featured

En İyi Kablosuz Kulaklıklar Nelerdir | Kablosuz Kulaklık Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde hem iş, hem spor, hem de günlük yaşamda kablosuz kulaklıklar fazlasıyla tercih ediliyor. İnsanların daha rahat hareket etmesine olanak tanıyan bu kulaklıklar sundukları özellikler ile birbirinden ayrılıyor. İşte, Türkiye’de ve dünyada en fazla tercih edilen en iyi kablosuz kulaklıklar listemiz…

Spor Yaparken Kullanabileceğiniz Kablosuz Kulaklıklar

Spor yaparken müzik dinlemeden yapamayanlardan mısınız? O zaman egzersiz yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz popüler kablosuz kulaklıklar listesini buyurun inceleyelim…

1 – Bose SoundSport Free

Hafif bir yapıya sahip olması, kulağa tam oturarak rahatlığı sağlaması yönleriyle Bose SoundSport Free, kablosuz kulaklıklar rehberimizin ilk sırasında yer alıyor. Tasarımıyla da dikkat çeken kablosuz kulaklığın siyah, turuncu gibi renk seçeneklerinin yanı sıra özellikle Midnight Blue rengi aralarından sıyrılmayı başarıyor. Şık tasarımı, rahatlığı, güçlü ses kapasitesi ve seste bozulma yapmaması özelliklerinin yanında Bluetooth sinyal gücü- anten konumu koordinasyonunu iyileştirmiş durumda.

Peki, bu bize nasıl avantajlar sağlar? Akıllı telefonunuz kolunuzda, cebinizde veya nerede olursa olsun ses kalitesinde sorun yaşamadan kulaklığınızı kullanabiliyorsunuz. 2.299 TL’den satışa sunulan Bose SoundSport Free kablosuz kulaklığın, verdiğiniz paranın hakkını verebilecek özelliklere sahip bir kulaklık olduğunuz söyleyebiliriz.

2 – Jabra Elite Active 65t

Spor yaparken kullanabileceğiniz kablosuz kulaklık önerilerimizden bir diğeri ise Jabra Elite Active 65t. Özellikle dijital platformda kullanıcılar tarafından çok beğenilen ve neredeyse her oylamada 10 üzerinden 9 puan alan Jabra Elite Active 65t, bulunduğu segmentin en iyileri arasına girmiş durumda.

Kulaklığın suya karşı dayanıklılık göstermesi de avantajlarından bir tanesi. Ayrıca aktif yaşam tarzına adapte olabilen Jabra Elite Active 65t’yi çok tatile çıkan ya da sık sık dağ yürüyüşleri yapan biriyseniz çok seveceksiniz. 1.499 TL fiyatı bulunan bu kablosuz kulaklık, ses kalitesi, kullanım rahatlığı, koşullara dayanıklılığı gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

3 – En İyi Kablosuz Kulaklıklar : Master & Dynamic MW07

Kablosuz kulaklığa daha fazla bütçe ayırabilirim derseniz kablosuz kulaklıklar listemizdeki Master & Dynamic MW07 tam size göre. Kalitesiyle akıllarda kalmayı başaran bu kablosuz kulaklık sesli komutlar (Siri, Google Voice) sayesinde çalışabiliyor. Spor severler için bu oldukça işe yarayacak bir özellik. Bununla birlikte iddialı ses kalitesi, çelik malzeme kullanması ve mükemmel tasarımıyla kullanıcıyı üzmeyen kablosuz kulaklıklardan biri. 2.449 TL fiyata sahip Master & Dynamic MW07’yi alarak pişman olmayacağınızı söyleyebiliriz.

İş Hayatında Kullanılabilecek Kablosuz Kulaklıklar

Kablosuz kulaklıklar iş hayatında da sıklıkla tercih ediliyor. Sürekli yapılan telefon görüşmelerinin, bitmek bilmeyen toplantıların imdadına yetişecek kablosuz kulaklıklara buyurun göz atalım…

1 – Sennheiser Momentum True Wireless 2

Çok sevilen teknoloji markalarından biri olan Sennheiser, kablosuz kulaklıkta da yine kalitesini belli ediyor. Çıkarılabilir kulaklık uçlarına sahip Sennheiser Momentum True Wireless 2 sayesinde tek bir boyutta koşullanmanıza gerek kalmıyor. Bu kablosuz kulaklığın, diğer kablosuz kulaklıklar listemizdeki kulaklıklara oranla biraz büyük olduklarını söylemek yanlış olmaz.

Uzun saatler şarjı bitmeden kullanabileceğiniz Sennheiser Momentum True Wireless 2 şarjı 15 saatten fazla dayanıyor. Tasarım tarafında ise dokunmatik sensörler ve markanın logosunun bulunduğu gümüş plaka karşımıza çıkıyor. Kulaklık, netlik ve ses performansı yönünden oldukça başarılı. 2.799 TL’den satışa sunulan Sennheiser Momentum True Wireless 2 tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle rahatlıkla tercih edebileceğiniz kablosuz kulaklıklar arasında.

2- Oppo Enco W51

Oppo Enco W51 model kablosuz kulaklığını geçtiğimiz aylarda Türkiye piyasasına sundu. Üstün performansı ve kullanıcı dostu olmasıyla popüler hale gelen kulaklık, kutusundan çıkardığınız anda aktif hale gelerek bir adım öne çıkıyor. Kutusundan çıkan yedek kulakiçi uçları sayesinde kulağınıza uygun olanı seçebilir, kulaklığın kulağınızdan düşme veya kulağınızı ağrıtma problemlerini de ortadan kaldırabilirsiniz.

