featured

Dış Giyiminizi Mükemmelleştirin: Erkek Kaban Nasıl Seçilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kışın ofis stili, arkadaşlarla yapılan etkinlikler, olursa özel davetler için dış giyim ürünlerinin iyi seçilmesi gerekiyor. Dış giyimde mükemmel görünmek için erkek kaban seçimi hakkında sizlere pratik bir rehber hazırladık. Her duruma ve tarzınıza uygun kaban seçimi için işte bilmeniz gerekenler!

Neden İyi Bir Kaban Almalısınız?

İlk izlenim önemlidir. Bu yüzden kışın iyi görünmek ve iyi bir izlenim bırakmak için kaban seçiminde biraz daha özenli davranmak gerekebilir. Stiliniz sizin hakkınızda her zaman ipucu verir, bir yerde hizmet alırken ciddiye alınmak da yine seçtiğiniz kıyafetlere bağlıdır. Kombininiz ne kadar iyi olursa olsun kışın ilk göze çarpan kaban seçimidir. Neden iyi bir kaban almanız konusunda ikna olduysanız gelelim iyi bir kaban seçiminde dikkat etmeniz gerekenlere!

Kaliteli Bir Kabanın Özellikleri Nedir? Kaban Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Soğuk kış günlerinde hem sıcak hem de şık kalmak için kaliteli bir kaban seçmek gerekiyor. Kaliteli bir kabanda aranacak özellikler ise; kumaş, stil tasarım, dayanıklı dikişler ve renk oluyor. Bunları ve daha fazlasını biraz daha detaylandıracak olursak;

Kaban seçerken beden seçimi vücut tipinize uygun olmalı, omuzlar ve kalıp üzerinize tam oturmalıdır. Kabanın boyu sizin boyunuzla uyumlu olmalıdır. Yani boyunuz kısa ise çok uzun modeller seçmekten kaçınılmalıdır.Yaşadığınız bölgeye uygun olacak kumaş türüne karar vermelisiniz. Çok soğuk geçen kış mevsimi için yünlü kumaşları tercih etmelisiniz. Hem sıcak tutma hem de uzun süre dayanıklı olması sebebiyle yün kabanlar tarzınız için harika bir seçim olacaktır. Yağışlı geçen bölgeler için ise su geçirmez kumaşlara yönelinmelidir.Renk konusu giyme sıklığınızı belirler. Siyah kaban modelleri, tekrar tekrar giyilebilen klasik bir yapıya sahiptir. O yüzden her erkeğin dolabında mutlaka olması gerekir. Lacivert kaban da aynı nitelikte modası asla geçmeyecek bir seçim olacaktır.Kabanınızın kalıbı katmanlı giyime uygun olmalı ve rahat hareket edebilmenize imkan tanımalıdır.Stil ve tasarım zevke kalmış olsa da tek kapama kabanlar çok yönlüdür. Kruvaze kapama modeller daha resmi ve klasik görünüm sunmaktadır.Yaka kısmı kısa çentikli modeller en bilinir modellerdir, hemen herkese uyumlu bir tarz sunan bu kabanlar iş stili için tercih edilebilir.Tam boy modeller uzun boylu erkekler için idealdir ve tarzınızı daha resmi kılar. Kısa modeller daha dinamik ve genç erkekler için klasik olmayan bir tarz sunmaktadır.

En İyi Kabanlar için D’S damat!

Dış giyim konusunda oldukça yeterli bir çeşitlilik sunan D’S damat kaban konusunda sizlere harika bir stil vadediyor. Yıpranma vb. gibi endişeleriniz olmadan kumaş ve dikiş kalitesi konusunda en dayanıklı modelleri alabileceğiniz ürünleri soğuklar başlamadan inceleyin! Kışa yatırım yapacağınız ve uzun seneler giyeceğiniz kaban modelleri ile dış giyimde de şıklığınızı konuşturun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!