featured

Companion: Kolye Gibi Takılan Sıra Dışı Telefon| Companion Özellikleri Neler, Companion Fiyatı Ne Kadar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Companion, dizayncı olarak tanınan Joseph Burrell tarafından geliştirilmiş bir cihazdır. Teknolojinin günden güne hızlı bir şekilde gelişim göstermesi, piyasaya kullanım amacı bakımından farklı cihazların sürülmesini sağlıyor. Son olarak tasarımı ve işlevselliği ile göz dolduran Companion, resmen piyasaya sürüldü. Minimalist bir cihaz olması sebebiyle ön plana çıkan ürün, kullanıcılara konum açısından bilgi verebilmek ve sağlıklı beslenmeye teşvik edebilmek amacıyla tasarlanmıştır.

Companion Telefon Özellikleri Nelerdir?

Companion telefon özellikleri ve kullanımı bakımından kullanıcıların beklentisini karşılayabilecek gibi görünüyor. Oldukça basit bir şekilde tasarlanan bu cihaz, biyoplastik malzemeden tasarlandığı için kolay bir şekilde takılıp çıkarılabiliyor. Kullanıcılar konforlu kullanım özelliği sebebiyle kolye şeklinde ya da kemer halkalarına takarak, cihazı kullanma fırsatı bulabileceklerdir.

Akıllı telefonlar günümüzde aktif olarak kullanılan ve çağımızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan cihazlar arasında. Tüm dünyayla iletişim kurmamızı sağlayan bu cihazlar, yanımızda her yere taşınabildiği içinde oldukça avantaj sağlıyor. Ancak akıllı telefonlarda aşırı özellikli cihazları tercih etmekte, birçok olumsuz durumu beraberinde getirebiliyor.

Bu olumsuz durumlardan en önemlileri ise kullanılan malzemesinde bulunan kanserojen etki ve radyoaktif özelliğinin bulunması olarak gösterilebilir. Yurt dışında Companion smartphone olarak tanınan bu akıllı cihaz, kullanılan malzeme içeriği bakımından kullanıcıların takdirini topluyor. Tamamen geri dönüşüm araçlarından oluşturulmuş olması sebebiyle, geri dönüşüme de katkıda bulunduğu söylenebiliyor.  

Companion Teknik Özellikleri Nelerdir?

Companion akıllı telefon su ile temas edecek bir noktasının bulunmaması sebebiyle, suya güçlü bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. Yine bir temas noktası bulunmadığı için bu aygıt, kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Bu aygıt, akıllı telefonlarda görmeye alışık olunan LCD ya da OLED paneller yerine, güç tasarrufunun var olduğu bilinen E-ink ekran ile tasarlanmış.

Bu yönüyle cihazın daha sağlam ve batarya bakımından daha tasarruflu olduğunu söyleyebilmek mümkün! Companion aygıtın diğer özellikleri incelendiğinde ise, cihazın kamera performansı bakımından da başarılı olduğu görülebiliyor. Cihazda geniş açılı ve ultra geniş açılı iki farklı kamera bulunuyor. İkili art kamera yanı sıra mikrofon, flaş ve kaliteli hava sensörleri de yer alıyor.

Cep telefonlarına kıyasla daha az yer kaplayan ve varlığı adeta hissedilmeyen Companion, boynunuza takarak kullanabileceğiniz silikon bir halkaya da sahip! Halkası silikon olduğu için her hareketi yapmanıza izin verirken, boynunuzu da tahriş etmiyor. Bunun yanı sıra cihazı kolye halkasına ya da kemer halkasına takmak istediğinizde, özel aksesuar aparatlarını yerleştirerek bu şekilde kullanımda sağlayabiliyorsunuz.

Companion Akıllı Telefon Fiyatı Ne Kadar?

Companion fiyat bilgisi henüz netlik kazanmadı. Dolar kuru üzerinden hesaplanacak ve piyasaya sürülecek olan bu telefon, henüz üretim aşamasında. Cihazın birkaç ay içerisinde piyasaya sürülmesi ve fiyat listesinin açıklanması bekleniyor.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!