featured

Protez Saç Nedir | Protez Saç Uygulaması mı Saç Ekimi mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Protez saçlar son yıllarda en popüler saçlandırma uygulamalarından biri oldu. Protez saçların bakımı, protez saç yaptırmak isteyen kişilerin gözünü korkutuyor olsa da yine de kullanmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla, bakımları ile ilgili duyulan endişenin yeterince araştırmamaktan kaynaklandığını düşünüyoruz. Protez saç fiyatları ise düşünülenden çok daha kârlı. Protez saç modelleri arasında mutlaka size uyacak bir model ve görünüm bulabilirsiniz.

Protez Saç Uygulaması Artık Çok Popüler

Saç, kişinin fiziksel görüntüsünün tamamlayıcısıdır. Güzel bir görünümün en önemli parçası saçlarımızdır. Fiziksel görünümün yanı sıra sağladığı özgüven sayesinde kişilerin sosyal çevresindeki ilişkileri üzerinde de olumlu etkileri bulunmaktadır. Zaman içerinde çeşitli sebeplerden ötürü saç kayıpları yaşanır.

YouTube video

Bunlara örnek verecek olursak genetik saç dökülmeleri, kaza ve yaralanma sebebi ile oluşan saç dökülmeleri, hastalık ve tedavileri sonucu yaşanan saç dökülmeleri gibi sebepler doğrultusunda görsel değişime maruz kalan bireyler önlem almak için birçok alternatifi değerlendirmek isteyebilirler…

Saç Protezi ve Saç Ekimi Arasında ki Farklar?

Yukarıda bahsettiğimiz süreçleri yaşayan kişilerde ilk akla gelen saç ekimi olur. Ancak çoğu zaman yapılan cerrahi saç ekimi uygulamalarında istenilen başarı sağlanamaz. Saç ekimde yaşanılan olumsuz tecrübeler ve sıkıntılar nedeniyle çoğu kişi alternatif sistemlerin arayışına giriyor. İşte bu dönemde devreye saç protezleri girer.

Neden Saç Protezi?

Saç protezi uygulaması, cerrahi hiç bir müdahale gerektirmeyen, gerçek insan saçlarından üretilen sağlıklı bir kozmetik uygulamadır. Saç sorunu yaşayan kişilerin seyrek veya saç kaybı yaşanan alanının tespiti yapılarak hazırlanır. Saç protezi uygulamasından sonra normal hayata kesintisiz devam edilir. Protez saçlar, doğal insan saçından üretilen bir saçlandırma uygulamasıdır. Kullanımı ise son derecede kolaydır.

Saç Protezi mi Yoksa Saç Ekimi mi?

· Aynı sorunu çözmek için tercih ediliyor olmasına rağmen bu iki yöntem birbirinden çok farklıdır. Protez saç uygulamasında cerrahi saç ekiminde yaşanan acı, ağrı, şişkinlik, uzun süreli bekleyiş ve sonuç riski gibi kavramlar söz konusu değildir. 

· Protez saç uygulamaları cerrahi bir müdahale gerektirmemektedir. Protez saç sistemleri karar verildikten sonra aynı gün içinde max.  1-3 saat içinde kişiye yepyeni bir görüntüye sahip olma fırsatı sunar.

Pek Çok Avantajı Var

·Saç dökülmesi erkeklerde 16 yaşa kadar inmiş durumda 20-35 yaş arası dökülmenin en fazla gözlemlendiği zaman aralığıdır. Dolayısıyla bu zamanlarda cerrahi bir uygulama tercih edilmemelidir. Saç protezi sistemlerinde ise yaş kavramı söz konusu değildir. Kişisel bakımına özen gösteren, saç sorunu yaşayan her yaştan kişi bu saçları rahatlıkla kullanabilir.

YouTube video

·Protez saç sistemleri kişinin mevcut saç yapısı göz önüne alınarak tasarlandığından saç ekimi operasyonlarından daha başarılı bir görünüm sağlar. Saç ekiminde istenilen saç yoğunluğunu yakalamak pek mümkün olamayabiliyor. Saç protezi uygulamalarında böyle bir durum söz konusu olmaz. İstediğiniz modelde, uzunlukta ve yoğunlukta kullanabilirsiniz.

·Saç protezi uygulamaları uzmanlar tarafından hassas ölçülendirme çalışmaları sonrasında yüzde yüz insan saçları kullanılarak gelişmiş teknik yöntemlerle üretilmektedir. Protez saç kullanacak kişiye, özel yapıştırıcılar yardımı ile ihtiyaç duyduğu saçlı veya seyrek bölgeye özenle uygulanmaktadır. Her yaş grubuna uygulanmaktadır. Saç protezi yaptıran kişi günlük hayatına devam edebilir, sporunu yapabilir, duş alabilir, havuz veya denize rahatlıkla girebilir.

YouTube video

Cerrahi bir müdahale olmaksızın saçlı görüntüsünü tekrar kazanmak isteyen kişiler için protez saç uygun bir teknik olabilir ancak kişiye özel olarak tasarlanan Folligraft saç sistemleri harika ve benzersiz bir çözümdür. Folligraft kişinin kendisine özel olarak tasarlanan bir saçlandırma sistemidr. Çok ince alt yapılar üzerine elde düğüm tekniği ile hazırlanan folligraft sayesinde cildinizin hava ve su ile teması kesilmeden konfor kaybı yaşamadan saçlanmanın keyfini sürebilirsiniz.

47yıllık Onrite ve 32 yıllık Nova Hair tecrübesi ile size özel hazırlanan olağanüstü Folligraft saçlarla ucuz, hazır kalıp, stok Protez Saçların farklarını deneyimlemek için AHLC üyesi merkez ve şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Protez saç hakkında ayrıntı bilgi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!