featured

Kova Burcu Hangi Ay Doğar? Kova Burcu Hangi Ayda Evlenmeli ? Kova Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ? Kova Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kova burcu hangi ay doğuyor biliyor musunuz? Aslında birçok özelliği ile dikkatimizi çekmeyi başaran kova burcu kendine has yapısı ile ben buradayım diyen burçlarımızdan. Peki kova burcu hangi aydır ? Burç tarihleri baz alındığında kova burcu hangi aya aittir ?

YouTube video

Bu aylarda doğan kova burçlarının özellikleri nelerdir? Kova burcu hangi ayda aşık olur ? Hangi ay sever? Hangi ayda yatırım yapar? Hangi ayda gezer? İşte tüm bilinmeyen yönleri ile kova burçları ve özellikleri !

Kova Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Kova Burcu Hangi Ay 2021

Kova burcu hangi aylar arası ele alınmaktadır burçlar konusunda meraklı herkesin ilk sorusu olmaktadır. Hangi burç hangi ay doğar ? kova burcu hangi ay doğar? Çevresindeki kişilerin bir kova olduğundan şüphelenen ya da doğum gününü bilip burcunu öğrenmek isteyenler için öncelikle kova burçlarının doğum aralıklarını açıklayalım.

Kova burcu hangi ay oluyor ? Her yıl 22 ocak – 19 şubat tarihleri arasında doğan kişiler kova burcu olarak kabul edilmektedir. Eğer bu tarihlerde doğmuşsanız ya da yükselen burcunuz kova ise kova burcu karakteristik özelliklerini de taşıyorsunuz demektir. Peki kovaları diğer burçlardan ayıran özellikleri nelerdir? Kova burcu hangi ay sever? Hangi ay neşeli hangi ay gergin olur…. Buyurun detaylıca inceleyelim:

1- Kova Burcu Hangi Aylar Arası Hangi Mevsimi Sever ?

Kova burcu erkeği ya da kova burcu kadını hayata sofistike bakan ama hayatı dolu dolu yaşamayı seven tiplerdir. Bir kova için spor anlayışı sıradan olmaz… onun için hareket hali önemlidir. Çünkü bitmek bilmeyen bir enerjisi vardır. Bu yüzden kova burçları yaz aylarını severler. Onların enerjisine engel olacak ne yağmur ne de çamur olmalı!

2- Kova Burcu Hangi Ayda Pozitif Olur?

Bir kova burcu ketum duruşu ile her zaman soğuk bir görünüme sahiptir. Ancak bulunduğu ortama hayat katan bir yanını da görmemek mümkün değildir. Onun için pozitif olmak herhangi bir aya bağlı olmasa da sevdiği yaz aylarına yaklaştıran her bahar ayı onu pozitif kılar.

3- Kova Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ?

Bir kova burcu zekası ile çok konuşulur. Elbette parayla oynamayı bilen bir kişiliğe sahiptir. Çünkü onun için para kazanmak da para kazanma yollarını bulmak da tam bir matematik denklemini eksiksiz çözmek gibidir. Bu nedenle kova burcu için en iyi yatırım dönemi sonbahar ayları ile başlar. Yavaş yavaş kabuğuna çekilen kovalar zihinlerini yatırım araçlarına yormaktan asla çekinmezler.

4- Kova Burcu Hangi Ayda Aşık Olur? Kova Burcu Hangi Ayda İliski Kurabilir?

Çevresinde soğuk nevale olarak bilinen kova burçları aşk ya da ilişki kurmanın bir mevsimi yoktur. Özellikle flörtöz ilişkilerden yana usta oldukları için kova burcu şu ayda aşık olur demek pek de mümkün değildir.

5- Kova Burcu Hangi Ayda Evlenmeli ?

Kova burcu ve evlilik… çok zor bir araya gelen iki kavram! Ama illaki bir kova burcu evlenecekse düğününü tüm ailesinin bir arada olabileceği doya doya eğleneceği ve en sevdiği mevsimde evlenmeyi ister. Kova burcu hangi aylar arası düğün yapmalı ? Elbette en ideal dönem yaz ayları olacaktır.

6- Kova Burcu Hangi Ay Taşınmalı ?

Üşengeç yapıları ile tanınan kova burçları için taşınmak ya da bir düzeni bozmak elli türlü zulüm demektir. Bu nedenle taşınmak için bir ay seçecekse kesinlikle sıcaktan bunalmayacak ama soğuktan da çatlamayacak bir dönem olmalı. Bu durumda en ideal süreç sonbahar ayları denebilir.

7- Kova Burcu Hangi Ay Tatil Planı Yapmalı ?

Kova burcu tatil yapmak istiyorsa bunun için bir plan yapmalı ancak çok çok önceden yapılan planları da çok sevmediği bilinmelidir. Aslında imkanı olduğu sürece plansız da hareket edebilen kova burcu için ortalama bir tatil planı hazırlamak 2 ay öncesine dayanabilir. 2 aylık süreçte tüm işlerini sıraya koyup çok rahat şekilde tatile çıkabilir. Ancak unutmayın; bir kova her zaman anlık planlarla da sizi şaşırtabilir!

8- Kova Burcu Hangi Ay Dikkatli Olur?

Rahatına ve keyfine düşkün kova burcu için keyifli sıcak günlerde tatil yapmak yerine çalışmak eşittir zulüm olabilir. Bu durum onun dikkatini de etkileyebilir. Bu nedenle kova burcu için en ideal dikkat dönemi kış aylarıdır. Sessiz ve sakin şekilde yuvasına çekilir ve dikkatli değerlendirmeleri yapar.

9- Kova Burcu Hangi Ay Sinirlenir Gergin Olur?

Kova burcu için gerginlik, stres yönetimi ve öfke kontrolü genellikle stabildir. Anlık çıkışları olsa da toplum içinde kontrollü tavırları ile dikkat çekerler. Hatta bu yönleri ile gayet geniş bir yapıya sahip oldukları düşünülür. Ancak elbette yaz aylarının sıcaklığı günlerin uzunluğu derken yaz mevsimi süresinde kova burcu gergin olur. Onu kendine getirecek en önemli detay güzel bir tatil olacaktır.

10- Kova Burcu Hangi Ay Mutlu Eder ?

Kova burcu birini sevmişse onu mutlu etmesi için bir aya ihtiyaç yoktur. Daima sevdiklerini koruyacak güce ve yüreğe sahip karakterdedirler.

11- Kova Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur?

Zekası ile ön plana çıkan kova burcu için yılın 12 ayı da başarı için mükemmel bir zemindir. Ancak özellikle kurumsal işlerde rol alanlar için kış ayları çok daha ön plana çıkabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!