featured

Kokulu Mumlar ile Evinizin Havasını Değiştirin | En Güzel Kokulu Mum Tavsiyeleri | En İyi Kokulu Mum Nereden Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskiden aydınlatma için kullanılan mumlar, günümüzde kokulu mum olarak da üretimi yapılmaktadır. Birçok kokunun aroması ile birlikte kokulu mum üretimi yapılabilir. Tamamen kişinin zevkine kalmış olan kokulu mumlar; çiçek kokuları, baharat kokuları, ferah kokular ya da kokusuz olarak satılır. Birbirinden güzel ve hoş kokulu mumların, yakılan alanda rahatlatıcı bir etkisi olmaktadır.

Kahve aromalı mumlar, hediye için ideal parçalar olmaktadır. Odunsu kokular yatak odalarında kullanıldığı anda atmosferin değişmesine yarar sağlamaktadır. Çiçeksi kokular salon ve antrelerde kullanılabilir. Herkesin tercihine ve zevkine göre kokulu mum çeşidi ve mum kokusu bulmak mümkündür.

Kokulu Mumlar ile Ruhunuzu Dinlendirin!

Meyve ve bitki aromalarından üretilen mumlar, en çok tercih edilen mumlar arasında yer alıyor. Bunların yanında kahve kokuları bulunduğu ortama hoş bir etki sağlıyor. Yanmasa bile bu mumlar oldukça etkili olabilmektedir!

Sandal ağacı ve amber kokulu mum çeşitleri özel dekoratif bardaklarda sunuluyor ve genellikle dekorasyon amacı ile satılıyor. En güzel kokulu mum modelleri için https://www.taymum.com.tr/kokulu-mumlar/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!