featured

Barbie: Senelerin Eskitemediği Oyuncak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barbie et bebekler çocukların en sevdiği alternatifler arasında yer alıyor. Hem erkek hem de kız çocukların severek oynayabilecekleri farklı alternatif ürünler yer almaktadır. Özellikle Barbie bebeklerin ilerleyen senelerde en değerli koleksiyon ve hatıra malzemelerinden biri olduğunun da hatırlatılması gerekir.

Çocuğunuz ile Kaliteli Zaman Geçirin

Barbie – et bebekler sayesinde çocuğunuz ile eşsiz bir şekilde zaman geçirme fırsatını elde edebilirsiniz. Bu noktada kaliteli zaman geçirirken hem öğretici hem de aranızda bağ kurucu etkinlikler ile oyunu süsleyebilirsiniz. 

Bebeğe nasıl davranılması gerektiğini belirten ufak tüyolar vererek çocuğunuzun da bu bebeğin sorumluluğunu almasını sağlayabilirsiniz. Artık sadece bebekler değil aynı zamanda oyun kurmanızı kolaylaştıracak farklı alternatif materyaller de sunulmaktadır.

Bebek kıyafetleri bunun başında gelmektedir. Barbie bebeklerin hem kendilerini hem de kıyafetlerini ayrıca satın alma hakkınız bulunmaktadır.

Et Bebeklerin Farklı Koleksiyonları Dikkat Çekiyor! 

Barbie et bebekler çocuklara özel olarak hazırlanan farklı oyun koleksiyonlarını da hazırlamaktadır.

Bebeklerin tuvalet alışkanlıkları ile alakalı farklı koleksiyonlar sunulmaktadır. Bebekleri besledikçe tuvaletini yapan farklı oyun alternatifleri mevcuttur.Ayrıca bebeklerin hayvan sevgisini yansıtan evcil hayvanı olan bebekler de bulunmaktadır.Banyo konusunda size zorluk çıkaran bir çocuğunuz varsa banyo aşamasında destek olacak farklı aksesuarlar ile donatılmış küvet de dahil olmak üzere bir arada gönderilen oyunlara bir göz atabilirsiniz. Bu şekilde çocuğunuzu banyoya alıştırmak da daha kolay bir hal alır. 

Cebitoys tarafından ürünün hangi materyalden imal edildiğinden satın alınan oyuncağın hangi marka olduğuna kadar tüm bilgileri size iletecektir. Bu noktada satın aldığınız ürünü henüz elinize gelmeden tanıma boyutlarına kadar veri sahibi olmanız mümkün kılınır.

Gönderim Hızı

Cebitoys.com tarafından gönderilen oyuncakların gönderim aşamasında asla herhangi bir zarar görmesine imkan verilmeyecektir. Ayrıca ödeme adımının sisteme düşmesinin hemen sonrasında aynı gün kargo sistemi devreye girecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünün en kısa sürede belirttiğiniz adrese gönderilmesi mümkün kılınacaktır. Gönderim hızına dair bir sorun meydana gelmemesi için verdiğiniz adres ve iletişim numaralarının doğruluğundan emin olmalısınız.

https://www.cebitoys.com/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!