featured

Hyundai Assan İki Yeni Modelini Satışa Sundu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai Assan bir hafta içinde ikinci modelini de satışa sundu. Geçtiğimiz hafta Türkiye’de üretimi yapılan Bayon’u satışa sunan şirket, yeni Santa Fe’yi tanıttı. Santa Fe aracın “1.6 Hibrit Progressive” modeli 889 bin TL fiyatla satışa sunulacak.

Hyundai Assan Santa Fe’yi Tanıttı 

Geçtiğimiz hafta B-SUV modeli Bayon’u satışa sunan Hyundai Assan, bu hafta da Yeni Santa Fe aracını tanıttı. Son yıllarda Türkiye’de ve de Avrupa pazarında en çok SUV taşıtlar tercih edilmeye başladı. Bu nedenle de otomobil üreticileri SUV gamına yaptıkları yatırımları artırdı. Hyundai’nin en fazla satılan modeli olan Santa Fe de, D-SUV segmentinde yer alıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan Hyundai Santa Fe 1.6 Hibrit Progressive, 889 bin TL’lik fiyata sahip.

Satışa sundukları yeni modelle ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel şunları aktardı:

“Yeni Santa Fe modelimiz ile SUV ailemiz genişlemeye devam ediyor. B-SUV ve C-SUV segmentlerindeki model çeşitliliğimizi şimdi de D-SUV segmentine taşıyarak iddiamızı iki katına çıkarıyoruz. Hyundai’nin premium sınıftaki en iyi modellerinden biri olan Santa Fe, yeni nesil yüksek performanslı 230 beygirlik turbo benzinli ve hibrit motoruyla tüm dikkatleri üzerine çekecek. Yeni Santa Fe ayrıca, konforlu ve zengin donanımları sayesinde bize premimum markalardan yepyeni bir müşteri kitlesi taşıyacak. Kısacası Yeni Santa Fe, teknolojik özellikleri, şık tasarımı ve Türkiye’deki SUV segmentinde fark yaratacak.”

Yenilikçi Bir Tasarım: Yeni Santa Fe

Hyundai’nin yeni tasarım özelliklerinin bir parçası olan Santa Fe araç, LED farlarla kombine ön ızgarası ve gündüz yanan farları ile yeni tasarım kimliğini sergiliyor. Geniş ızgara, Yeni Santa Fe’ye cesur bir karakter verirken, ızgaradaki geometrik desen stereoskopik bir görünüm sağlıyor. Yeni T şeklindeki gündüz farları, otomobilin dışındaki sağlam karakteri tamamlıyor ve de uzaktan bile tanınabilir hale getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!