featured

Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu, Bende Doğuştan Antikor Var, Covid Olmuyorum Dedi | Bahar Candan, Ablası Nihal Candan Karantinadayken Odasına Defalarca Girmiş!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni konuğu oldu ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Ablası Nihal Candan koronavirüse yakalandığında, bir oteldeki karantina katına alınan ablasının odasına defalarca girdiğini itiraf eden Candan gündem oldu. “Bende doğuştan antikor var” açıklaması yaparak Armağan Çağlayan 196sekiz Youtube kanalına konuşan Candan, programın yayına girmesinden kısa bir süre sonra Twitter tt listesine girdi. Bir moda yarışmasında ablası Nihal Candan ile birlikte katılıp ünlü olan Bahar Candan Gör Beni söyleşisinde kendisi ve şatafatlı hayatı ile ilgili bilgiler verdi.

YouTube video

Bahar Candan, Ablası Bir Otelde Karantinadayken Defalarca Odasına Girip Çıkmış!

Bahar Candan, gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni programında, koronavirüse yakalanmadığını ve hatta koronavirüse yakalanan ablası Nihal Candan’ın karantinadayken defalarca odasına girip çıktığını ifade etti.

Bahar Candan ve ablası Nihal Candan, İstanbul’da bulunan çok ünlü bir otelde kalıyor. Otel yönetimi, Nihal Candan koronavirüse yakalandığında karantina katını açmıştı. Nihal Candan da karantina odasında çok sıkıldığını ifade eden paylaşımlarda bulunmuştu. Gör Beni programında Bahar Candan “Bende doğuştan antikor var, korona olmuyorum. Nihal koronavirüs olmuştu, defalarca odasına girdim girdim çıktım” açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Bahar Candan Türkiye’nin Acı Tablosuna Dikkat Çekti: 5 Bin TL Karşılığında Sehpam Olacak Üniversite Mezunu İnsanlar Var

Kendisine has konuşma tarzı ve mimikleriyle “Acaba Türkiye’yi mi trollüyor?” dedirten Bahar Candan bu soruyu yanıtsız bıraktı. Trollüyor de olabilirim, trollemiyor da olabilirim diyen Candan, söyleşide aslında Türkiye’nin acı tablosunu ortaya koydu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 5 bin lira maaş, sgk ve yemek karşılığında kendisine arkadaş aradığını paylaşan Candan, dikkatleri üzerine çekmişti. Candan, kendisine pek çok başvuru geldiğini de belirtti. İlanına başvuru yapan kişilerin nitelikli insanlar olduğunu, üniversite mezunu olduğunun altını çizen Candan, sosyal deney yapmak açısından “Bahar Candan istese sehpa olur musunuz?” sorusunu sordurmuş.

Gelen cevaplar ise Türkiye’nin acı tablosunu ve işsizlik sorununu ortaya koyuyor. Candan, bu soru karşısında gelen cevapların “evet” olduğunu söyledi. Bahar Candan Armağan Çağlayan söyleşisinde, 5 bin TL karşılığında insanların sehpa olmayı bile kabul ettiğini ifade etti.

Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni Programı ile Ses Getirdi

Henüz 17 yaşındayken bir moda yarışmasına katılan, kendisine has konuşma tarzı, abartılı makyajı ve giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan Armağan Çağlayan tarafından yayınlanan Gör Beni programında artık kişisel gelişimine önem verdiğini ve eskisi kadar ağır makyaj yapmadığını söyledi. Kendisini eleştiren kişiler için “İnsanların kendi çocuklarının sigaraya başladığı yaşta ben ünlü oldum” diyen Candan, ünlü olmayı ne kadar çok önemsediğini belirtti.

