featured

Kırışıklık Giderme İçin Fraksiyonel CO2 Lazer Teknolojisi | Ameliyatsız Kalıcı Kırışıklık Tedavisi | Kırışıklık Giderici Diğer Çözümler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırışıklık giderme süreçlerinde lazer teknolojisi ürünler son dönemlerde daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Fraksiyonel Karbondioksit Lazer uygulaması ile deri yapısındaki problemlere etkili bir çözüm bulabilirsiniz.

Bu yazıda neler var?

Kırışıklık Giderici Fraksiyonel Karbondioksit Lazer Alet Uygulaması  

YouTube video

Kırışıklık, yara izleri, sivilceler gibi cilt sorunlarında ameliyatsız teknikler kapsamında en güçlü lazer teknolojisinden faydalanabilirsiniz.

Bitkisel ışın kaynaklı cilt onarıcı “Fraksiyonel Karbondioksit Lazer” sayesinde cildinizin geniş kapsamlı onarımı mümkündür.

1. Cildi Gençleştiriyor İzleri Tedavi Ediyor

Kırışıklık giderme amacıyla üretilen lazer teknolojisinde cilt yenileme işlemleri alt ve üst tabakada varlığını sürdürmektedir. Lekelerin azalmasında etkisi yoğun olduğu için çok yönlü bir fayda hissedilebilir.

2. Yaşlılık Lekeleri Yanık İzleri ve Çatlaklara Çözüm Sunuyor

https://www.youtube.com/watch?v=1lHlwKZMMlg

Yaşa bağlı oluşan lekeler, doğum sonrası oluşan lekeler, çatlak çözümleri için Fraksiyonel CO2 Lazer Uygulaması kullanılabilir. Güneş lekelerine yönelik de çözümler bulunmaktadır.

3. Hasarlı Dokuları Onararak Kırışıklık Giderme

Hasarlı doku yapılarını onaran lazerle tedavi yönteminde ışınlardan gelen yansımalar ciltte sağlam doku oluşmasını sağlamaktadır. Kontrollü temasla beraber bölgede yer alan hücrelerin onarılarak yeniden aktif hale gelmesi hedeflenir. Uyarı göndermesi açısından kollajen oluşumunu sağlamaktadır.

4. PRP ve Mezoterapi ile Kullanım İmkanı

Fraksiyonel CO2 Lazer uygulaması ile melazma tedavisine yönelik işlemlerde avantaj sağlayabilirsiniz. Mezoterapi ve PRP uygulamaları ile beraber kırışıklık giderme lazer uygulaması devam ettirilebilmektedir.

5. Kısa Sürede Kollajen Üretimi | Lazer Kırışıklık Giderme Fiyatları

Fraksiyonel CO2 Lazer uygulaması ardından cildiniz kısa sürede kollajen üretimini çoğaltmaya başlayacaktır. 6 seansa kadar uygulama ile kalıcı çözümler elde edebilirsiniz. İlk seanslarda yüzeysel işlemler yapılmakta, ardından gelen süreçte ise derinlemesine çözümler bulunmaktadır. Cilt yapısı kişiye göre değiştiği için seans ücretleri de değişkenlik göstermektedir.

6. İşlem Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cildinizin en hassas olduğu Fraksiyonel CO2 Lazer kırışıklık giderme işlemleri ardından güneşe karşı kendinizi korumalısınız. Bütünsel iyileşme tam anlamıyla 3-6 aya kadar belli olacaktır. Etkiyi hemen hissedememenizin nedeni hücresel düzeyde bir değişim olmasıdır. Kollajen üretiminin tamamlanmasıyla alakalı bir süreç söz konusudur.

7. Yara İyileşme Sürecinde Cilt Kırışıklık Giderme Lazer Uygulaması  

Cildinizde taze durumdaki bir yara varsa, Fraksiyonel CO2 Lazer uygulaması yapılamamalıdır. Kabuklanma süreci olarak da tanımlanan bu aşamada dışarıdan hiçbir müdahale olmaması gerekmektedir. Aksi halde cilt yapınızda kalıcı lekeler olacaktır.

8. Korona Virüs Döneminde Kırışıklık Giderici CO2 Lazer Uygulanır mı?

Fraksiyonel CO2 Lazer uygulamasını yapan bir merkez, farklı işletme politikaları sürdürebilmektedir. Salgın sürecindeki genel kısıtlama durumlarını da dikkate alarak merkeze sorularınızı iletebilirsiniz.

9. Lazerle Yüzde Kırışıklık Giderme Tedavisi Yaptıranlar Ne Diyor?

Tedavinin geç yanıt verdiği yönündeki görüşler kırışıklık giderme için lazer yaptıranların sıkça bahsettiği bir konudur.  Anlık şişirerek germe ve kırışıklıkları yüzeysel giderme işlemlerine göre daha kökten çözüm olması nedeniyle etkisi daha güçlü yorumu yapılmaktadır.

10. Lazer Uygulama mı “Kırışıklık Giderici” Kremler mi?

Beklentiler, bütçe ve uygulama amacına göre karşılaştırma yapılabilmektedir. Kremleri düzenli olarak kırışıklık önleme için ve var olanı azaltmak üzere kullanabilirsiniz.

