featured

Tap Hair İle Protez Saçın Derinlikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Protez saç konusunda uzmanlık yapmış Tap Hair günümüzde hizmet vermeye devam ediyor. Uygulaması ve kullanması son derece kolay olan bu işlemin üretim aşaması ise bir hayli zordur. Kişinin saç yapısına uygun olarak belirlenmiş %100 doğal saçların belirlenmesi ve protez saçın üretilmesi gerekir.

Tap Hair de üretilen protez saçlarda Alman teknolojisi kullanılıyor. Böylece protezlerin çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı olması sağlanıyor. Kişiler beğenerek kullandıkları protez saç keyfini kesintisiz olarak yaşayabilir.

Ne Zaman Protez Saç Yaptırılmalı?

Saç dökülmesi herkeste görülebilen klasik sorunlardan biridir. Bu dökülmeler günlük 100 tele kadar normaldir. Ancak genetik faktörler, stres ya da kişinin kötü beslenmesi gibi durumlar saç dökülmesini tetikler. Bu durumda artık kişilerin kafa derisinin bir bölümünde boşluk olur. Kellik olarak adlandırılan boşluk hem psikolojik hem de fizyolojik olarak sorunlar oluşturur.

Saç dökülmesi ileri dereceye gelmiş, özellikle saçın belirli bir bölgesinde kellik oluşuysa kişiler protez saç yaptırabilir. Saç ektirme gibi zorlu ve uzun süreçlere maruz kalınmadan çok kısa sürede gür ve dolgun saçlara sahip olursunuz.

Kimler Protez Saçı Tercih Ediyor?

Hem kadınlarda hem de erkeklerde saç dökülmesi görülür. Ancak erkeklerde bulunan genetik bir hormondan kaynaklı saç dökülmesi çok daha sıktır. Özellikle kellik derecesine ulaşabilen bu dökülmeler nedeni ile kişiler yeni çözüm yolları arayışına girer.

Hem daha kolay uygulanabilmesi hem de saçların kısa olması nedeniyle erkeklerde protez saçın tercihi daha çoktur. Bunun yanında birçok kadın da protez saçlar için Tap Hair’e başvuruda bulunuyor.

Belirli bir cinsiyete genelleme yapılmadan herkese protez saçın uygulaması yapılabilir. Tüm saç tipleri için dilenen görünümde bir işlem gerçekleştirilebilir.

Protez Saçın Uygulaması Zorlu Mu?

Protez saçın uygulaması aslında son derece kolaydır. Bu işlem kişiler için yalnızca kısa bir süre alacaktır. Ayrıca işlem sırasında kişiler herhangi bir ağrı, acı ya da sızı gibi durumlarla karşılaşmaz. Günlük işlerine kaldıkları yerden devam edebilirler.

İşlem sırasında önce uygulama yapılacak alan tıraş yöntemi ile temizlenir. Daha sonra protez saç ilgili alana yapıştırılır. Saç üzerinde birkaç düzenleme yapılarak işlem sonlandırılır. Detaylı Bilgi https://www.taphair.com/-Tul-Protez-Sac 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!