featured

Rengarenk Yaz Modası 2021 | 2021 Yaz Trendleri Neler Var? İşte Bu Yazın Öne Çıkan Parçaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz modası 2021 parçaları neler olacak? Pandeminin gelişi ile birlikte hepimizin rahata ve konfora aşırı bir şekilde alıştığımız bir gerçek! Bu nedenle artık yavaş yavaş normalleşeceğimizi düşündüğümüz 2021 yılında parçaların neler olacağı oldukça merak ediliyor.  Peki bu yaz bizi nasıl bir tarz bekliyor? 2021 yaz trendleri neler var? İşte merakla beklediğiniz soruların yanıtları…

Yaz Modası Kadın Ürünleri | Kadınlarda Modaya Uygun Giyinmek Neden Önemli?

Yaz modası kadın ürünlerinin cıvıl cıvıl ve iç açan tarzlarda olacağının sinyallerini verebiliriz. Bilindiği üzere ‘’Moda’’ kavramı kadınlarda erkeklere nazaran daha fazla önem arz ediyor. Birçok kadın modayı hayatının merkezine koyarak, buna göre giyimini ve kombinlerini şekillendiriyor.

Kadınlarda modaya uygun giyinmek her şeyden önce kadının psikolojik açıdan kendisini iyi hissedebilmesini sağlıyor. Yaz modası parçalarına uygun giyinmek kadınların özgüvenli, genç ve dinamik hissetmesini sağlayan en önemli kriterler arasında yer alıyor.

1- 2021 İlkbahar / Yaz Modası

2021 İlkbahar/ yaz modası parçalarıyla başlayalım o halde! Bu sene sıcağın kendini hafif hafif hissettirmeye başladığı ilkbaharda, incecik gömlek ve ceket kombinleri ile sık sık karşılaşacağını söyleyebilmemiz mümkün… Yaz modası içerisinde farklı desenlere sahip ekoseli, pötikareli eskiyi anımsatan gömlekler, konforlu kullanımı sayesinde Pandemi dönemindeki ev rahatlığını aratmayacak ! Yine zamansız ama kaliteli bir parça olan Trençkotlar, ince tiril tiril gömleklerinizin üzerine kullanmak için mükemmel bir seçim olabilir.

2- 2021 Yaz Sokak Modası | Spor ve Konforlu Parçalarda Neler Var?

2021 yaz sokak modası size bolluğu ve ekstra large rahatlığını vadediyor. Bu yaz Mom Jeans üzerine bol, bol, çok bol tshirtler sıkça karşınıza çıkabilir. Yan kısımları yırtmaçlı şekilde tasarlanan, sıkmayan, incecik kumaşıyla adeta yokmuş hissi uyandıran bu Tshirtler yazın güzel yüzünü sizlere gösterecek.  Bunun dışında bu yaz lastikli ve kısa formda tasarlanmış tulumlarla da sıkça karşılaşacağız. 

Rengarenk ve iç ısıtan desenlere sahip bu tulumlar, tek parça şıklığını sizlere sunabilecek. Yaz modası altı altında öne çıkan bir diğer parça ise fırfırlı ve desenli görünüm ile aşık olabileceğiniz mini etekler. Sofistike bir tarzın en önemli parçası olan bu etekler küçük Tshirt ve bluzlarla kombinlenerek, günün enerjisini bir kat daha artırabilecek.

Bel kısmında lastik kullanılan bu giy çık parça, hareketinizi kısıtlamayacağı için yaşamınızı kesintiye uğratmıyor.  Tüm bunlar dışında bu yaz modası düşük kol ve tek kol olarak tasarlanmış bluzlarda sokakta, evde, sahilde, çarşıda her yerde karşımıza çıkacak efsane parçalardan biri olacak.

3- 2021 Yaz Modası Elbiseler

2021 yaz modası elbiseler mottosu : ‘’Upuzun’’ olabilir. 2021’in yazında mini ya da midi elbiselerin yerini maxi boy elbiseler alacak. Ancak bu sene karmaşık ya da çiçekli formda tasarlanmış elbiselerin yanı sıra tek renk ve sade maxi elbiselerin tercih edilebileceğini de söyleyebilir. Yaz modası kapsamında oldukça sadeleşecek bu elbiseler, derin yırtmaç ve bol dekolte ile hareketlendirilecek. Daha fazla kadın elbise ve etek modelleri için yazınızı okuyabilirsiniz. 

4- 2021 Yaz Modası Tesettür Parçalar

2021 yaz modası tesettür parçalar göz önünde bulundurulduğunda ise, bu senenin tesettürlü kişiler içinde oldukça konforlu geçeceğini söyleyebiliriz. Tesettürlüler için bu yıl piliseli tül etekler, uzun incecik gömlekler ve ekstra large Tshirtler ön planda olacak. Günden güne klasik formdan, konforlu ve şık bir tarza taşınan tesettür modası, bu yılda modaya damga vuracak gibi görünüyor.

