featured

Müge Anlı dan 15 Yaşındaki Yazgül’ü Evinde Saklayan Gencin Serbest Bırakılmasına Tepki

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Nisan 2021 Cuma programını sevindirici bir haber ile kapattı. Kendisinden 36 gündür haber alınamayan 8. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Yazgül, Samsun Tekkeköy’de yaşayan sevgilisinin evinde bulundu. Genç kız ile canlı yayın eşliğinde görüşen Müge Anlı, Yazgül’e bulunduğu yerde zorla mı tutulduğunu sordu. Genç kız ailesinin baskısından kaçtığını ve Samsun’a kendi isteği ile geldiğini anlattı. 

Müge Anlı ‘ya başvuran aile kızlarına evine dönmesi için dil dökerken, genç kız ailesinin kendisini para karşılığında evlendirmek istediğini iddia etti. Ailesi ile canlı yayında tartışan genç kız evine dönmek istemediğini belirtirken, yayın sırasında Samsun Tekkeköy Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü Polisleri eve gelerek genç kızı bulunduğu yerden aldı. 

Müge Anlı 15 Yaşındaki Genç Kızı Evinde Tutanlara Tepki Gösterdi

Müge Anlı daha önceki programlarında da olduğu gibi bu olayda da 18 yaşından küçük bir çocuğun ailesinin dışındaki bir evde bulunmasının yasal olarak bir karşılığı olacağını anlattı. Tüm aileleri ve 18 yaş altı çocukları alıkoymayı düşünen kişileri bu konuda uyardı. 

15 Yaşındaki Genç Kızı Evinde Tutan Aile Serbest Bırakıldı

Müge Anlı tarafından yeri tespit edilerek canlı yayında Emniyete götürülen aile, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Genç kız ise kedni isteği üzerine devlet koruması altına alındı. Müge Anlı 10 Mayıs 2021 programında işlenen ilk konulardan olan Yazgül, deneyimli sunucunun tepkisine neden oldu. 

Müge Anlı dan 15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Gencin Serbest Bırakılmasına Tepki

İstanbul’da yaşayan 15 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Yazgül 36 gün sonra Samsun’da bulundu. Sevgilisinin evinden polis ekipleri eşliğinde teslim alınan genç kızın ailesi derin bir nefes aldı. Fakat Yazgül’ü evinde saklayan aile ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Aldığı bu haber karşısında sert bir tepki veren Müge Anlı 21 yaşındaki sevgilinin mutlaka ceza alacağını, dava sürecinin ceza ile sonuçlanacağını anlattı. 

Müge Anlı Yazgül ‘ü evinde tutan gencin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Söz konusu gencin alacağı cezanın suçun hemen ardından verilmesi gerektiğine dikkat çeken Müge Anlı, bu olayı gören başka kişilerin de “Nasıl olsa bir şey olmuyor” diyerek çocukları alıkoyabileceğini ifade etti. Yetkililerden cezanın anında verilmesi konusunda çağrıda bulundu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!