featured

5 Taş Yüzük Modelleri | Güzelliği ile Kendisine Hayran Bırakacak 5 Taş Yüzük Tasarımları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pırlanta yüzükleri, kadınların estetik ve zarif görünümünü sağlayan değerli ve görkemli bir taştır. Pırlanta yüzüklerde bulunan saflığın ve masumiyetin sembolü olarak bilinir. Beştaş pırlantalar yıldönümü, sevgililer günü gibi özel günlerin vazgeçilmez hediyesidir. 5 taş yüzük pırlantalar renk, kesim ve işçiliğe göre değişir. Pırlanta yüzükler de en önemli detay montürdür. Tasarlamada   taşın yerleştirme biçim ve taşın yerleştirildiği yüzük çerçevesi şeklindedir.

5 Taş Yüzük Modelleri ve Tasarımları

Çeşitli tasarımları bulunan 5 taş yüzük pırlanta modelleri; karat ve ayarlarına göre hazırlanarak tasarlanır. Tasarımlar kadınların tercihine ve zevklerine göre değişir.2.50 Karat F Color HRD Sertifikalı Pırlanta Beştaş Yüzük; içeriğinde beyaz altın kullanılmıştır. Taş olarak pırlanta işçiliğinde sahiptir. Kesim şekli olarak yuvarlak şekilde tasarlanmıştır.1.50 Karat HRD Sertifikalı Beştaş Pırlanta Yüzük modeli içeriğinde; pırlanta taşlar bulunur. Kesim olarak yuvarlak şekilde tasarlanmıştır.0.63 karat pırlanta safir beştaş yüzük tasarımı içeriğinde kullanılan taşlar; Pırlanta ve Lab. Safirdir. Ayrıca kesim olarak yuvarlak ve oval olarak tasarıma sahiptir.

 Sizlerde birbirinden güzel ve görkemli 5 taş yüzük pırlanta tasarım olan mücevherlere sahip olabilirsiniz. Yüzüklerin tüm çeşitleri ve tasarımları hakkında https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-bestas-yuzuk  firmasından bilgi alabilirsiniz.  

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!