featured

Akrep Burcu Hangi Ay Doğar ? Akrep Burcu Hangi Ay İşlerde Başarılı Olur? Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Burçlarla Anlaşır Hangileriyle Anlaşamaz?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akrep burcu hangi ay doğmuştur? Akrep burcu hangi ay doğumlu ? Akrep burcu hangi ay doğanlar ile anlaşır? Akrep burcu kadını özellikleri ve akrep burcu erkeği düşünüldüğünde herkes önce bir çevresine bakar. Acaba benim çevremde akrep burcu var mı?

Dikkat etmem gereken kişiler kim diye düşünürken arkadaş çevrenizdeki doğum günleri film şeridi gibi zihninizden geçebilir.  İşte bu noktada ihtiyacınız olan en önemli bilgi akrep burcu hangi ay doğar sorusunun cevabı olur.

YouTube video

Peki gerçekte akrep burcu hangi ayda doğanlar olurHangi burç hangi ay ?İşte aylara göre akrep burcu özellikleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar….

Akrep Burcu Hangi Ay Oluyor ? Akrep Burcu Olanlar Hangi Ayda Doğmuştur? Aylara Göre Akrep Burcu Özellikleri

Akrep burcu hangi ay doğar diye merak ediyorsanız; astrolojide takviminizi 24 Ekim 22 Kasım tarihleri arasına getirmelisiniz. Her yıl 24 ekim ile 22 kasım arasında doğan kişilerde akrep burcu özellikleri görülmektedir. Akrep burcu Zodyak ailesinin en şahsına münhasır burcu olarak geçimsizliği ve şerri ile meşhur burcudur. Peki aylara göre akrep burcunu nasıl tanıyıp nasıl bilmemiz gereklidir?

1- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Mevsimi Sever?

Akrep burcu sofistike yaklaşım ve duygusallığın verdiği bir hisle bahar mevsimine tutkuludur. İlk baharın şenliği de son baharın hüznü de ona ayrı bir hava katar.

2- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Kokuları Sever?

Akrep burcu kadını ve erkeği yoğun duyguları ile öne çıkan kişilerdir. Bu nedenle bu yoğunluğu kokularda da tercih ederler. Ağır ve tütsülü kokular tercihleri olacaktır. Özellikle aralık, ocak, şubat aylarında bu kokular ile yaz aylarını hatırlamak isterler.

3- Akrep Burcu Hangi Ay Evlenmeli ?

Akrep burcu yoğun duyguların insanı… Düğünyaparken tüm duygularını ortaya koyacak bu dikkatli burcumuz en sevdiği mayıs haziran aylarında evlenmeyi tercih edebilir.

4- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Çiçeği Sever ?

Akrep burcu doğa ile bir bütün gibidir. Doğayı hatırlatan her nokta ona huzur verir. Bu yüzden dağ çiçekleri ve en önemlisi karanfil ona birçok duyguyu aynı anda yaşatabilir.

5- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Burçla Aşk Yaşar? Akrep Burcu Hangi Burçla Evlenmeli ?

Akrep burcu aşk yaşayacaksa hislerin yumuşamaya yüz tutacağı kanının deli akacağı ilkbahar mevsimi olmalıdır. Nisan mayıs ayında aşka yelken açtığı burçlar arasında balık, terazi, aslan, başak ve yengeç burcu yer alır.

6- Akrep Burcu Hangi Ay İşlerde Başarılı Olur? Akrep Burcunun İş Hayatı Ne Zaman Yükselişe Geçer ?

Akrep burcu zekası ile ön plana çıkan hakimiyet hissi yüksek bir burçtur. Bir iş için olmazsa olmazı başarıdır. Bunu da asla zamana ya da keyfine göre oluruna bırakmaz…

7- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ?

Akrep burcu erkeği ya da akrep burcu kadını bir yerde yönetici olmazsa orayı terk eder. Bu yüzden bir şirkette CEO luk tam ona göredir.

8- Akrep Burcu Hangi Ay Ne Renk Giyinmeli?

Akrep burcu kadını ve erkeği için iki vazgeçilmez ana renk vardır. Bunlar koyu mor tonları ve siyahtır. Bu renk kıyafetler içerisinde asaletini tescil edeceğini düşünür. Temmuz ağustos ayında mor renklere bürünen akrepler kış mevsimi siyaha bürünürler.

9- Akrep Burcu Hangi Ay Uyumlu Olur?

Akrep burcu özellikleri dikkate alındığında mart nisan aylarında ılımlı bir havaya bürünmeye başlarlar. Kışın giydikleri ketum paltoyu üzerlerinden atarlar.

10- Akrep Burcu Hangi Ayda Evlenirse Mutlu Olur?

Akrep burcu mayıs haziran ayında hem sıcak hem serin, hem cıvıl cıvıl duygular içerisinde mutluyken evlenmeyi ister. Bize de mutluluklar demesi düşer…

11- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Parfümü Kullanmalı ?

Akrep burcu kadını özellikleri ve akrep burcu erkeği düşünüldüğünde duruşlarına gidecek parfümler elbette lavanta, lale ve karanfil aromalı parfümler olacaktır.

12- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Rengi Sever ?

Akrep burcunun en çok sevdiği renk mordur.

13- Akrep Burcu Hangi Ay Çevresiyle İyi Anlaşır?

Akrep burcu çevresi ile iyi anlaşmak istiyorsa bunu bir aya ya da mevsime bağlamaz. Ne istediğini çok iyi bilen bir burçtur.

14- Akrep Burcu Hangi Ay En Çok Hangi Tanrıça ya Benzer ?

Zodyak ailesinde karanlık ve ketum yönü ile nam salan akrep burcu Mitolojiden Hades ile eş değer görülmektedir.

15- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Taşı Kullanmalı?

Akrep burcu taşı mor rengin asaletini yansıtan ve hakimiyetin rengini temsil eden ametist taşıdır. 

Hangi Burç Hangi Ay Doğar ?

16- Akrep Burcu Hangi Ay Hangi Esmaları Okumalı ?

Güç ve hakimiyet tutkunu akrep burçlarının içlerinden gelen bu duyguları kontrol etmek için okumaları gereken esmalar ; El Bais, El Varis, El Muid dir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!