featured

En İyi Android Fitness Uygulamaları Nelerdir? Android Fitness Programı ile Formda Kalmak Mümkün mü? İşte Android İçin En İyi Mobil Fitness Uygulamaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

en iyi android fitness uygulamaları kullanarak kilo vermeyi denediniz mi?  Fazla kilolarıyla başı dertte olanlar veya sağlığını korumaya çalışanlar ne olursa olsun android fitness uygulaması kullanmalıdır. android telefonunuza indireceğiniz en iyi android fitness uygulamaları yardımıyla kendi antrenman ve rejim uygulamasınızı kontrol edebilirsiniz. En iyi android fitness uygulaması hangisidir? Bu haberimizde birlikte öğreneceğiz…

En İyi Android Fitness Uygulamaları Kullanarak Kilo Verilebilir mi?

En iyi android fitness uygulamaları kullanmak için android ve iOS işletim sistemlerini kullanabilir, böylece beslenme ve egzersiz uzmanları tarafından oluşturulan programlara erişebilirsiniz. Bulacağınız en iyi androd fitness uygulaması size evde veya kendi başınıza egzersiz planları sağlayabilir ve diyetinizi buna göre ayarlayabilirsiniz. 

1- En İyi Android Fitness Uygulamaları Nelerdir?

En iyi android fitness uygulamaları kullanmayan bugün birçok insan, kötü beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam tarzları nedeniyle aşırı kilolu. Fazla kilolu olmayanlar ise sağlıksızlıktan veya hareketsiz oturmadan şikayet ederler. Şimdi sunacağımız en iyi android antrenman programlar ile kendi egzersiz ve diyet planınızı oluşturabilirsiniz. 

A- En İyi Android Fitness Uygulamaları MyFitnessPal 

En iyi android fitness uygulamaları ile kilo vermek ve sıhhatli bir yaşama kavuşmak için atılması ihtiyaç duyulan ilk adımlardan bir tanesi, istikrarlı bir rejim uygulaması oluşturmaktır. Bunun için de yediğiniz gıdaların kaç kalori bulunduğunu bilmeli ve günlük olarak almanız ihtiyaç duyulan kalori miktarını hesaplamalısınız.

MyFitnessPal mobil uygulamasının veri tabanında 6 milyondan fazla yiyeceğin kalori miktarları bulunuyor ve gün geçtikçe yeni yiyecekler eklenmeye devam ediyor. Mobil uygulamayı indirdikten sonrasında yiyecek arzu ettiğiniz yiyeceği bulun, kaç kalori bulunduğunu görün ve gün arasında tüketeceğiniz yemeklerin kalori miktarını bu android antrenman uygulaması ile kolayca hesaplayın. 

B- Sworkit Kişisel Antrenör

Sworkit, kullanıcılarına sunmuş olduğu güç, kardiyo, yoga ve esneme egzersizleri alternatifleriyle android spor uygulamaları içinde öne çıkıyor. 5 ile 60 dakika arasından değişen antrenman programlarından size en müsait olanı seçin ve arzu ettiğiniz yerde spor oluşturmaya başlayın.

Spor eğitmenleri tarafınca kaydedilmiş olan egzersiz videolarını izleyerek yapmanız ihtiyaç duyulan egzersizleri iyi mi yapacağınızı en doğru biçimde öğrenin. Kullanıcılarına 160’dan fazla, değişik egzersiz uygulaması sunan Sworkit mobil uygulamasını ilk 7 gün parasız olarak kullanabilirsiniz. 

C- En İyi Android Fitness Uygulamaları Runtastic Heart Rate Pro

Runtastic Heart Rate PRO, kamerayı sınırlı bir süre için ücretsiz olarak kalp atış hızını ölçmek için kullanabilirken, kamerayı sınırlı bir süre için ücretsiz olarak kalp atış hızını ölçmek için kullanabilirsiniz

D- Günlük Egzersizler

Günlük Egzersizler android uygulaması ile kişisel antrenörünüz her zaman yanınızda olacak! 10 ila 30 dakika rastgele tüm vücut egzersizleri ve 5 ila 10 dakika süren 10 farklı egzersiz yaparak kilo verin ve en iyi android fitness uygulamaları ile hızlı ve etkili bir şekilde egzersiz yapın!

E- 7 Dakika Egzersiz

Sadece sizin için en etkili egzersizleri, her vakitte her yerde yapabilirsiniz. Bu android 7 dakikalık egzersiz uygulaması New York Times “Minimal Yatırım ile Maksimum Sonuçlar” başlığı ile vurgulanmıştı. 7 dakikalık egzersiz ile kaslı ve aerobik kondisyonunuzu geliştirmek için en etkili hareketli yapabilirsiniz!

F- My Diet Coach ( Diyet Koçum)

İlham verici tüyolar, fotoğraflar ve sanal ödüller ile motivasyonunuzu canlı tutun. En iyi KG takip uygulaması ve kalori sayacı kullanıcının dostu olurken, rejim günlükleri ve yemek takip sistemi ile rejim planınızı en iyi android fitness uygulaması ile kolayca takip edin. 

