featured

İşletmelere Faizsiz Kredi Başvuruları, Yarın Başlayacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi nedeniyle olumsuz etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak kredi desteğine başvurular yarın başlıyor. Bu kapsamda mikro işletmelere 30 bin TL, küçük işletmeler ise 75 bin TL’ye kadar olan kredilere e-devlet üzerinden başvurulacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB hızlı destek programı kapsamında, pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere kredi desteği sağladıklarını söyledi. Verilecek kredi desteği için başvurular ise yarın başlıyor.

Mikro işletmelere 30 bin TL, küçük işletmeler ise 75 bin TL’ye kadar olan kredilere e-devlet üzerinden başvuru yapılabilecek. Bakan Varank bu noktada şu açıklamalarda bulunuyor;

“Bu program ile pandemiden etkilenen mikro ve küçük ölçekli işletmelere faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi desteği sağlıyoruz. Destekten teknoloji tabanlı start-up’lar ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren girişimler faydalanabilecek. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebilecek. Başvurular pazartesi gününden itibaren e-devlet aracılığıyla yapılabilecek. Bütün işletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum” 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!