featured

Cam Dolgu™ ile Jawline Dolgusu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jawline dolgu; çene hattının daha belirgin bir hale getirilmesi, estetik iyileştirme gibi amaçlarla uygulanmaktadır.

Gerek yaşa bağlı olarak gerekse yüz yapısının yuvarlak olmasından kaynaklanan ve estetik açıdan memnun olunmayan çene hattına uygulanan dermal dolgu maddeleri ile daha keskin bir görünüm elde edilebilmektedir.

Jawline Dolgusu Nedir?

Jawline dolgu, çene hattının daha estetik bir hale gelmesini sağlayan ameliyat gerektirmeyen bir yöntemdir. Çene ucundan kulak önüne kadar uzanan her iki mandibular kemik hattınca yapılan dolgu işlemidir.

Dolgu işleminde yaşlanmayı yavaşlatmaya yarayan, hücresel yenileme sağlayan hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri kullanılır. Hyaluronik Asit vücutta doğal olarak bulunduğundan vücuda herhangi bir zarar vermez.

1- Cam Dolgu™ ile Keskin ve Belirgin Çene Hatları

Özel bir dolgu türü olan Cam Dolgu™ serisinden Pluryal Contour, güçlü ve çekici bir çene yapısı için kullanılmaktadır. Cam Dolgu saf Hyaluronik Asidi cam enjektörde sunmaktadır. Dokuda homojen dağılarak sonuçların doğal ve pürüzsüz olmasını sağlar.

Contour Lidocaine, günümüzde kullanılan dolgular arasında en yüksek G’ Prime oranına (650.000 mPa) sahiptir. Bu da dokuda daha güçlü bir kaldırma etkisi sağlar ve dokuda daha uzun bir süre kalır.

Daha yüksek doku kaldırma kapasitesine ve daha güçlü dolgu etkisine sahip olan Cam Dolgu ile çene hattında, daha belirgin ve daha güçlü bir görünüm sağlanır. Yaşa bağlı olarak azalan alt yüz hacmini arttırarak, çene hattında cam gibi keskin hatları mümkün kılar.

2- Jawline Dolgu Nasıl Uygulanır?

Jawline Dolgu mutlak suretle uzman bir hekim doğrultusunda yapılmalıdır. Dolgu işleminden ortalama yarım saat önce kadar jawline hattına lokal anestezik krem sürülür. Cam Dolgu %0,03 lidokain içeren formları ve anestezik krem sayesinde uygulamadaki ağrı hissini minimuma indirir.

Uygulamadaki dolgu maddesi, çene ucundan kulak önüne uzanan kemik hattınca enjekte edilir. İnce uçlu iğnelerle yapılan uygulama yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir. Uygulamanın etkisini görmek için beklemek gerekmez. Sonuç hemen ortaya çıkmaktadır. Dolgu işleminden hemen sonra kişi gündelik yaşamına devam edebilir.

3- Jawline Dolgunun Yan Etkileri Var Mıdır?

Jawline Dolgu güvenli merkezlerde uzman hekimler eşliğinde yapıldığında ciddi bir yan etki riski taşımamaktadır. Merdiven altı yerlerde yapılan dolgu işlemlerinden kesinlikle uzak durulmalıdır. Uygulama bölgesinde kızarıklık, şişlik ve morarma sık görülen yan etkilerdir. Birkaç gün sonra bu yan etkiler kendiliğinden geçer.

Cam Dolgu, cam enjektör içerisinde yüksek saflıkta hyaluronik asit içermektedir. Üretim aşamasında çok sıkı kontrolden geçmektedir. Uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretimi yapılmakta olan Cam Dolgu ürünleri Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

4- Jawline Dolgunun Kalıcılığı Ne Kadardır?

Dermal dolgu uygulamalarının kalıcılığı kullanılan ürüne ve kullanılan ürün miktarına göre değişiklik göstermektedir. Ortalama 9-12 ay olan kalıcılık süresi, ilk işlemde daha kısa sürelidir. Uygulamayı tekrarladıkça kalıcılık da artmaktadır.

Cam Dolgu yüksek G’ Prime oranı ile dokuda daha fazla tutunur. Cam Dolgu ile jawline dolgu kalıcılığı ortalama 12-18 aya kadar yükselmektedir.

5- Jawline Dolgu Fiyatları

Jawline dolgu fiyatları uygulamada kullanılan malzeme türüne ve miktarına bağlı olarak belirlenmektedir.

Jawline dolgu fiyatları için www.camdolgu.com web adresinden size en yakın Cam Dolgu merkezinden bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!