Lazer uygulamalar daha ciddi sorunlara yönelik uygulandığında tedavi amacıyla beklentinizi karşılayacaktır.

11. Kırışıklık Gidermek İçin Ne Yapmalı?

Derin Kırışıklıklara Kesin Çözüm “CO2 Lazer” midir?

Fraksiyonel CO2 Lazer ve diğer uygulamalar derin kırışıklık giderme anlamında etkili çözüm olacaktır. Gözeneklerden içeri girerek minimal düzeyde etkiyi maksimum seviyede uygulatmış olursunuz.  Cildin değişken ve kendini onaran yapısıyla bütün olarak faydası belirgin şekilde görülecektir.

Göz Altı Kırışıklıkları İçin Masaj | Göz Çevresi Kırışıklık Giderme Serum Kullanımı

YouTube video

Gözaltı kırışıklık giderme için masaj ve serumlardan faydalanabilirsiniz. Lazer uygulaması için derin kırışıklık haricinde buraya çok müdahale edilmesi önerilmemektedir.

İnce deri olan yerlerde lazer uygulamaları sadece ciddi sorunlarda çözüm olarak kullanılmalıdır. Yukarı yönlü hafif vurarak masaj yapmadan önce cildinizin ve ellerinizin temiz olmasına dikkat ediniz.

Kırışıklık Giderme Ameliyatı Hangi Durumlarda Geçerli?

Kırışıklık giderme ameliyatı, derin ve geçmesi mümkün görünmeyen hallerde yapılabilir. Kaza sonrası izlerle beraber kırışıklık sorunu görüldüğünde sıkça operasyona başvurulur. Estetik operasyon kapsamında de birçok ameliyat keyfi şekilde yapılabilmektedir.

Kırışıklık Gidermek İçin Doğal Yöntemler | Evde Kırışıklık Giderme Tedavisi

Doğal yollarla kırışıklık giderici bir sonuç arıyorsanız rutin şekilde yapılan alışkanlıklarınız olmalıdır. Cildinizi sabah ve akşam olmak üzere iki kere temizlemeli, ardından nemlendirmeli ve serum gibi ürünlerle beslemelisiniz.  

Dışarıdan ürün alabileceğiniz gibi beslenme, su tüketimi, yaşam alışkanlıkları değişimi benzeri tedavi süreçlerini de benimsemeniz mümkündür.  Kalıcı çözümler için iyi alışkanlıklar kazanmayı hedeflemek daha çok önerilen bir durumdur.

Kırışık Giderici Krem Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

YouTube video

Kırışık kremi seçerken cilt yapısına uygun çözümler bulmalısınız. Yağlı ciltler de nem ihtiyacını sürdürmektedir. Kuru ciltlerde yağ dengesi daha kolay eksilmeye müsaittir. Hissedilen sorunlar bakımından daha ciddi bir pürüz görülebilir.

Dermaroller Kırışıklık Giderici Alet Kullananlar Ne Diyor?

Dermaroller kırışıklık giderici alet birçok kişinin tercih ettiği alternatif yöntemler arasında bulunuyor. Yüze uygulanan bu rulo sistem geniş bir kitlenin cildinde gerginlik hissi yaratmaktadır. Sıkılaşmaya faydası sayesinde düzenli uygulanırsa yüz kırışıklık çözümü olabilir.

Yaşlanma karşıtı bakım için kollajen etkilerini dikkate almalısınız. Cildinizin ihtiyacı olan yüz egzersizleri de rutin şekilde uygulanmalıdır.

Güneş Lekeleri Olmaması için Ne Yapmalı? Alnımda Güneş Lekesi Var | Beyaz Güneş Lekesi Nasıl Geçer?

Güneş lekeleri derinlemesine pürüzlere göre daha yüzeysel ve kolay geçen lekelerdir. Bitkisel ve dermokozmetik ürün desteği alarak lekeleri geçirebilirsiniz.

1. Geçmeyen Güneş Lekeleri ve Kimyasal Soyucular

Kimyasal soyucular, geçmeyen güneş lekeleri için etkili çözümler arasında yer almaktadır. Birçok cilt bakım merkezi bu işlemi yapıyor. Bir klinik seçerek randevu alabilirsiniz.

2. Krem Tedavisi ile Yüzdeki Güneş Lekeleri Nasıl Çıkar?

Krem kullanarak cildinizin hızlı yenilenme sürecini artırabilirsiniz. Lekeli bölümdeki derinin kendisini iyileştirme süresi kremle hızlanabilir. Maske ve özel krem tedavisi kendi cilt yapınıza yenilik katabilirsiniz.

3. Doğal Yollarla Yüzdeki Güneş Lekeleri Nasıl Geçer?

Lavanta kürü, limon, yoğurt kürü, elma sirkesi ve aloe vera seçenekleri ile güneş lekeleri geçebilir. Temiz cilde pamukla uygulama yapılmalıdır. Lekeler sona erene kadar, günde en çok iki kere işlem yapmak gerekir.

Güneş lekeleri oluşmaması için güneş koruyucu ürünleri dışarı çıkmadan 25 dakika önce sürmüş olmalısınız. Gölgede kalacağınız şekilde cildinizi korumalısınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!