featured

Asus Tuf Gaming A15 Özellikleri | Üstün Pil Ömrü Sunan Asus Tuf Gaming A15 Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asus Tuf Gaming A15 oyun bilgisayarı, Asus Tuf serisinin AMD Ryzen 7 4800H işlemcili laptopı. 8 çekirdeğe ve 16 yürütme birimine sahip bu laptop fiyatı daha yüksek fiyatlı dizüstü bilgisayarlardan beklenen performansı uygun fiyata sunuyor.  

GPU’da dahili grafik işlemci biriminde ek olarak 6GB VRAM bulunan, Nvidia Ge Force RTX 2060 yer alıyor. Asus Tuf Gaming A15 laptopta RTX 2060 amiral gemisi grafik işlemci birimi bulunmasa da. 1080p çözünürlüğe sahip bu dizüstü bilgisayar, bir oyun bilgisayarının gereksinim duyduğu grafik gücünü fazlasıyla kullanıcılarına sunuyor.  

Asus Tuf Gaming A15 Ses Özellikleri

Asus Tuf Gaming A15 dizüstü bilgisayarın her iki kenarında, laptopın ön tarafında doğru yerleştirilmiş olan birer hoparlör yer alıyor. Bu sayede, bu oyun laptopı kullanıcılarına stereo ses deneyimi yaşatıyor. Yeterli düzeyde ses çıkışı olan bu Asus Tuf Gaming laptop, oyunlar için de oldukça yeterli.  

Baslarında aşırıya kaçılmamış olan Asus Tuf Gaming laptopta, yüksek ses seviyesine, tiz seviyesinin biraz üstünde çıkılabiliyor. Kısacası, Asus Tuf Gaming A15 laptop ile oyun oynarken kulaklık kullanmak istemeyen kişiler için, laptopın bu ses özellikleri oldukça yeterli.

Asus Tuf Gaming A15 İşlemci Özellikleri

Bu Asus Tuf Gaming serisi dizüstü bilgisayarda AMD Ryzen 7 4800H bulunuyor. Sekiz çekirdekli, on altı iş parçacıklı bu işlemci sayesinde işlemci içeriğinde SMT ile Hyperthreading destekleri de yer alıyor. 

YouTube video

Kendi serisindeki işlemciler arasında üçüncü sırada olan bu parça, kullanıcılarına 7.9 MB’a kadar ön bellek sunuyor. Ayrıca yine kendi içinde AMD Radeon RX Vega 7 grafik işlemci birimi de yer alıyor. Bu parça da hemen hemen NVIDIA GeForce MX350 ile eşdeğer performans sunuyor.

Asus Tuf Gaming A15 Pil Özellikleri

Windows 10 Pro oyun dizüstü bilgisayarı olan A15 model Asus Tuf Gaming laptop, kullanıcılarına üst düzey oyun deneyimini dayanıklılıkla sunuyor. Bu model Asus Tuf, kendinden önceki modellere göre daha küçük ve taşınabilir bir boyutta. Ancak buna rağmen üstün pil ömrü sağlayan 90Wh daha büyük bir pile sahip. Bu da kullanıcıların 12.3 saate kadar video oyun oynamasına imkan tanıyor. Kendi kendini temizleyebilen soğutma sistemi sayesinde de dayanıklılık beraberinde geliyor.

A15 Model Asus Tuf Gaming Laptop Tasarım Özelikleri

A15 Asus Tuf Gaming laptop, kullanıcılara iki farklı seçenekle sunuluyor. Fortress Grey ve Bonfire Black seçenekleriyle satışa sunulan oyun laptoplarında, şasi etrafına altıgen takviyeleri yansıtıyor. Avuçiçi dayanağında da saç çizgisi fırça darbeleri ile laptopın temiz ve şık kalması sağlanıyor.

Asus Tuf Gaming A15 Çözünürlüğü

A15 modelindeki Asus Tuf Gaming laptop AMD Ryzen 7 4800H, NVIDIA GeForce RTX 2060 ile destelenmiş. Böylelikle bu dizüstü oyun bilgisayarı, 1080p çözünürlüğe sahip pek çok video oyununda kullanıcılarına 60 FPS değeri üzerinde avantaj sağlıyor.

Asus Tuf Gaming A15 Bağlantı Seçenekleri

A15 model Asus Tuf Gaming laptop bağlantı seçenekleri yönünden de oldukça zengin. İki tane A tipi USB 3.2 portu, 1 tane C tipi USB 3.2 portu ve de bir tane A tipi USB 2 portu yer alan bu dizüstü bilgisayarda oyunculara konfor sağlanıyor.

YouTube video

Ayrıca oyun oynanırken daha kararlı, daha iyi bir ağ bağlantısı kurmak isteyenler için A15’te Ethernet portu da yer alıyor.   Asus Tuf Gaming laptop tüm bunlarla birlikte ayrıca HDMI 2.0b destekli olan HDMI potuna da sahip. Güç girişi ile 2.5mm kulaklık jakı da yer alıyor. Bu dizüstü oyun bilgisayarının sağ kenarındaki USB A portu dışındaki tüm portlar, laptopın sol kenarında yer alıyor.

Asus Tuf Gaming A15 Fiyatı

Bu yazı hazırlanırken Asus Tuf Gaming A15 fiyatı, çok bilinen ve online alışverişe imkan tanıyan internet siteleri üzerinde 8.690 TL’lik bir fiyata sahip. Ancak bu dizüstü oyun bilgisayarının fiyatı çeşitli kampanyalar dahilinde düşme gösterebiliyor. Bu laptopın üst modeli olan Asus Tuf Gaming A15 Ryzen9 4900H ise 9.599 TL fiyata sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!