Aktif gürültü engelleyici özelliği sayesinde de çevredeki istenmeyen seslerin dikkatinizi dağıtmasına engel oluyor. Ergonomik tasarımı, ses iletim performansı gibi özelliklerinin yanı sıra fiyatı da önceki kulaklıklara göre daha makul. 709 TL fiyata sahip olan Oppo Enco W51 iş kategorisine koysak da spor yapanlar veya günlük kullanım için kablosuz kulaklıklar arayanlar da tercih edebilir.

3 – Klipsch T5-II

Dünya çapında büyük ilgi gören Klipsch T5 True Wireless serisine bir yenisini ekledi. T5-II serisi 3 yıllık bir emek sonucunda piyasaya sürülen bir ürün olmakla birlikte tasarımsal ve fonksiyonel birçok yenilikle karşımıza çıkıyor. Satışa sunulan bu seri ANC’li yani 3 modeli bulunmakta. Bunlar; standart model, aktif gürültü engelleme özellikli model ve spor modeli şeklinde. Şarj konusunda güzel atılımlar yapan T5-II serisinin tüm modellerinde kulaklıklarda 8 saat, taşıma kutusunda bulunan batarya ile 24 saat yani toplamda 32 saat şarj problemi yaşamadan rahat bir kullanım vaat ediyor.

Ses performansı ve genel kalitesi yönleriyle rakiplerinin gözünü korkutan Klipsch T5-II kablosuz kulaklık efsaneleşecek kulaklıklar arasında. Geniş ses sahnesi fonksiyonu ise, önceki serilerine göre oldukça geliştirilmiş durumda. Ayrıca oval kulak silikonları sayesinde kablosuz kulaklıklardaki kulaktan düşme problemi de en aza indirgeniyor. 2.098 TL’den satışa sunulan Klipsch T5-II, kulaklıkta konfor arayanların seveceği bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Günlük Kullanım için Kablosuz Kulaklık Tavsiyeleri

Müzik dinlemekten neredeyse hepimiz çok keyif alırız. Ayrıca pandemiden dolayı evlere kapandığımız şu günlerde sevdiklerimizle iletişimimizi telefonlarla gidermek durumundayız. Peki, “Günlük yaşantımda beni memnun edecek kablosuz kulaklığı nasıl seçebilirim?” diye düşünüyorsanız buyurun günlük kullanım için kablosuz kulaklıklar tavsiyemize…

1 – B&O Beoplay E8 2.0

Danimarkalı teknoloji markası Bang&Olufsen tarafından geliştirilen ikinci nesil Beoplay E8 ayrıntılı, net ve doğal ses aktarımı konusunda oldukça başarılı. Kulaklık kutusunda bulunan beş farklı boyutta kulak ucu, sizin kendi kulağınıza uygun kulaklığı oluşturmanızı sağlıyor. Tasarımında tercih ettiği paslanmaz çelik, örgülü tekstil ve alüminyum gibi malzemeler sayesinde hem şık hem de dayanıklı olma özellikleriyle ön plana çıkıyor. 

Kullandığı sezgisel dokunmatik arayüzü sayesinde tek dokunuşla istediğiniz fonksiyonları aktifleştirebiliyorsanız. Bunlar neler? Parçayı atla, başlat, durdur, sesli komutları etkinleştir, aramaları yanıtla gibi özellikleri yalnızca bir dokunuşla etkinleştirebiliyorsunuz. 2.199 TL fiyata sahip B&O Beoplay E8 2.0 kablosuz kulaklığı, doğal ve kaliteli bir ses beklentiniz varsa tercih edebilirsiniz.

2 – Apple AirPods Pro

Dünya çağında bir teknoloji devi haline gelen Apple’ın AirPods Pro kablosuz kulaklık ürünü, en popüler kulaklık arasında yer alıyor. Kendine özgü tasarımı, oldukça hafif ve kompakt yapısı sayesinde herkes tarafından oldukça beğeniliyor. Kablosuz kulaklık sektöründe adeta çığır açan bu kulaklık, küçük bir boyutu olmasına rağmen ses performansı açısından çok başarılı. AirPods Pro şık tasarımı, kaliteli ses sistemi ve kullanıcı dostu yaklaşımıyla 2.099 TL olan fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.

3 – SBS TWS Kulakiçi Kablosuz Kulaklık

Kulaklık almak için fazla bütçe ayırmadıysanız fakat kaliteden de vazgeçemiyorsanız bu kulaklığa bir göz atmanızı öneririz. Son dönemlerde orta segmentteki kulaklıklar arasında beğeni toplayan SBS TWS kulakiçi kablosuz kulaklık, net ve kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. 259 TL’den satılan bu kablosuz kulaklık için fiyat performans ürünü demek doğru olacaktır.

Öneri : İnovatif Araç Şarjı

Mobil aksesuarlar tasarlayan Swiss Charger, yolculuk keyfinizi katlamak için kulaklıklı araç şarjı ile karşımıza çıkıyor. Eller serbest fonksiyonu sayesinde rahat bir kullanım vaat ediyor. 2.1A USB şarj çıkışına sahip araç sarjı özelliği ve dokunmatik kullanılabilen kablosuz kulaklığıyla Swis Charger SCS-20005, yolculuk yaparken yaşanan şarj sıkıntılarına çözüm sunuyor. Mıknatıslı saklama kutusu ve ergonomik yapıya sahip kulaklıklarıyla sık seyahat etmeyi sevenlerin tercih edebileceği bir ürün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!