featured

En İyi Android Ulaşım Uygulamaları 2021 Listesi | En İyi Seyahat Uygulamaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Android ulaşım uygulamaları, Android cihaz kullanıcılarının güvenli seyahat gerçekleştirmesini sağlıyor. Siz de bu uygulamaları Android mobil cihazlarına indirebilir, gittiğiniz şehirlerde ve hatta yurtdışında kolaylıkla kullanabilirsiniz.

En İyi Android Ulaşım Uygulamaları 2021 Listesi

En iyi Android ulaşım uygulamaları ile güvenli yol güzergahlarınızı belirleyin. En iyi seyahat uygulamaları ile gittiğiniz yerlerde kaybolma korkusu yaşamadan etrafınızda keşfedin.

Trafik yoğunluğu hakkında bilgi alabileceğiniz, toplu taşıma araçları ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz seyahat uygulamaları ile varacağınız noktaya en kolay şekilde ulaşın. İşte, yolculuklarınızı konforlu hale getirecek en iyi Android ulaşım uygulamaları 2021 listesi…

1- İstanbul İçin En İyi Toplu Taşıma Uygulaması İBB Cep Trafik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen, Android cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan İBB Cep Trafik uygulaması hem İstanbullular hem de İstanbul’a gelenlere kolay ulaşım imkanı veriyor. Anlık olarak İstanbul’daki trafik yoğunlukla hakkında bilgi akışı sağlayan bu uygulama, rahat ulaşımın gerçekleşmesinde oldukça yararlı.

 https://www.youtube.com/watch?v=63rjOhB3lrM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik sensörleri üzerinden hizmet veriyor. Dolayısı ile en güvenilir, en iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunuyor. İnternet bağlantısı aracılığıyla İBB Cep Trafik uygulaması kesintisiz olarak hizmet veriyor.

2 – Moovit Uygulaması

Toplu taşıma kullanmayı daha kolay bir hale getiren Moovit uygulaması, gerçek zamanlı olarak bilgiler sağlıyor. Her ihtiyacınız olduğunda en rahat ve en hızlı yolların hangisi olduğunu öğrenebileceğiniz Moovit, aynı zamanda varış zamanınız hakkında da gerçek zamanlı olarak bilgiler veriyor.

En iyi Android ulaşım uygulamaları arasında yer alan Moovit uygulaması İstanbul, İzmir ve dünyanın 100 farklı ülkesi için ücretsiz olarak hizmet sağlıyor. Moovit uygulamasının en beğenilen temel özelikleri ise şunlar:

Canlı sefer ve ulaşım hattı bilgisi almaAdım adım navigasyonSeferler, hatlar ve tarifeler ile ilgili gerçek zamanlı bilgilerYolculuk yapılan hatlarda sorun bildirimi

3 – Ankara Ulaşım Uygulaması : EGO Otobüs Hatları Bil.Sis

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Müdürlüğü tarafından geliştirilen, Android cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan EGO Otobüs Hatları uygulaması, Ankaralı yurttaşlara olduğu gibi Ankara’ya gelen turistlere de kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Çünkü bu uygulamada Ankara’daki otobüs ve metrolar hakkında bilgiler alınabiliyor.

EGO Otobüs Hatları uygulaması üzerinden şehirdeki otobüslerin hangi durakta olduğu, otobüslerin ya da metronun varış zamanı, güzergahı hakkındaki bilgiler alınabiliyor.

4 – Ücretsiz Seyahat Uygulamaları : MobİETT Uygulaması

İETT Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak halkın kullanımına sunulan MobİETT uygulaması, en iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunuyor. İstanbullular ve İstanbul’a gelenlerin ulaşımını kolaylaştıran bu uygulama istenilen zamanda, istenilen duraklara ait otobüslerin bilgilerine ulaşılmasını sağlıyor.

Otobüs konum sunucusu olarak hizmet veren MobİETT uygulaması, istenildiği zaman otobüsün durağa yaklaşmasına alarm olarak kullanılabiliyor.

5 – BiTaksi Uygulaması

BiTaksi Mobil Teknoloji AŞ tarafından geliştirilen, ücretsiz olarak kullanıma sunulan en iyi Android ulaşım uygulamaları arasındaki BiTaksi uygulaması, taksi kullanımını ve yolculuklarında kolaylaştırıyor.

BiTaksi uygulaması, kullanıcılarına en yakındaki boş taksiler hakkında bilgiler veriyor, kullanıcıların güvenli yolculuk yapmasını sağlıyor. Çünkü bu uygulamada bulunan taksilerin tamamı, lisans sahibi taksiler. Ayrıca kullanıcılar, şoförler hakkında yapılmış olan yorumları da görüntüleyebiliyor. Hatta BiTaksi uygulaması sayesinde kişiler, ödemelerini kredi kartıyla da yapabiliyor.

6 – Başar Trafik Uygulaması

Basarsoft tarafından geliştirilmiş olan ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan Başar Trafik uygulaması, güvenli sürüş gerçekleştirmek isteyen kişilere hizmet veriyor. En iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunan bu uygulamada yalnızca Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerin değil, Türkiye’deki tüm illerin trafik durumları izlenebiliyor.

