featured

En İyi Su Altı Kameraları Hangileri | En İyi Su Altı Kamerası 2021 Marka ve Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi su altı kameraları kullanarak yaşamınızın her anını ölümsüz kılabilirsiniz. En iyi su altı kamerası 2021 listemizde bulunan en iyi sualtı fotoğraf makinesi markaları ve modelleriyle ister denizin, ister havuzun içinde eğlenceli anlarınızda görüntüleyebilirsiniz. Eğer en iyi su altı kamerası hangisi diye merak ediyorsanız; bu yazı sizin için. İşte, su altı kamerası özellikleri marka ve model bilgileri hakkında her şey…

Yaz Gelişini En İyi Su Altı Kameraları ile Renklendirin

En iyi su altı kameraları yazın gelişiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Teknolojiyi yakından takip edenler, fotoğraf ve videolarının kusursuz olmasını isteyen kişiler en iyi su altı kamerası 2021 listesine göz atmaya başladı. Eğer siz de su altında fotoğraf ve video çekmeye meraklıysanız bu listeyi mutlaka incelemelisiniz.

Özellikle de sosyal medya paylaşımlarında rekor beğenilere ulaşmak istiyorsanız, dalış yapmaya meraklıysanız, denizaltı maceralarınızı takipçilerinize en iyi sualtı fotoğraf makinesi ile yansıtabilirsiniz. En iyi su altı kameraları, en iyi su altı kamerası fiyatı ve yenilikçi özellikleri için buyurun yazımıza…. 

1 – GoPro Su Altı Kamerası | GoPro Hero 6 Black

En iyi su altı kameraları 2021 listemizde piyasaya ilk çıkan su altı kameralarından olan GoPro markası bulunuyor. GoPro Hero 6 Black sualtı kamerası, kullanıcılarına yeni avantajları sunuyor. Piyasaya GoPro sualtı kameraları ilk çıktığı zamanlarda, ilk modellerinde cihazın suya dayanıklılığının sağlanması için housing isimli koruyucu kullanılıyordu.

YouTube video

Ancak GoPro Hero 6 Black su altı fotoğraf makinesi ve kamerası modelinde housing ihtiyacı tamamen ortadan kalkmış. Çünkü bu modelde tam olarak suya karşı dayanıklılık sağlanmış. GoPro Hero 6 Black sualtı kamerası özellikleri ise kısaca şu şekilde:

Suyun altında 10 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık4K çözünürlükte video çekimiHDR kalitesinde fotoğraf çekimi

2 – Su Altı Kamerası Tavsiye: Sony DSC-TX30

Sony markası, CyberShot serisinde kompakt fotoğraf makineleri alanında harikalar yaratmıştı. Bu defa Sony DSC-TX30 modeli dijital fotoğraf makinesi ile harikalar yaratıyor ve bu modeli, en iyi su altı kameraları listesine giriyor. En iyi sualtı fotoğraf makinesi arasında yer alan Sony DSC-TX30 özellikleri ise genel olarak şunlar:

Korumasız 10 metre derinliğe kadar dayanıklılık-10 dereceye kadar dayanıklılıkOptik görüntü sabitleme özelliği2 megapiksel çözünürlükFull HD video

3 – Su Altı Fotoğraf Makinesi Tavsiye: Olympus Tough TG-5

En iyi su altı kameraları arasında Olympus markası da var. Olympus Tough TG-5 sualtı kamerası özellikle denizaltındaki görüntüleri ölümsüzleştirmek isteyenlerin amacına hizmet ediyor. Deniz altı dünyası ve deniz altı canlıları, bu su altı fotoğraf makinesi ile profesyonelce görüntülenebiliyor. Olympus Tough TG-5 sualtı kamerası özellikleri ise genel hatlarıyla şunlar:

15 metre derinliğe kadar suya dayanıklılıkSu basıncına dayanıklılık-10 dereceye kadar korunmaKış sporlarına uygunlukGelişmiş görüntü işleme algoritmasıDüşük ışıklı ortamlarda yüksek görüntü kalitesi7x yakınlaştırma

4 – Suya Dayanıklı Fotoğraf Makinesi: Canon PowerShot D20

Profesyonel fotoğraf makinelerinde liderlerden olan Canon markası, en iyi su altı kamerası 2021 listesinde de yer alıyor. Canon PowerShot D20 su altı fotoğraf makinesi, güçlendirilmiş tasarıma sahip. Canon PowerShot D20 sualtı kamerası özellikleri ise şunlar:

10 metre derinliğe kadar suya dayanıklılıkSarsıntı ve düşmelere karşı güçlendirilmiş koruma5x optik zoomGeniş açılı 28 mm lens1 megapiksel çözünürlükFull HD video kayıt

5 – Nikon KeyMission 360 En İyi Su Altı Kameraları Arasında

YouTube video

Fotoğraf makinesi ve kamera alanında öncülerden olan Nikon markası sualtı kamerası olan KeyMission 360 ile piyasaya çıktı. En iyi su altı kameraları listesindeki Nikon KeyMission 360 özellikleri ise şunlar:

360 derece çekim özelliği4k video30 metreye kadar suya dayanıklılıkSarsıntı, toz ve darbelere karşı korumaEn iyi su geçirmez aksiyon kameraları listesinde

6 – Panasonic Lumix FT4

En iyi sualtı fotoğraf makinesi listesinde Panasonic markasının Lumix FT4 modeline de yer veriliyor. Özellikle dijital fotoğraf makinesi alanında kalitesiyle bilinen Panasonic Lumix FT4 sualtı kamerası modelinde şu özellikleri kullanıcılarına sunuyor:

12 metre derinliğe kadar suya dayanıklılıkDarbeye dayanıklılıkFull HD görüntü kalitesinde video kayıt1 megapiksel çözünürlük

7 – Samsung Gear 360

YouTube video

Teknoloji devlerinden olan Samsung markasının Gear 360 da en iyi su altı kameraları 2021 listesinde yer alıyor. Samsung Gear 360 tek başına kullanıldığında su altında dayanıklılık göstermese de suya karşı koruyucu kılıf ile üstün performans gösteriyor. Çünkü su altı dünyası Samsung Gear 360 ile 360 derece görüntülenip kayıt altına alınabiliyor.

8 – Nikon CoolPix AW120

Japon deviolarak karşımıza çıkan Nikon markası CoolPix serisi ile kompakt fotoğraf makinelerini üretiyor. Nikon CoolPix AW120 sualtı fotoğraf makinesi özellikleri ise şunlar:

18 metre derinliğe kadar dayanıklılık16 megapiksel çözünürlükGüçlendirilmiş fiziksel yapı

9 – Piranha Su Altı Kamerası Xx-120 1125

Ucuz sualtı kamerası ve fiyat performans sualtı fotoğraf makinesi almak isteyenler için Piranha markası avantaj sunuyor. Piranha Xx-120 1125 aksiyon kamerası, su altında çekim yapmak isteyenlere ekonomiklik sağlıyor. Piranha Xx-120 1125 sualtı fotoğraf makinesi özellikleri ise şunlar:

2 inç ekran12 megapiksel çözünürlük10 metreye kadar suya dayanıklılıkHD video kayıt ve fotoğraf kalitesi

10 – Su Geçirmez Kamera Thieye i60

YouTube video

Su geçirmez kamera özelliği ile Thieye i60, en iyi su altı kameraları arasında. Su geçirmez aksiyon kameraları arasında bulunan Thieye i60 uygun fiyatıyla da ön plana çıkıyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı sualtı fotoğraf makinesi Thieye i60 özellikleri ise genel olarak şunlar:

Djital zoom özelliğiOtomatik odaklamaPozlama telafisiOtomatik çekim modu2 inç LCD ekranHD görüntü kalitesi

11 – GoPro Hero 9 Aksiyon Kamerası Su Altı Kamerası Teknosa Satışında

YouTube video

GoPro markalı aksiyon kameraları arasında GoPro Hero 9 en iyi su altı kameraları listesinin başında geliyor. En yeni aksiyon kameralarından olan GoPro Hero 9 özellikleri ise şunlar:

10 metre suya dayanıklılıkSD, SDXC ve SDHC hafıza kartı uyumlu4K ultra HD kalitesiResim sabitleyici özelliği5120x2880 piksel çözünürlük2160p, 1080p ve 1520p video modları

12 – Kodak PixPro SP360 4K VR Aksiyon Kamerası

YouTube video

Teknosa sualtı kameraları kategorisinde Kodak Pixpro SP360 4K VR model su altı fotoğraf makinesine de yer veriyor. İngilizce dil desteği bulunan bu aksiyon kamerasında şoka dayanıklılık, donmaya dayanıklılık, toza dayanıklılık ve sıçrama koruması özellikleri bulunuyor. Kodak Pixpro SP360 4K VR özellikleri ise şunlar:

LCD ekran1 inç ekranFull HD kalitesi1250 mAh pil performansıAAC ses kayıt formatı

13 – Ucuz Sualtı Kamerası Preo My Camera PMC-07 4K Çift Ekranlı Aksiyon Kamerası

YouTube video

Fiyat performans ürünü, ucuz sualtı kamerası çeşitleri arasında Preo My Camera PMC-07 4K çift ekranlı aksiyon da yer alıyor. En iyi su altı kameraları 2021 listesindeki bu model sualtı fotoğraf makinesi özellikleri ise şunlar:

Rain proof ve soğuğa karşı dayanıklılık900 mAh pil performansı2 inç ekran boyu4K ultra HD görüntü kalitesiTürkçe dil desteği1080x720 video çözünürlüğü

14 – En Ucuz En İyi Su Altı Kameraları: Bood BD-984 WiFi 4K Aksiyon Kamerası

YouTube video

En ucuz aksiyon kamerası seçenekleri arasında Bood BD-984 WiFi 4k aksiyon kamerası da yer alıyor. Çin menşeili bu sualtı fotoğraf makinesinde Lityum iyon pil teknolojisi kullanılmış. Cihazın diğer özelikleri ise şu şekilde:

1050 mAh pil performansı2inç ekran4K ultra HD görüntü kalitesi720p, 1080p ve 2160p video modu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!