniyet sağlar. Ön ve arka kısmında bulunan kameralar ile eşsiz fotoğraf deneyimi sunan ürün portre modunda yüze odaklanarak arka manzarayı bulanıklaştırır. 1080p çözünürlükte video kaydetmeye yarayan teknolojisi sayesinde kullanıcıların ihtiyacını karşılar. İnce tasarımı ile göz dolduran ürün 512 GB’a kadar arttırılabilir hafızaya sahiptir. Uzun ve ince bir ekran ile kullanıcının beğenisine sunulan akıllı telefon parmak izi okuyucu güvenlik sistemine de sahiptir.

Keskin ve Zarif Çizgileri ile Dünya Elinizde!

Huawei P Smart 2019 modelinde telefonun yüksek verimlilikte çalışmasını sağlayan 8 çekirdekli yonga seti kullanılır. Donmadan yüksek performansta telefonun çalışmasını sağlayan teknik özellik üst düzey oyun oynama konforu sunar. Mavi, kırmızı, siyah ve safir mavi renkleri bulunan ürün güçlü teknik özelliklerini dikkat çeken şık tasarımı ile buluşturur.

Parmak izi sensörünü telefonun arkasına yerleştirilen ürünün ana gövdesinin üretiminde plastik kullanılır. Üst düzey sinyal almak için düşünülen bu detayın yanında gövde üretiminde metal kullanılır. Kamera sisteminde bulunan flaş ile daha net fotoğraflar çekmek mümkündür. Güçlü bataryası ile de ön plana çıkan ürün yüz tanıma özelliğine de sahiptir.

22 farklı kategoride 500 farklı senaryoyu uygulayan yapay zeka sistemi sayesinde fotoğraf çekmek çok kolaydır. Ekran renk çözünürlüğünün 16 milyon olması sayesinde fotoğraflar, videolar ve oyunlar oldukça renkli ve canlı görünür. Micro SD hafıza kartı ile ve ekran yakınlaştırma özelliği ile tasarlanan telefon teknolojiye yenilikler katan birçok özelliğe sahiptir. 4.5G bağlantı özelliği, 3GB RAM kapasitesi, 3400 mAh pil gücü, Lityum-İyon pili ile gelişen teknolojiye uyum sağlamaya devam eder.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!