featured

Black Desert Online Nedir? Black Desert Online Steam Üzerinden Nasıl İndirilir? Black Desert Online Türkiye Oyuncuları İçin Oyun Rehberi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Black Desert Online oyunu günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında girmeyi başardığından beri, hakkında birçok şey de merak edilmeye başlandı. Black Desert Türkiye kullanıcılarının merakla sorduğu birçok soru ve Black Desert Online sistem gereksinimleri ve Black Desert Steam haberleri hakkında sizleri bilgilendireceğiz!
Black Desert Online Nedir, Ne Değildir? Black Desert Online, standart MMORPG türü oyunlardan biraz daha uzaktır. Nasıl farklı olduğunu sorarsanız, oyun türünün Sandbox adı verilen bir öğesi vardır. Tamamen oyuncunun tercihine göre oluşturulmuş karakterleri kullanarak tüm evreni keşfedebiliyorsunuz. Benzer şekilde, Black Desert karakterleri ile savaş sistemi, rakibe daha fazla zarar verebilecek bir beceri kombinasyonuna sahip olabilmenizin önü çok açık!
Atmosfer açısından rengarenk olan Black Desert Online, içinde barındırdığı hava durumu ve iklim özellikleri ile, oyuncular üstünde değişik etki ve hisler bırakarak, oynanış açısından renklilik sunuyor. Gece gündüz döngüsüne de sahip olan Black Desert karakterleri, saate nazaran değişen tepkiler de verebiliyor.
1- Black Desert Online Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Black Desert Online sistem gereksinimleri olarak baktığımızda, Abyss tarafından Aralık 2014’te geliştirilen Güney Koreli video oyun geliştiricisi Pearl’s dir ve bir MMORPG oyunudur. Türkiye’ye 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyunun yapımcıları, her saati Black Desert Türkiye dünyasını toplayacak çok havalı bir lonca kurdu.
Black Desert kendinizi oynadıkça geliştirebileceğiniz bir oyun. Kahraman seviyenizi yükseltebilir, şehirler arasında ticaret yapabilir, evleri dekore edebilir, yelken ticareti yapabilir, at yetiştirebilir ve üst düzey atlar takas edebilir, devasa zindanlara girebilir ve patronları yenmeye çalışabilirsiniz.
Black Desert Online sistem gereksinimleri minimum ayar için şöyle sıralama yapabiliriz;
İşletim Sistemi Gereksinimi: 32/64 bit Windows 10İşlemci Olarak: Intel Core i3Bellek Kapasitesi: 4 GB RAMEkran Kartı Gücü: GTS 250 / GeForce 9800GTX Radeon HD 3870 X2Ağ Bağlantısı: Genişbant bağlantısıDepolama Alanı: 30 GB kullanılabilir depolama alanıBlack Desert Sistem gereksinimleri önerilen ayarlar ise şu şekildedir;
İşletim Sistemi Tercihi: 32/64 bit Windows 10İşlemci Tercihi: Intel Core i5Bellek Kapasitesi: 8 GB RAMEkran Kartı Gücü: NVIDIA GTX 970 AMD RX 480Ağ Bağlantısı: Genişbant bağlantısıDepolama Alanı: 30 GB kullanılabilir depolama alanı2- Black Desert Online Ücretli mi?Black Desert Online oyunu ilk başlarda 19 TL’lik bir ücrete tabii iken, günümüzde Steam üzerinde ücretsiz şekilde satılmaya başladı. Birden bire değişik platformda bulunan bu oyun ciddi bir fanatik kitlesine sahip ve grafikleriyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Şimdi ise Steam üstünde ücretsiz bir şekilde sunulmuş olduğu bilgisi resmi olarak paylaşıldı. Satın almak için bir Steam hesabı açmalı, ve oyunu kütüphanenize yüklemelisiniz.
3- Black Desert ile Steam Hesap Birleştirme Yapılabilir mi? Bu sorunun cevabı maalesef ki hayır. Son dönemlerde sıkça sorulan sorulardan birisi de, Black Desert Steam hesap entegrasyonunun mümkün olup olmadığı. Steam ve Resmi web siteleri üzerinde üye kullanıcılar e-posta adreslerinden ayrı olarak Steam tarafından kullanıcıların hesaplarına tanımlanan verilerle sisteme bağlanırlar. Bu nedenle iki ayrı platformdan açılmış hesaplar birbirinden ayrı olarak çalışmaktadır.  Ayrıca bu tarz yazıları okumayı seviyor, oyunlarla ilgiliyseniz sizleri Half Life Alyx sanal gerçeklik oyunu konulu haberimize bekleriz…
4- Black Desert Karakterleri Nelerdir?Black Desert karakterleri ile oynamak istiyorsanız, önce kendinize bir sınıf tanımlamalısınız. Oyunda 15 farklı kategori var. Göreceğiniz gibi, her sınıfın birbirine bağlı olarak kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Sizlere oyunla ilgili tüm detayları “Black Desert Karakterleri” yazısından öğrenmeye davet ediyoruz! 
A- Black Desert Online Karakterleri | WitchBlack Desert karakterleri içinde karşımıza öncelikle Witch gelmektedir. Büyücü sınıfında olan bu karakter hem PvP bununla birlikte PvE için de oynanmaktadır. Genelde oyuna yeni başlayan acemi oyuncular tarafınca tercih edilir.
B- WizardAynı zamanda büyücü sınıfı üyesi olan Wizard, en iyi giriş sınıfı karakteridir. Birçok profesyonel oyuncuya için en iyi sihirbaz olarak kabul edilir. Kolektif büyü yeteneği sayesinde bu çok başarılı bu karakteri bir savaşta denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
C- RangerBlack Desert karakteri Ranger, uzun mesafelerde etkili olabilecek bir sınıf karakteridir. Seviye 56’ya ulaştığınızda, oklar yerine bıçaklarla savaşmaya devam edebilmektesiniz. Ayrıca hızlı ve öfkeli ranger zıplamayı da çok seviyor!
D- Warrior Bizce Black Desert’in en iyi karakteri Warrior’dır. Black Desert karakterleri içinde en iyi karakterin bir savaşçı olduğuna inanıyoruz çünkü savunması oldukça yüksek olan bu karakter aynı zamanda sadece rakiplere zarar vermekle kalmıyor, PvE için daha uygun bir ortam oluşturuyor. 
5- Black Desert Online Kaç GB?Black Desert kaç GB sorusunun cevabı da bir hayli merak ediliyor. Şöyle söylemeliyiz ki herkes için yetecek kadar yer bırakan bu oyunu yüklemek için gereken depolama alanı 27 GB’tır. Ek olarak, Black Desert en az 4 GB gerektirir ve 8 GB RAM önerilir.
6- Bonus! Black Desert Online Oyununu İzlemeyi Denediniz mi?Black Desert oyununu oynamadan önce, izlemek isteyebileceğinizi düşündük. Umarız haberimizi faydalı bulmuşsunuzdur. İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!