Bahar Candan: Ben Bile Beni Oynamanın İyi Bir Şey Olduğundan Emin Değilim

Bahar Candan Gör Beni yayınında,  çok küçük yaşta kendisinin bir karakter yarattığını söyledi. Bazı kişilerin kendisini taklit ederek ünlü olduğu imasında bulunan Candan, kendisinin bile bunun iyi bir şey olduğundan emin olmadığının altını çizdi. Bahar Candan yaşı ile ilgili de bilgiler verdi. 23 yaşında olduğunu söyleyen Candan, yarışmaya katıldığı dönem 17 yaşında olmasına rağmen 18 yaşında olduğunu söylediğini de itiraf etti.

Bahar Candan Nereli Olduğunu Açıkladı

Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında İstanbullu olduğunu söyledi. Bahar Candan nereli sorusunun yanıtını İstanbul Nişantaşı. Bahar Candan babası Konyalı, Bahar Candan annesi ise Mersinli. Doğma büyüme İstanbullu olduğunu ifade eden Bahar Candan güzellik merkezlerinin de Nişantaşı’nda olduğunu belirtti. Bahar Candan’ın babası Konya’da öğretim üyesi ve doçent olduğu için Konya’da, Bahar Candan’ın annesi ise İstanbul’da yaşayıp çalışıyor.

“Hukuk Fakültesini Bitirmeme  4 Yıl Var, Bununla Gurur Duymuyorum”

Ablası Nihal Candan gibi hukuk eğitimi alan Bahar Candan 4. sınıfta olduğunu ancak, okulu bitirmesine 4 yıl olduğunu, 4 yılda ancak vereceği kadar çok dersinin olduğunu açıkladı. “Bununla gurur duymuyorum” diyen Bahar Candan günlerini boş geçirmediğini, çok yoğun olduğunu vurguladı.

Hukuk fakültesi öğrencisi olan Bahar Candan, mezun olduktan sonra mesleğini yapamayacağını da açıkladı. “Ben ikon olarak dünyaya gelmişim” ifadesini kullanan Candan bu nedenle avukatlık yapmayacağını belirtti. Bahar Candan Gör Beni programında influencer değil, bir ikon olduğunun, insanlara ilham verdiğinin altını çizdi.

Bahar Candan Gör Beni Programında “Beynimin Sadece 4’te 1’ini Kullanıyorum” Dedi, Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Bahar Candan Armağan Çağlayan söyleşisinde yaptığı açıklamayla sosyal meydanın gündemine oturdu. “Beynimin sadece dörtte birini kullanıyorum” açıklaması yapan Candan, neden sorusuna “Çünkü öyle. Öyle istiyorum, bana da yetiyor zaten” cevabını verdi. Zamanı geldiğinde beyninin dörtte dördünü kullanacağını söyleyen Bahar Candan “Hiç bir şeyin sahibi değilim, her şeyin bekçisiyim” diyerek kafaları da karıştırdı.

“Ben İnsanların Bilinçaltını Yönetiyorum”

Bahar Candan Gör Beni programına geliş hikayesini de anlattı. Kendi dilinin pek çok kişi tarafından kullanıldığını söyleyen Candan, “Türkiye’de Bahar Candan Türkçesi diye bir şey var” dedi ve bu insanlara örnek olduğunu, bu nedenle de programa çıkıp kendisini anlatmak istediğini belirtti. Aşko (aşkım), günü (günaydın), Nişo (Nişantaşı) gibi kelimelerinin herkes tarafından kullanıldığını öne süren Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni söyleşisinde “Ben insanların bilinçaltını yönetiyorum” dedi.

Bahar Candan: Benimle Bir Derdiniz Varsa, Kendinizle Vardır

Bahar Candan Armağan Çağlayan Gör Beni programında, kendisinin neden ünlü olduğunu sorgulayanlar da sert çıkıştı. Bahar Candan Gör Beni’de şu sözlerle kendisini sorgulayanlara cevap verdi:

“Benimle Bir derdi olanın kendisiyle bir derdi vardır. Ben bir projektörüm, bir yansıtıcıyım aslında”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!