featured

Bankaya Gitmeden Hesaba Kredi Almak | Şubesiz Bireysel İhtiyaç Kredisi Hızlı Çekim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankaya gitmeden hesaba kredi almak ve hızlı kredi çekmek bazı koşulları yerine getirenler için mümkündür.  Bankanızla devam eden bir hesap kullanımı varsa, düzenli olarak paranız yatıyor ve ödemeleriniz sorunsuz şekilde sürüyorsa hesabınıza direkt aktarım olabilmektedir.

Kredi Kartı Kullanımı ve Bankaya Gitmeden Hesaba Kredi Almak

Bankalar, kredi kartı sayısı çok olan müşterilerine internetten direkt başvuru konusunda tolerans gösterebilmektedir.

Sorunsuz şekilde ödemeleri olan bir kredi kartınız olması gerekirEkstra borcunuzun olmaması şartı vardır. Kredi çektiğinizde ödemelerinizi yapabilmelisiniz.Bazı özel bankalarda ilk kez kredi kartı hizmeti almış olma kuralı vardır.İkinci kredi kartınız bankadaki yüksek limitli kredi kartı kategorisinde olursa şansınız yükselirİnternet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarını aktif şekilde kullanıyor olmalısınız.Sistemde kaydedilmiş bilgileriniz güncel ve aktif bir iş yeri ile çalışıyor olmanız gerekir. Gelir kanıtı istenmektedir.

Bankaya Gitmeden Kredi Veren Bankalar | Şubeye Gitmeden Tüketici Kredisi Çözümleri

Bankaya gitmeden hesaba kredi almak için banka faiz oranı ve maksimum kredi limitlerini değerlendirebilirsiniz.

1.  Akbank İhtiyaç Kredisi | Bankaya Gitmeden Hesaba Kredi Almak

Akbank bankaya gitmeden hesaba kredi çekmek isteyen müşterilerine kolay çözümler sunuyor. “Akbank Direkt Kredi” özelliği sayesinde nerede olursanız olun onaylanması halinde anında hesabınıza kredi aktarılmaktadır.

İnternet bankacılığı sayfası üzerinden hesabınıza giriş yaparak 40.000 TL limiti olan anında krediden faydalanabilirsiniz. Bankaya giderek imza atmanıza gerek kalmadan kredi formunu doldurarak başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

2. Yapı Kredi Şubeye Gitmeden Bireysel İhtiyaç Kredisi | Mobil ve İnternet Üzerinden Anında Şubesiz Kredi

Yapı Kredi Bankası üzerinden bankaya gitmeden hesaba kredi almak mümkündür. Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi başvurusu yaparak anında hesabınıza aktarılan kredi artılarını kullanabilirsiniz.

36 ay vadeye kadar geçerli kredi çekme imkanıHafta sonu fark etmeksizin kredi onayıAnında bireysel ihtiyaç kredisi kullanma olanağıYapı Kredi online kredi işlemleri banka müşterisi olmayanlar için geçerli değildir.  Yeni bir hesap açarak banka hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

3.  Vakıf Bank Şubeye Gitmeden Anında Bireysel Kredi

Vakıfbank anında kredi çözümleri için bireysel kategorisindeki müşteriler hızlı şekilde başvuru yapabilir.

VakıfBank Anında Kredi’yi kullanmak için resmi tatil ve hafta sonları da başvuru yapabilirsiniz.Kredi seçimlerinizi yaparken kendi ödeme limitlerinize en uygun olanı seçmelisiniz.Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparken form bilgilerinizin doğru olmasına dikkat ediniz.Ara ödeme ve erken kapama koşulları, cayma hakkı gibi detaylar form doldurulurken size aktarılacaktır. Genelde iki haftaya kadar harcama yapılmamış kredileri iptal edebilirsiniz.75.000 TL miktarlı bankaya gitmeden hesaba kredi almak için %1.59 faiz oranı üzerinden aylık 2.899,17 TL ödeme şeklinde başvuru yapabilirsiniz. 36 ay vade için hesaplamada 375 TL masraf kaydedilmektedir. Minimum vade süresi 3 ay olarak belirlenmiştir.

