featured

Yeni Sezonda Öne Çıkan Mermer Masa Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşam alanlarında en sık kullanılan mobilyalar arasında yer alan masalar mutfak, balkon ve oturma odası gibi birçok farklı mekanda tercih ediliyor. İşlevsel özelliklerinin yanı sıra dekoratif görünümleriyle de dekorasyon stilinizi yansıtabileceğiniz seçenekler sunan masa modellerinde, yeni sezonda mermerin minimal desenleri ve sadeliği ön plana çıkıyor. Göz alıcı mermer masa modelleri ile siz de dekorasyon tarzınızı güçlendirebilir, dilediğiniz her alanda keyifle kullanabilirsiniz.

Yaşam Alanlarınız için Modern Tasarımlar

Dekorasyonun en önemli parçalarından olan masalar, birçok farklı alanda kullanışlı olmaları sebebiyle evlerde ve iş yerlerinde sıklıkla tercih ediliyor. Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken seçenekleri bulabileceğiniz mermer masa modelleri, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla beğeni topluyor. Ayak kısımları farklı renklerle ve malzemelerle tasarlanabilen mermer masa seçeneklerini değerlendirerek siz de yaşam alanınızın genel dekorasyon stiline uygun olabilecek bir seçimde bulunabilirsiniz.

Çizilmelere karşı dayanıklı pürüzsüz yapısıyla uzun süreli kullanımlarda bile dokusunu kaybetmeyen mermer masa modelleri, birçok farklı dekorasyon stiliyle eşsiz bir uyum yakalıyor. Metal ayaklı mermer masalarla yaşam alanınıza modern bir dokunuş kazandırabileceğiniz gibi, ahşap ve ceviz gibi malzemelerle detaylandırılan seçeneklerle ise daha klasik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mermer masanın tasarımı ile uyumlu olacak şekilde sandalye seçimi yaparak yemek odalarının ya da diğer yaşam alanlarının dekorasyon stilinde bütünlük oluşturabilirsiniz. Mermer masa modelleri arasında farklı boyutlardaki alanlar için tasarlanan seçenekler yer alıyor. Bu sayede siz de kendi yaşam alanınıza uygun ölçülerde bir mermer masa modelini değerlendirerek, dekorasyon tarzınızı vurgulayabilirsiniz.

Şık ve Konforlu Seçenekler

İç ve dış mekanlarda kullanmak üzere alternatif tasarımlarını bulabileceğiniz mermer masaları diğer mobilyalarınızla ve çeşitli aksesuarlarla birlikte değerlendirerek farklı dekorasyon tarzları oluşturabilirsiniz. Dış mekanlarda güvenle kullanabileceğiniz sağlam malzemeler ile tasarlanan mermer masalar, açık alanlarda sade ve şık bir dekorasyon stili elde etmenize yardımcı oluyor.

Misafirlerinizi ağırlarken konforlu bir kullanım imkanı sunan bir genişliğe sahip mermer masa modelleri arasında kare, dikdörtgen ya da elips şekilli tasarımlar yer alıyor. Beyaz, gri veya siyah tonlarındaki renk seçenekleriyle dikkat çeken mermer masa modelleri ile yaşam alanınızda ağırlıklı olarak kullandığınız renklere uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Dekorasyon Stilini Güçlendiren Detaylar

Mermer masa seçimi yaparken bazı detayları göz önünde bulundurarak, zevklerinizi en iyi şekilde yansıtabilecek tercihlerde bulunabilirsiniz. Öncelikle mermer masaları kullanacağınız alanı belirleyerek ve bu alanın zemin ve duvar renklerine uyumlu seçimler yapmaya özen göstermelisiniz. Açık tonlardaki renklerle dekore edilen alanlarda siyah ya da koyu gri modellere yönelmek, dekorasyon stilinde kontrast bir uyum yakalamaya yardımcı oluyor. Koyu bir zemine sahip alanlarda ise beyaz tonlarının ağırlıklı olduğu tasarımlara öncelik tanımak, daha şık ve etkileyici bir görünüm için dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri oluyor.

Modern çizgileri ve zarif görünümüyle dilerseniz yemek odalarında, dilerseniz de toplantı ve çalışma odalarında tercih edebileceğiniz modeller yaşam alanlarınızın her köşesinde keyifli ve konforlu bir kullanım imkanı veriyor. Dikkat çekici tasarımıyla ilgi gören altın sarısı detaylara sahip mermer masa modelleri ile klasik ve modern stilleri birleştirerek kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Estetik bir görünüm için çeşitli stillere hitap edebilen birçok ürünün yer aldığı mermer masa modelleri arasında ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize uygun tasarımları bulabilirsiniz. Yaşam alanlarınızda küçük değişiklikler yaparak büyük yenilikler elde etmenize olanak tanıyan seçeneklerden biri olan mermer masa modelleri için CEN Dekor adresinde yer alan ürünlere göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!