 

YouTube video

Çevrede bulunan EDS kameraları sayesinde yolda gerçekleşen kazalar, yol çalışmaları hakkında bilgi sahibi olunabiliyor, doğal afet durumlarında da güvenli yollar hakkında bilgiler sunuyor. Kısacası Başar Trafik uygulaması sayesinde varış noktasına en kısa sürede ulaşılmasını sağlayacak olan güvenli yollar görüntüleniyor.

7 – Oto Yakıt Hesaplama Uygulaması

Ahmet Varol tarafından geliştirilmiş ve ücretsiz olarak Android cihaz kullanıcılarına sunulmuş olan Oto Yakıt Hesaplama uygulaması, yakıt bilgisi hakkında bilgi edinilebilecek bir uygulama olarak kullanılıyor. Otomobillerin yakıt masrafları hakkında tutulan raporlar sayesinde, otomobillerin fazla yakıt tüketmesine neden olan motor arızaları da tespit edilebiliyor. Bu yönüyle Oto Yakıt Hesaplama uygulaması, en iyi Android ulaşım uygulamaları arasındaki yerini alıyor.

8 – Yurtdışında Kullanılan Uygulamalar : Cep Haritaları

Magnetic tarafından geliştirilen, en iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunan Cep Haritaları yalnızca Türkiye’de değil tüm dünya ülkelerinde pratiklik sağlıyor. Bulunduğunuz yeri ve çevresini tanımanızı, keşfetmenin ve güvenli olarak seyahat etmenizi sağlayan Cep Haritaları, toplu ulaşım seferleri hakkında da bilgiler sağlıyor.

9 – En İyi Seyahat Uygulamaları: TRAFI Türkiye Uygulaması

TRAFI tarafından geliştirilen ve en iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunan TRAFI uygulaması, İzmir, Ankara, İstanbul ve Bursa illerindeki Android cihaz kullanıcılarının toplu taşıma araçları hakkında bilgi almasını ücretsiz olarak sağlıyor. Metro, vapur, otobüs, feribot ve metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarının tarife bilgisinin bulunduğu bu uygulama, araçların gerçek zamanlı hareketleri hakkında bilgiler veriyor.

TRAFI uygulamasında sık kullanılan yerler, favori bölümüne eklendiğinde sürekli olarak bilgi akışı da sağlanıyor. Ayrıca gidilecek yer hakkında bilgi sahibi değilseniz TRAFI üzerinden güzergah hakkında bilgi alınabiliyor.

10 – Deniz Otobüsü

Deniz otobüsü uygulaması, Deniz yolu ulaşımını sıklıkla kullanan kişilere pratiklik sağlıyor. İnternet bağlantısı aracılığıyla ücretsiz olarak kullanılan Deniz Otobüsü uygulaması, feribot ve deniz otobüsü saatleri bilgisine sürekli olarak ulaşmayı kolaylaştırıyor.

11 – Nasıl Giderim Uygulaması

En iyi Android ulaşım uygulamaları arasında bulunan Nasıl Giderim uygulaması, varış noktasına ne kadar sürede gidilebileceğini Android kullanıcılarına sunuyor. Siz de bu uygulama sayesinde seyahatlerinde planlı hale getirebilirsiniz.

12 – Şehir Hatları Uygulaması

En iyi Android ulaşım uygulamaları arasında Şehir Hatları uygulaması da bulunuyor. Çünkü bu uygulama İstanbul’da iptal olan vapur seferleri hakkında bilgiler veriyor. Özellikle sıklıkla vapurla ulaşım sağlayan kişiler, kış aylarında bu uygulamadan yararlanıyor.

13 – İspark Uygulaması

İspark uygulaması, İstanbul’daki otopark sorununa çözüm sağlamak için kullanışlı ve bu nedenle en iyi Android ulaşım uygulamaları arasında yer alıyor. Çünkü ispark uygulaması sayesinde İstanbul’daki otoparklar doluluk oranı öğrenilebilir.

14 – HGS Uygulaması

Türkiye içinde seyahat ederken daha pratik olmak için HGS uygulaması sayesinde, bulunduğunuz her yerden HGS yüklemesi yapabilir, ücretli yolları rahatlıkla kullanabilirsiniz. HGS mobil bakiye yükleme için ise yalnızca TC kimlik numarası, vergi numarası veya etiket numarası kullanmak yeterli.

15 – Yandex Nagivasyon Uygulaması

Yandex navigasyon uygulaması da en fazla kullanılan en iyi android ulaşım uygulamaları arasında bulunuyor. Bu uygulama sayesinde şehir içind eve şehir dışında yol durumu hakkına bilgi almak mümkün. Üstelik sesli olarak da uygulamadan yararlanılabiliyor.

16 – Metro İstanbul Uygulaması

Metro İstanbul uygulaması da en iyi android ulaşım uygulamaları arasına bulunuyor. İstanbul’daki metro seferleri hakkındaki gerekli tüm bilgiler bu uygulamada yer alıyor ve uygulama kullanıcıları, metro sefer saatleri ve sıklıkları dışında metroya ait asansör ve wc yerleri hakkında da bilgiler veriyor.

Eğer en iyi android eğlence uygulamaları hakkında da bilgi almak istiyorsanız yazmızı inceleyebilir, güncel uygulamalardan haberdar olabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!