featured

Halil Sezai Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu | Hapis Bana İyi Geldi Diyerek Hapishane Görevlilerine Teşekkür Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halil Sezai Armağan Çağlayan tarafından hazırlanan ve sunulan 196Sekiz Youtube kanalının Gör Beni programına konu oldu ve hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Geçtiğimiz dönemde komşusu ile olan kavgası ile gündeme gelen ünlü şarkıcı, komşusunu darp etmiş ve bu nedenle hapis cezası almıştı. İşte, Halil Sezai Gör Beni söyleşisinde öne çıkanlar…

Halil Sezai Armağan Çağlayan Sorularını Yanıtladı

YouTube video

Aslında oyunculuk üzerine eğitim alan ve Hacettepe Üniveristesi Konservatuar bölümü mezunu olan Halil Sezai Gör Beni programında müzik hayatına nasıl başladığını anlattı. Üniversite eğitimi sonrası oyunculuk denemeleri yapan, Semaver Kumpanya’da tiyatro yapan ünlü sanatçı daha sonra müzik hayatının başlaması ile birlikte oyunculuk kariyerine son vermiş. Babası başta olmak üzere ailesinde de müzik ile ilgilenen kişiler olduğundan Halil Sezai müziğe küçüklüğünden beri aşinaymış.

Halil Sezai: Sosyal Ortamda Rahat Değilim, Kamera Olmadığı Zaman Daha Eğlenceliyim

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Halil Sezai’ye çocukluğundan beri içine kapanık bir insan olup olmadığını sordu. Utangaç duruşuyla yıllardır televizyon ekranlarından görmeye alışkın olduğumuz Halil Sezai Armağan Çağlayan sorusuna, sosyal ortamlarda çok rahat olmadığını, yayın esnasında da rahat olmadığını söyledi. Halil Sezai, kamera olmadığı zamanlarda aslında daha eğlenceli biri olduğunu belirtti.

‘’Ünlülüğe Karşı Bir İnsanım, Ünlü Olmayı Sevmiyorum’’

Halil Sezai Armağan Çağlayan sorularından birine ‘’ünlülüğe karşı bir insanım, ünlü olmayı seviyorum’’ diyerek yanıt verdi. Çağlayan, Halil Sezai ve komşusu arasında yaşanan olayı soru ve Sezai’ye ‘’Hiç, ünlü olmasaydım dediniz mi?’’ diye sordu. Ünlü şarkıcı Halil Sezai Gör Beni yayında şu sözlerle cevap verdi:

‘’Ben ünlülüğe karşı bir insanım. Ünlü olmayı sevmiyorum ben. İyi bir şey değil çünkü ünlü olduğumu bana hissettirdikten sonra insanlar ya da etrafımdakiler, özel hayatım diye bir şey kalmadı. Yaptığım hiçbir şeyi yapamaz oldum. Daha çok eve kapandım. Dolayısıyla sevmiyorum. Tabi bu olayın da etkisi var, ünlü olmasaydım geçiştirilecekti. Çünkü ülkemizde bu tarz olaylar günde belki 100 kere, 200 kere oluyor.’’

Halil Sezai: Hapis Bana İyi Geldi

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Halil Sezai’ye hapiste ‘’Çok zorlandınız mı?’’ diye sordu. Halil Sezai Armağan Çağlayan sorusuna zorlanmadığını söyleyerek ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Komşusunun çıkardığı sorunları sürekli olarak görmezden geldiğini ancak o gün ne olduğunu bilmediği bir şekilde darp noktasına geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, hapis hayatı ile ilgili şu sözleri söyledi:

‘’Hayır, tam aksine. Şimdi çok saçma gelecek ama galiba iyi geldi. Tek başıma bir oda verdiler sağolsunlar. Bahçesi falan da vardı. Yurt odası gibiydi yani bütün gün kitap okudu, biraz bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm. Açıkçası biraz kendimle başbaşa kalmak iyi geldi diyebilirim.’’

Halil Sezai Gör Beni Programında Hapishane Çalışanlarına Teşekkür Etti

Halil Sezai Armağan Çağlayan Gör Beni programında hapishane çalışanlarına teşekkür etti. Medyanın yansıttığı şekilde hapishanede kötü olaylar yaşamadığını söyleyen Halil Sezai, ‘’Beni pamuklara sardılar’’ diyerek şu sözlerle kaldığı hapishane görevlilerine teşekkür etti:

‘’Pamuklara sardılar gerçekten. Buradan teşekkür ederim. Gardiyanından müdürüne… Çok tatlılardı, çok iyilerdi ve aslında bir önyargımı kırmış oldular. Çoğu insanda olan önyargıdır. Aslında gayet insanlar işini yapıyorlar, gardiyanlar gardiyanlığını yapıyorlar ve insanlara aslında yardım ediyorlar, bunu da gördüm. Çok fazla insanla karşılaşmama rağmen gördüğüm kadarıyla yemekler çok güzel. Çıkarken dedim ki ‘ Bu domatesi lütfen nereden alıyorsunuz söyleyin biz de yiyelim çünkü bizim yediğimiz domates değil; taş.’’

Halik Sezai ‘Çok Alkol Tüketiyor’ İddialarına Yanıt Verdi: Annemle Yaşıyorum, Kafamı Kırar!

Halil Sezai Gör Beni programında hakkına çıkan ‘alkolik’ iddialarına da yanıt verdi. Gerek İncir Reçeli filminde canlandırdığı karakter, gerekse de konserlerde konuklarıyla birlikte alkol tükettiğinin görülmesi nedeniyle hakkında ‘alkolik’ dendiğinin altını çizen Sezai, annesi ile birlikte yaşadığını, böyle bir şey olsa annesinin kafasını kıracağını ve tarzının bu olmadığını söyledi. Annesi ile birlikte yaşamasından duyduğu şaşkınlığı dile getiren Armağan Çağlayan’a Halil Sezai ‘’Anneannem de geliyor’’ diyerek cevap verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!