featured

Gözaltı Işık Dolgusu ile En Az 5 Yıl Gençleşin !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzellik uygulamalarından biri olan gözaltı ışık dolgusu özellikle son yıllarda kadınlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Sebebi ise kadınların karanlık göz altlarından kurtulmak istemesi. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Leyla Arvas, gözaltı ışık dolgusu uygulaması ile herhangi kesi izine maruz kalmadan rahatlıkla göz altı morluklarından uzaklaşılabildiğini belirtiyor.

YouTube video

You Tube Videomuzu İzlemek İçin Tıklayınız….

Gözaltı Işık Dolgusu Neden yapılıyor?

Gözaltlarında oluşan karanlık ve mor görüntü sadece zayıflıktan ya da yaş almaya bağlı olarak oluşmaz. Genel olarak sebebi genetik mirastır. Ancak alkol ve sigara kullanımı ile beraber kirli şehir havası da morlukların oluşmasını tetiklemekte ve arttırmaktadır. Göz altlarında oluşan morluklar zamanla koyulaşır. Kişinin daimi olarak yorgun görünmesine, dinamik ve canlı ifadenin azalmasına neden olur.

Yaşın ilerlemesi ile yüz kemiklerinde incelme meydana gelir. Bu incelme gözaltı bölümünün geriye doğru çukurlaşmasına sebep olur. Göz altındaki yağ dokunun azalması da eklenince, bu bölüm daha çukur ve karanlık görünebilir. Bu olumsuz görüntünün ve gözaltı kusurlarının ortadan kaldırılması için gözaltı ışık dolgusu uygulaması yapılır.

Gözaltı Işık Dolgusunu Kimler Tercih Ediyor?

Göz altlarında oluşan koyu renk değişimi zamanla artabilir. 18 yaşını tamamlayan ve göz altındaki çukur ve koyu renk görüntüsünden rahatsız olan ve fiziksel açıdan sağlıklı olan herkes rahatlıkla yaptırabilir. Gebelik şüphesi olan kadınlara ve uygulamayı etkileyecek oranda sağlık problemine sahip kişilerin göz altı ışık dolgusu yaptırması tavsiye edilmez. Gözaltı ışık dolgusu uygulama kararı doktora aittir ve bu noktada yine hastayı en iyi yönlendirecek kişi doktordur.

Gözaltı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Gözaltı bölgesine öncelikle anestezi etkili krem uygulaması yapılır. Bu kremin özelliği işlem yapılacak hassas gözaltı bölgesinin uyuşmasını sağlamaktır. Böylelikle dolgu maddesi uygulama sırasında hastanın canı acımaz. Gözaltı ışık dolgusu uygulaması kolay uygulanan ve cerrahi bir işlem getirmeyen uygulamadır.

Gözaltı ışık dolgusu oldukça ince kanullerle uygulanır. Gözaltı kemiği üzerine uygulanan Redensity 2 ile dolgu yavaş yavaş gözaltına yayılım gösterir ve böylelikle daha naturel görünüm ortaya çıkar. Redensity 2 direk gözaltı derisinin altına uygulanmaz. Gözaltı kemiğinin hemen üstüne uygulanan dolgu, uygulama bölgesine yavaş yavaş nüfuz etmesi ve alanı doldurması sağlanır. 

Yapılan gözaltı ışık dolgusu ile çukurlaşmanın giderilmesi sağlanır ve bu bölümün yükseltilerek yanak hizasına getirilmesi hedeflenir. Kesi izi olmadan, skar izi kalmadan uygulanan yöntemde tek seansta etkileri anında belli olan bir uygulamadır.

Gözaltı ışık dolgusu uygulaması tamamen acısız ve ağrısız bir uygulamadır. Uygulama öncesinde sürülen krem ile bölge hissisleştirilerek uygulamanın konforlu hale gelmesi sağlanır. 

Gözaltı Işık Dolgusu İçeriği Nedir?

Gözaltı ışık dolgusu işlemlerinde kullanılan Hyaluronik asit aslında vücut tarafından üretilen bir maddedir. Hyalüronik asit bazlı dolgular cildin yenilenmesini ve cilt kusurlarının giderilmesine yardımcı olur ve uygulama sonrasında çok daha hoş ve aydınlık  bakışlar ortaya çıkar. İçinde bulunan aminoasit, poly  vitaminler  ve minerallerden zengin Hyaluronik asit formülasyonunun  sağlık açısından hiçbir zararı yoktur. Dolgu uygulaması ile gözaltına, gözlere ve bakışlara canlılık gelir. Gözaltı ışık dolgusu ile çekici ve aydınlık yüze sahip olunur. Hyaluronik asitin içindeki su tutucu özellik ile kişi yorgun ifadeden kurtulur ve canlı bir bakışa sahip olur. 

Gözaltı Işık Dolgusu Kalıcılığı Ne Kadardır?

İşlem yapıldıktan sonra yüzdeki etkisi hemen görülen gözaltı ışık dolgusunun kalıcılığı 1-1,5 yıl arasındadır. Uygulama sırasında Hyalüronik asit kullanıldığı için botoks işlemlerine göre kalıcılığı daha fazla olan bir uygulamadır. Gözaltı ışık dolgusu uygulamalarının kalıcılığı kişinin cilt yapısına, alışkanlıklarına ve hayat tarzına göre değişebilmektedir. Yinelenen işlemlerde uygulamanın kalıcılık süresini artırmak mümkün olmaktadır.

Göz Altı Işık Uygulaması  ile İlgili Fiyat Bilgisi Alabilir miyim?

Gözaltı ışık dolgusu uygulaması fiyatları uygulamanın detaylarına göre değişebilmektedir. Op.Dr.Leyla Arvas Quartz Klinikte tamamen kişiye özel olarak hazırlanan tedavi planı ile gözaltı ışık dolgusu uygulamasını yapmaktadır.

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan Gözaltı Işık Dolgusu yaptırmak için Nişantaşı – Quartz Klinik +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak dolgu uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook  :@quartzclinique

Instagram: @quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!