featured

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Firmaları Ne İşe Yarar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurtdışında eğitim almak isteyenler yurtdışı eğitim danışmanlığı firmalarıyla iletişime geçerek bu süreci yönetebiliyor. Academix tarafından sunulan birçok imkan sayesinde yurtdışında üniversite başta olmak üzere yurtdışında dil eğitimi ve yine yurtdışında MBA gibi seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Profesyonel danışmanlarıyla beraber yurtdışında ihtiyacınız olan her türden bilgiye anında ulaşabilirsiniz.

Academix günümüzde kadar çok sayıda öğrenciyi yurtdışında eğitim almak için göndermiş ve geri dönüş sürecinde kolayca iş bulmalarını sağlamıştır. Çünkü yurtdışında eğitim almak her şeyden önce iyi bir kariyer hedeflemektir.

Yurtdışında yüksek lisans, üniversite ya da dil eğitimi almak son zamanlarda birçok öğrencinin başvurduğu yöntemler arasındadır. Yabancı ülkelerin eğitim sistemi aslında tam olarak bilinmediği için yurtdışında eğitim almak adına Academix ofislerine ulaşan öğrenciler detaylı bilgi sahibi olabilmektedir. Dışarıdan alınacak bilgilerin doğruluğu kanıtlanmadığı için bu konuda Academix üzerinden hizmet talep edilmelidir.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Firmaları Ne İş Yapar?

Yurtdışı eğitim danışmanlığı firmalarından alınacak hizmetler zorunlu değildir. Fakat yurtdışında okumak isteyen bir öğrencinin her zaman profesyonel kurumlara başvurmalıdır. Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık ofisi, yabancı ülkelerdeki okulların kabul koşulları ve tarihleri hakkında tüm detayları paylaşırken ayrıca ülke hakkındaki diğer bilgileri de sunar. Yani eğitim alınmak istenen ülkedeki yaşam koşulları, ulaşım olanakları, yeme ve içme, barınma, haftalık ya da aylık gider gibi durumların doğru bir şekilde öğrenilmesi şarttır.

Yine yurtdışında okumak isteyen öğrenciler bölüm seçimi, üniversite seçimi, özel ihtiyaçlar, sosyoekonomik gibi durumlara dikkat ederek aksiyon almalıdır. Bu kapsamda devreye giren Academix, öğrencilerle birlikte karar verdikten sonra gerekli çalışmalara başlar.

Motivasyon mektubu başta olmak üzere diğer belgeleri öğrenciler adına hazırlayan ve kayıt aşaması için gerekli belgeleri de oluşturan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, ülkeye geri dönene kadar yurtdışında yaşayabileceğiniz sorunlar için de destek sunmaktadır. Çünkü bu süreç gerçek anlamda titizlik isteyen uygulamalardan oluşur. Niyet mektubuyla beraber vize süreçleri, uçak bileti, transfer, yurtdışında konaklama gibi ihtiyaçlar tek bir paket halinde sunularak öğrencilerin sorunsuz bir şekilde hizmet alması sağlanıyor.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Almak Zorunlu mu?

Evet, günümüzde yurtdışında eğitim almak isteyen herkes bu danışmanlık hizmetlerinden faydalanmak zorundadır. Çünkü farklı bir ülkede yeni bir kültürle tanışmadan önce birçok bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Mezun olana kadar Academix danışmanları sayesinde desteklenirken başlangıç aşamasındaki tüm süreçler de yine Academix tarafından yönetiliyor. Türkiye’de, yurtdışında üniversite okumak isteyen öğrenci sayısı artarken birçok danışmanlık firmasının olduğu unutulmamalıdır. Bu firmalar danışmanlık adı altında ciddi rakamlar talep ederken dikkatli olunmalıdır.

Academix çok sayıda referansı bulunan ve en çok tercih edilen yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasıdır. Yurtdışı dil okulları ile beraber üniversite, yüksek lisans ve lise eğitimi almak, gideceğiniz ülkede okurken para kazanmak gibi avantajlara sahip olmak adına Academix ile iletişim kurmanız yeterlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!