featured

Eskişehir Este Lorien Güzellik: Mutlu ve Güzel…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle metropol şehirlerde var olan kaliteli güzellik salonları hizmetlerini Eskişehir halkına aynı şekilde taşımayı kendine misyon edinen Este Lorien Güzellik Stüdyosu, fark yaratan modern hizmet altyapısı ile hanımların gözdesi olmaya devam ediyor.

Tüm müşterileri için zamanının ne kadar kıymetli olduğunun bilincinde olan Este Lorien Güzellik, uzun süreler boyunca seans bekleme problemine yeni nesil yaklaşımlarla çözümler sunmakta, butik ve kişiye özgü hizmetleri ile hanımların kaliteli bir güzellik salonundan beklentilerine karşılık vermektedir.

Eskişehir’de faaliyet gösteren Este Lorien Güzellik Stüdyosu’nu farklı kılan bir diğer önemli konu ise, işlem öncesinde olduğu gibi işlem sonrasında da kesintisiz desteğin sağlanması noktasında kendini göstermektedir. Bu çerçevede tamamen memnuniyet odaklı bir yaklaşım, sunulan tüm hizmetlerde ön plana çıkmaktadır.

Hizmetlerde Kişiye Özel Hijyenik Çözümler

Ayrıca sunulan hizmetlerin tamamında tek kullanımlık materyaller ile hijyenik bir ortam sağlanırken, sık sık tüm oda ve bölümler covid, bakteri, mantar ve bulaşıcı hastalıklara karşı dezenfekte edilmekte, havalandırılması sağlanmakta ve her seans sonrası tüm cihazlar özel sterilize ürünler ile temizlenmektedir.  

Güzellik ve Kişisel Bakım Paketleri

Tüm vücut veya bölgesel epilasyon gibi farklı lazer epilasyon paketleri seçenekleri ile sunulan yeni nesil epilasyon hizmetleri, en beğenilen işlemler arasında ön plana çıkmaktadır.

Hijyen unsurlarına öncelikli önem verilen epilasyon işlemleri, bölge, cilt tipi, kıl tipi gibi farklı kriterlere göre değişmekle birlikte ortalama olarak 8-10 seans sürmektedir. Tüm hizmetlerde olduğu gibi epilasyon hizmetinde de, merak edilen konulara yönelik destek alınabilecek canlı destek sistemine web sitesi üzerinden ulaşılabilmektedir.

https://www.estelorien.com.tr/lazer-epilasyon/

Bununla birlikte 13 aşamaya kadar uzayabilen 6 in 1 plus cilt bakımı paketleri, kirpik liftingi uygulamaları, protez tırnak, kalıcı makyaj, microblading, kaş ve dudak kontürü, ipek kirpik işlemleri gibi farklı alanlarda güzellik hizmetleri sağlayan Este Lorien Güzellik, tüm işlemlerinde A Plus kalite ürünler kullanarak işlem kalitesini ve verimini en üst seviyede tutmaktadır.

Günlük işlem sayısını kısıtlı tutarak maksimum verimli hizmeti verme hedefiyle çalışan Este Lorien Güzellik’te, kişiye özel atanmış deneyimli estetisyenler ile konforlu bir işlem deneyimi sunulmaktadır.

Este Lorien Güzellik Stüdyosu tarafından sunulan tüm hizmetlere ilişkin detaylı bilgiyi firmanın web sitesinden edinebilirsiniz. https://www.estelorien.com.tr/  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!