G- En İyi Android Fitness Uygulamaları YAZIO – Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

Tamamen ücretsiz olan mobil YAZIO uygulamasını kullanarak günlük menülerinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Her hafta yeni tarifler öneren uygulamalar sayesinde damak tadınızdan ödün vermeden sağlıklı yemekler yiyebilirsiniz. Yiyeceklerdeki kalori miktarını kolayca öğrenebilirsiniz. Bu android antrenman uygulaması ile ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış bir grafikte görüntüleyebilir ve tabloya göre diyet ve egzersiz planınızı ayarlayabilirsiniz.

H- Pumatrac

Pumatrac mobil uygulaması, çok atletik olmayan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Uygulama, sizi her gün egzersiz yapmaya teşvik etmek için çeşitli önerilen bildirimler gönderir. Akıllıca günlük tavsiyelerle tembel olmayı bırakıp harekete geçebilirsiniz. Egzersiz yaparken deneyimli antrenörler tarafından hazırlanan videoları izleyebilir, özel koşu veya yürüyüş rutinleri hazırlamak için uygulamayı kullanabilirsiniz. 

2- Ücretsiz En İyi Android Fitness Uygulamaları Nelerdir?

En iyi android fitness uygulamaları ücretsiz de kullanarak akıllı telefonlarımızla birçok yönden sağlıklı kalabilmek mümkün. Bu tür fitness uygulamalarını kullanarak sensörlerden veri alabilir ve kilo vermemize, kas kütlesini artırmamıza veya sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmemize yardımcı olabilecek değerli verileri görüntülememize yardımcı olabilirler. Ayrıca evde uygulayabileceğiniz egzersizler içerir. İster spor salonuna gidin ister evde egzersiz yapın, bu en iyi android fitness uygulamaları ücretsiz serisi kesinlikle sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamanıza yardımcı olacaktır.

A- En İyi Android Fitness Uygulamaları Google Fit – Sağlık ve Aktivite Takibi

Google Fit, Google tarafınca geliştirilen en iyi android fitness uygulamaları içerisinde yer alıyor. Fitness aktivitelerini kaydetmek için bir kullanıcının aktivite seyircisindeki yada mobildeki sensörleri kullanır. Hızınızı, temponuzu, rotanızı, yüksekliğinizi vb. İşaretler ve koşma, adım atma şeklinde olaylarınızın reel zamanlı istatistiklerini gösterir.

B- Nike Training Club – Antrenman ve Fitness Planı

Google Fit gibi Nike Training Club, tamamen ücretsiz, reklamlar veya uygulama içi satın alma olmadan android için en iyi fitness uygulamalarından biridir. 160’tan fazla serbest güç, dayanıklılık veya aktivite egzersizi içerir ve üç zorluk seviyesi sağlar. Ek olarak, fitness takip uygulaması ayrıca karın kasları, triseps, omuzlar ve vücudun diğer kısımları için çok çeşitli egzersiz yöntemleri sunar. Kullanıcılar, uygulamayı TV’ye yansıtmak için Apple TV, Chromecast veya HDMI kablosunu kullanabilir. Telefonu televizyona yansıtmak için ilgili yazıya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

C- En İyi Android Fitness Uygulamaları Strava – Koşu, Bisiklete Binme ve Yüzme

Strava, şüphesiz en iyi android fitness uygulamaları içerisinde bir numaradadır, tüm istatistikleri kullanarak koşuları izlemenize, bisiklet rotalarını belirlemenize ve antrenmanı analiz etmenize olanak tanır. Strava’nın en büyük avantajlarından biri, kendinize meydan okuyabileceğiniz veya uygulamanın diğer kullanıcılarıyla rekabet edebileceğiniz lider tabloları içermesidir. Strava’da GPS izleyici ve kilometre sayacı vardır. Premium versiyonda triatlon ve maraton eğitimini tamamlayabilirsiniz.

D- Runkeeper – GPS İle Koşu ve Yürüyüş Takip

Runkeeper, 50 milyondan fazla kullanıcısı olan tam özellikli bir spor android uygulamasıdır. Fitness aktivitelerinizi takip edebilir ve karşılaştırabilirsiniz. Runkeeper, sürüş hızını, bisiklet hızını, sürüş mesafesini, rakımı ve kalori tüketimini çok doğru bir şekilde hesaplayabilir. Bu, kullanıcıların ayrıntılı eylem geçmişini görüntülemesine olanak tanır. Ayrıca bu en iyi android fitness uygulaması ile eğitim planındaki eğitimi takip edebilir veya dil eğitimi yardımı ile kendi eğitiminizi oluşturabilirsiniz. Uygulama ücretsizdir ve bazı uygulama içi satın alımlarla reklam vererek desteklenir. En iyi android oyunlar hakkında bilgi edinmek isterseniz, ilgili haberimize tıklayabilirsiniz…

3- Bonus! En İyi Android Fitness Uygulamaları ile Antrenman Yaparken, Yalnız Kalmayın!

YouTube video

Evde en iyi android fitness uygulamaları ile spor yaparken, aynı zamanda televizyondan da farklı öneriler alabilirsiniz. İyi sporlar dileriz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!