featured

Teknoloji Tutkunlarının Yeni Gözdesi: Vivo Y70 Fiyat Listesi Açıklandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vivo Y70, teknoloji tutkunları için piyasaya sürüldü. Bilindiği üzere akıllı telefonlar artık hayatımızın her anında aktif olarak kullanılmakta. Bu nedenle kullanıcılar sürekli kullanacakları bu cihazlarda kalite, özellik ve tasarıma fazlasıyla önem veriyor. Vivo Communication Çinli teknoloji firmalarından birisi arasında yer alıyor. Ülkemizde henüz yeni yeni faaliyet gösteren bu şirket, son olarak Vivo Y70 modelini üretti. Özellikleri ve tasarımıyla beklentiyi karşılayabilecek gibi görünen bu cihaz, fiyat performansı ile de kullanıcıyı memnun edebiliyor.  

Vivo Y70 Özellikleri Nelerdir?

Vivo Y70 özellikleri ile adeta göz dolduruyor. 6.44 inç ekranı bulunan bu cihaz, konforlu bir kullanım sunabiliyor. AMOLED teknolojisi ile inşa edilen cihaz, FHD+ çözünürlüğü ve sağlamlığı ile dikkat çekiyor. Özellikle cihaz AMOLED FHD+ çözünürlüğü sayesinde hem iç hem de dış mekanda istenilen parlaklık ve piksel kalitesini elde edebilme imkanı sunuyor.

Orta seviyede konumlandırılabilecek bu cihaz, 4.5 G desteğine sahip. Snapdragon 665 çip setiyle beraber gelen telefonda, çift hat özelliğinin bulunması da avantaj sağlayabiliyor. Vivo Y70 128 GB hafızaya sahip olması ile de başarılı bir cihaz olduğunu kanıtlayabiliyor. 8 GB RAM kapasitesi bulunan cihazda mikro CD özelliğinin bulunması ile dahili hafıza kapasitesinin arttırılabilmesi mümkün olabiliyor.

Ekran çözünürlüğü 1080*2400 piksel olan cihazın piksel yoğunluğu ise 409 PPI olarak tasarlanmış. Üstelik tam 16 milyon renk kapasitesi bulunuyor. Ürünün ekran gövde oranı %83 olduğu için, kullanıcıya geniş ekranda kullanım konforu yaşatabiliyor. Ekran çerçevesiz olarak tasarlandığı gibi, çentikli yapısı da hoş bir tasarım görüntüsü sunabilmekte. Multi Touch özelliği sayesinde cihazın kullanıcıları, cihaza parmak izini tanıtarak güvenli bir kullanım imkanı bulabiliyor.

Vivo Y70 Kamera Özellikleri

Vivo Y70 kamera özellikleri de muadil cihazlardan bir adım önde olması ile dikkat çekiyor. 48 MP kamera çözünürlüğü bulunan bu telefonda LED flaş, portre modu, HDR, otomatik odaklama, panorama, coğrafi konum etiketleme, ağır çekim gibi pek çok özelliğin bulunduğu biliniyor. Üründeki üç ayrı kamera yapay zeka teknolojileri ile desteklenmiş.

Cihazda 48 MP arka kameranın yanı sıra, 4MP ön kamerası bulunuyor. Cihazın video çekim özelliklerine bakıldığında ise 1080 p ve 60 FPS’ye kadar video çekimin yapılabildiği görülebiliyor. 4K video çekiminde ise 30 FPS ile kayıt yapılabiliyor. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Vivo Y70 ile harika sabit video çekimlerinin yapılabileceğini söyleyebilmek mümkün!

Vivo Y70 Tasarım Özellikleri

Vivo Y70 yorumları göz önünde bulundurulduğunda, özellikle tasarımın çok dikkat çektiği görülebiliyor. Android 10 Q işletim sistemi ile donatılan cihaz ince bir tasarıma sahip. Kalınlığı yalnızca 7. 83 mm iken, ağırlığı ise yalnızca 171 gram geliyor. Kalınlığı ve ağırlığı bakımından ise akıllı telefonlar arasında, en hafif- ince cihazlar kategorisinde yer alıyor. Canlı renklerle tasarlanan Vivo Y70 akıllı telefonlarda siyah, beyaz, kırmızı, mavi, sarı, yeşil gibi renk seçeneklerine ulaşabilmek mümkün!

Vivo Y70 Kullanıcı Yorumları

Vivo Y70 kullanıcı yorumları incelendiğinde, kullananların çoğunlukla cihazdan memnun olduğu kanısına varılabiliyor. Cihazda Bluetooth 5.0, NFC, Wi-fi, AC gibi özelliklerin bulunması orta segmentte bir cihaz olduğunu kanıtlar nitelikte. Bu kapsamda cihaz Android sürümlü akıllı telefon arayışında olan kullanıcıların mutlaka değerlendirmesi gereken ürünler arasında yer alıyor.

Vivo Y70, batarya özellikleri bakımından da beklentiyi karşılayabilmektedir. 4100 mAh batarya gücü bulunan cihaz, 33 w gücü bulunan şarj cihazı ile hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. Bu kapsamda cihaz yalnızca 1 saatte %62 dolum miktarına ulaşabiliyor. Üstelik telefonun batarya gücü oldukça başarılı olduğu için tek bir şarj ile saatlerce konforlu bir şekilde kullanım sağlayabilmek mümkün olabiliyor. Bakıldığında ise Vivo Y70 sar değeri 1.48 W olarak görüntüleniyor.

Vivo Y70 Fiyatı Nedir?

Vivo Y70 fiyatı bakımından da kullanıcıyı memnun edebilecek düzeyde. Orta segmentte olduğu bilinen bu cihaz, 2020 yılının Ekim ayında satışa çıkarıldı. Piyasada henüz 4-5 aydır var olan telefon 3.000-3.500 TL aralığından alıcı buluyor. Fiyat içeriğine bakıldığında, bu akıllı telefonun fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilmek mümkün. Bazı kullanıcılar, bu cihazın Pro modelinin olduğunu düşünse de Vivo Y70 Pro modeli bulunmuyor. Vivo markası birbirinden farklı model ve tasarımları ile önümüzdeki yıllar içerisinde önemli markalardan biri haline gelecek gibi görünüyor. 

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!