4. Cepte TEB Anında İhtiyaç Kredisi | 3 Ay Ertelemeli En Uygun Kredi Hesaplaması

Cepte TEB ihtiyaç kredisi %1,60’dan başlayan düşük faiz oranları ve 36 ay vade üzerinden talep edilebilir. Tek tıkla başvuru yapabileceğiniz kredi için 1.000 TL- 75.000 TL sınırı vardır. 65 yaşa kadar 18 yaşını aşan herkes başvurabilir. Kefil ya da teminat göstermeden sonuç alabilirsiniz. 10.000 TL kredi çeken biri 36 Ay %1,60 52,50 TL masrafla 321,38 TL aylık ödeme yapacaktır.

Kredi başvurusu internetten gerçekleştirilir-, ancak onay almanız halinde müşteri danışmanları bulunduğunuz yere gelecektir. Zamanın belirlenmesi için ön görüşmeler tamamlanır. Cepte TEB kredi ödemelerinizi de aynı şekilde internet ve ATM üzerinden yapabilmektesiniz.

Aktif Bank ile Bankaya Gitmeden Hesaba Kredi Almak

Aktif Bank ürünü olan Nkolaykredi ile bankaya gitmeden hesaba kredi almak mümkündür. İnternet bankacılığı sayfası üzerinden evraklarınızı ekran onayıyla gönderebilirsiniz. Form bilgilerinizin tam olması halinde 40.000 TL’ye kadar krediniz hesabınıza aktarılmaktadır.  Kredi kartı ürünü almak gibi zorunluluk tutulmamaktadır.

Kredi faiz oranı kredi notu kapsamında değişebilmektedir.%1,90 aylık akdi faiz oranı skor bandı en yüksek olan kişiler için geçerlidir.Yapılan hesaplamalarda sigorta dahil edilmez.Kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişebilir.Kredi miktarı da müşteri gelir ve ödeme durumuna göre değişebilir.PTT’lerden, paranızı ücretsiz şekilde alabilirsiniz.Ödemeleriniz IBAN’a transfer, ATM’ler üzerinden yapılabilir.  Vakıf Bank ATM’lerinden de anlaşmalı kurum nedeniyle işlemler gerçekleşebilir.

PTT Kredi Veriyor mu | TC İle Kredi Başvurusu ile PTT’den Bankaya Gitmeden Hesaba Kredi Almak mümkün mü?

PTT banka kredi hizmeti vermemektedir ve maaş müşterileri için kredi kolaylığı sağlamaktadır. ING Bank bu anlamda sıkça kurumla anlaşmalı şekilde karşınıza çıkabilir.  Aktif Bank ile de anlaşmalı çalışmalar sürdürülmektedir. Maaşı PTT hesabına yatan kişiler için, hazırda maaş ödemeleri yapılması nedeniyle bireysel ihtiyaç kredisi başvuru kolaylığı görülebilmektedir.

Ziraat Bankası Anında İhtiyaç Kredisi | Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Ziraat bankası kredi başvuru işlemlerinde hesaba internetten aktarım söz konusu değildir. Banka, 1,54 faiz oranı ile doğrudan şubeye gidilerek kredi ihtiyaçlarınızı yanıtlamaktadır. Özellikle esnaf kredileri, borç kapatma kredileri, işletme ve bireysel yapılandırma kredileri için sıkça başvuru almaktadır.

Anında Kredi 2021 | En Uygun Kredi Notu 

En uygun kredi seçeneğini aradığınızda banka seçimi öncesi kredi notunuzu öğrenmelisiniz. 1200 puan ve altı yüksek riskli durumlarda bankalara şubeden veya doğrudan başvuru yapılmaması önemlidir. Genel BDDK değerlendirmesinin negatif etkilenmemesi adına bunu yapabilirsiniz.

1.  Kredi Hesaplama ve Gelir Düzeyi

Bankalara kredi başvurusu yaparken belgeli gelir miktarınızın yarısı üzerinden ödemelerinizi çıkararak aylık ödemelerinizi belirleyin. Başlangıçta bu hesaplamayı yaparak kredi notunuzun düşmesini engellemiş olursunuz.

2. İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Yükselecek mi?

Çok acil olmayan durumlarda bankalara boş yere ihtiyaç kredisi başvurusu yapmamanız önerilir. Özellikle de döviz kuru yüksekse ve genel kriz dönemi varsa yeniden borçlanmak yerine geliri artırma yolları aramanız tavsiye edilir. 

YouTube video

Borç kapatma kredisi detaylarını değerlendirerek zor dönemlerde tek yerden ödemeleriniz için çözüm bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!