5- 2021 Yaz Moda Trendleri

Peki giyim dışında 2021 yaz moda trendleri neler olacak? Bu yaz kombinlerin tamamlayıcısı olarak bandana ve fular ikilisini bol bol göreceğiz. Saç ve boyun kısmında kullanılan bu aksesuarlar özellikle sade tarzların en hareketleri parçaları haline gelecek. Bunun yanı sıra renkli tarzları ekstra renklendirmek konusunda bu ikilinin çok başarılı olacağını söyleyebiliriz! 2021 yaz modası çanta konusunda büyük bir karmaşa yaşayacak gibi görünüyor. Bu yaz çantanın ortası yok. 

Çanta modasında ya mini boy ya da devasa tasarlanmış çanta seçenekleri görebiliriz. Ancak çanta renklerinin yazın güzel yüzünü bir kez daha anımsatacağı da bir gerçek. 2021’de gözlüklerde de büyük modellerin hakimiyet kuracağını söyleyebiliriz. Gözlükler yine koyu tonların ağırlığı altında kullanılacak. Bu ürünlerin dışında hasır şapkalar, gladyatör sandaletler, büyük halka küpeler, doğal taş kolyeler yaz modası tarzınızı hareketlendiren parçalar olacak.

6- 2021 Yaz Moda Renkleri | 2021 de Hangi Renk Moda ?

Kendinize acaba 2021 yaz moda renkleri hangileri ya da 2021 de hangi renk moda diye soruyor olabilirsiniz. Biz hemen söyleyelim. Bu yıl yaz modası 2020 yılındaki gibi uçuk pembeler, lila, açık sarı, turuncu, yeşil, mavi ve kırmızı tonlar revaçta olacak. Ancak geçtiğimiz yıldan farklı olarak siyah-beyaz iki renk kombinlerin de varlığını baskın bir şekilde göstereceğini söyleyebiliriz.

Yaz Modası Erkek Ürünleri | Giyimi ile Karizmatik Görünebilen Erkekler

Gelelim şimdi, yaz modası erkek ürünlerinin neler olacağına. Bu yıl erkeklerde kadınlar gibi konfordan ve rahatlığından ödün vermeyecek. Erkekler yakışıklı olsun ya da olmasın, modaya uygun bir şekilde giyindikleri takdirde fazlasıyla karizmatik görünebiliyorlar. 

Yapılan araştırmalara göre kadınlar erkeklerin fiziki özelliklerinden daha çok, modaya uygun ve göze hitap eden tarzda giyinmelere önem veriyor. Öyleyse şimdi kadınların dikkatini çekebilmek için 2021 yaz modası erkek ürünlerinde neler var sorusuna cevap verelim.

1- 2021 Erkek Yaz Modası Kombinleri

2021 erkek yaz modası kombinleri ağırlıklı olarak Tshirt kombinlerinden oluşacak. Erkeklerde köklü değişimler yapılacak kadar geniş ürün seçeneği bulunmasa da tarzda ve giyimde aşırı yeniliklerin yaşanacağı bir gerçek. Örneğin bu yaz erkekler giydikleri eşofman takımları ile dahi karizmasını konuşturacaklar.

2- 2021 İlkbahar/ Yaz Erkek Modası Hangi Parçalar Var?

2021 İlkbahar/ yaz erkek modası incecik gömleklerin, diz üstü şortların, dar paça pantolonların, fermuarlı eşofman altları ve eğlenceli Tshirtlerin egemenliği altında sonlanacak. İlkbahar aylarında sıcak yüzünü tamamen gösterene dek, bol bol deri ceket kombinleri ile karşılaşacağız. Bu yıl kadınlardan farklı olarak erkeklerde Trençkotlara karşı koyamayacak.

Özellikle sonbahar aylarında incecik gömlekler üzerine Trençkot kullanılarak nefis bir tarz yaratılabilecek. Bunun dışında batik desenlerin yine hakimiyet kurduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıldan farklı olarak yaz modası erkek kombinlerinde yeni nesil desenlerin yer aldığını görebileceğiz.

Bu nedenle erkeklerde de floral akım dediğimiz yoğun çiçek desenlerini görmeye hazır olun! Erkekler 2021 yaz modasında daha özgüvenli ve cesur bir duruş sergileyerek, bambaşka bir tarz yaratabilecekler.

3- 2021 Yaz Erkek Giyim Aksesuarları | Genç Erkek Giyim Tarzları

2021 yaz erkek giyim modasında aksesuarlarında büyük hakimiyet kuracağını ifade etmemiz gerekiyor. Bu yaz erkeklerde bolca spor kombinlerin içerisinde yer alacak. Dolayısıyla spor saatler, spor ve şık gözlükler kusursuz bir tarz yaratmak için yeterli olabilir. Bu yılın yaz modası erkeklerde, şapkalarında ağırlıklı olarak yer aldığını görebileceğiz.

4- Erkek Giyiminde Bu Yıl Hangi Renk Moda?

Bu yıl hangi renk moda? Erkek giyiminde bu sene yaz renklerini bol bol göreceğiz. Cesur ve kendinden emin erkekler yaz modası adı altında sarılar, pembeler, yeşiller, maviler ve kırmızılar ile rahatlığın tadını doyasıya çıkarabilecek. Bunun yanı sıra bu yazda siyah- beyaz, beyaz- lacivert renk kombinlerini de görmeye hazırlayın kendinizi. Bu yaz erkekler için cıvıl cıvıl, deyim yerindeyse renk cümbüşü içinde geçen bir yıl olacak.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!