featured

Lazer Epilasyon ile Tüy Alırken Ağrı Hissetmeye Son

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevrenizde lazer epilasyon yaptıran biri varsa muhtemelen bu konudaki hikayelerini duymuşsunuzdur. Bir kısmı çok basit ve pratik bir prosedür olduğunu söylerken bazıları daha fazla zorlandığını belirtebilir. Her ne kadar farklı insanların ağrı ve rahatsızlığa karşı farklı tolerans seviyeleri olsa lazer epilasyon İzmir rahat ve konforlu bir işlemdir.

Konforlu Bir Lazer Epilasyon Randevusuna Hazırlık

Lazer Epilasyon İzmir yaptırmayı düşünüyorsanız, bunları kurul onaylı bir dermatolog tarafından yaptırmanın her zaman en güvenli yöntem olacağını ve dermatologların tedavi alanlarınız için en kaliteli uyuşturma kremini sunduğunu unutmayın. Vücudunuza lazer tedavisi yaptırmadan önce, o bölgeye yüzünüzden veya vücudunuzdan istenmeyen tüyleri alan lazer darbelerine karşı etkili bir uyuşturma kremi uygulanacaktır.

Yine de uyuşturma kreminin sadece lazer epilasyon İzmir tedavilerinden önce vücudun belirli bölgelerinde kullanılabileceğini unutmayın. Anestezik krem ​​bir ilaçtır ve sadece dudak bölgenizde, bikini bölgenizde ve koltuk altı bölgenizde kullanmak güvenlidir. Göğsünüze, sırtınıza veya bacaklarınıza anestezik krem ​​sürmeniz tavsiye edilmez çünkü çok tehlikeli olabilir.

Bu nedenle bu bölgelere lazer yaptırmak istiyorsanız, uyuşturma kremi olmadan büyük olasılıkla lazer epilasyon tedavilerine girmeniz gerekecektir. Ağrı tolerans seviyeniz ortalam ise bu sizin için sorun olmayacaktır. Topikal anestezik kremin uygulanamadığı alanlarda ağrıyı en aza indirmenin en iyi yollarını öğrenmek için dermatoloğunuzla konuşmalısınız. Çok endişeli hastalar için bazı çözüm yöntemleri düşünülebilir.

Lazer Epilasyon Seansını Rahat Geçirmek

Çoğu hasta lazer epilasyon İzmir tedavisi sırasında yaşanan hisleri küçük tutamlar veya cildinize lastik bir bant takmak gibi tanımlar. Tamamen tolere edilebilir ve çoğu hasta, özellikle bikini bölgesi gibi vücudun daha hassas bölgelerinde ağda yapmaktan çok daha az acı verdiğini söyler. Lazer epilasyon seansı çoğu hasta için konforlu geçer.

Yine de daha rahat bir lazer epilasyon işleminin anahtarı, doğru miktarda uyuşturma kremi uygulayan ve çok fazla rahatsızlık hissederseniz lazerin gücünü azaltabilen kaliteli bir klinisyendir. Nitelikli bir lazer epilasyon teknisyeni, istenmeyen tüylerinizi alırken rahatlık seviyenizi göz önünde bulunduracaktır ve sizin konforunuzu önemseyecektir. Lazer epilasyonu gerçekleştirilen klinisyenin önemi hem tedavinin etkili oluşunda hem de konforlu oluşunda ortaya çıkar.

Lazer Epilasyon ile Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulma

Vücudun bazı bölgeleri diğerlerinden daha hassastır. Bu yüzden bunu da dikkate almanızda fayda vardır. Örneğin lazer epilasyon sırt ve yüz gibi alanlarda biraz daha ağrılı olabilir ve koltuk altı bölgesi de muhtemelen daha hassas bir bölgedir. Karın genellikle tedavi etmek için daha az ağrılı bir bölgedir. Dermatoloğunuzla vücudun hangi bölgelerinin daha ağrılı olabileceğini ve cilt tonun sana biraz daha fazla rahatsızlık verip vermeyeceğini konuşmalısınız.

Koyu tenli bazı hastalar, lazer epilasyon tedavilerinden biraz daha fazla ağrı yaşadıklarını söylüyorlar ancak yine de bu kişisel bir ağrı toleransı sorunu da olabilir. Doktorunuz, vücudunuzun hangi bölgelerinin diğerlerinden daha hassas olduğuna göre ideal lazer epilasyon planınızı değerlendirmenize yardımcı olabilir. Birçok hasta, lazer epilasyonunun, pürüzsüz, tüysüz bir cilt ve sık sık ağrılı ağda ve koparmadan kurtulmanın rahatsızlığına değdiğini söylüyor.

Lazer epilasyon İzmir ile tüm vücudunuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmanız mümkündür. Yive’s Clinic ile görüşerek deneyimli ve profesyonel klinisyenlerde bu tedaviyi konforlu ve güvenli bir şekilde alacağınızı kesinleştirebilirsiniz. Yive’s Clinic, her hastası ile özel olarak ilgilenmesi ile tedavi öncesi, esnası ve sonrası bakıma önem gösterir. Bu sayede her hastanın lazer epilasyondan memnun kalmasını sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!