featured

Antalya Otellerinde Tatil Yapmak İçin Çok Sebebiniz Var!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Antalya, tarihi ve kültürel gezileri sevenler için biçilmiş kaftan! Dolu dolu bir tatil yapabileceğiniz antik kentleri, müzeleri, plajları, tarihi alanları ve çok daha fazlasıyla Antalya, unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir yer.

Doğanın birçok mucizesini gözler önüne seren şehir, ılıman iklimi, geniş kumsalları ve masmavi sularıyla ziyaretçilerine keyifli bir tatil deneyimi yaşatıyor. Antalya’ya gelme amacınız ne olursa olsun şehir, size bir tatilden çok daha fazlasını sunuyor.

Rotanızı Antalya’ya doğru çevirmeye karar verdiyseniz, burada sizi Akdeniz’in tüm güzellikleriyle buluşabileceğiniz bir tatil bekliyor. Lüks otellerden pansiyonlara, resort’lardan butik otellere kadar geniş konaklama seçeneklerinden size en uygun olan Antalya otelleri için Odamax.com’a girerek, dilediğiniz otelde odanızı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Şehrin Tarihini Keşfe Çıkın

Tarihi ve kültürel turizme meraklı olanlar için tam bir cennet olan Antalya, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehir, her dönemden izler taşımasıyla da oldukça dikkat çekiyor. Görkemli yapılar, etkileyici mimariler, sayısız antik kent… Hepsi ve çok daha fazlası Antalya tatilinizde sizi bekliyor.

Aktiviteye Doyacağınız Bir Tatil Yapın

Antalya deyince denizsiz bir tatil düşünmek mümkün değil. Denizin ve suyun dozunu biraz artıralım diyorsanız, su sporları tam da size göre! Şehirde; rafting, kano, dalış ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Dilerseniz Manavgat, Düden, Kurşunlu gibi şelaleleri Antalya gezilecek yerler listenize ekleyerek eşsiz doğa harikalarını görmeye gidebilirsiniz. 

Doğayla iç içe olacağınız bir tatil geçirmek için jeep safari turu ya da quad safari yaparak, Toros Dağları’nın eteklerindeki zorlu yolları aştıkça eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz. Toros Dağları’nın eteklerinde gezinirken Tahtalı Dağı’na da çıkmak iyi fikir öyle değil mi? Teleferikle yapacağınız 15 dakikalık yolculuğun ardından Tahtalı Dağı’nın zirvesine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer her yeri gezmek için yeterli zamanınız yoksa güzel bir tekne turuyla da şehrin ve derin maviliklerin tadını doyasıya çıkarma imkanı bulabilirsiniz.

Antalya Plajlarında Ayak İzlerinizi Bırakın

Mavi bayrak deyince Antalya akla ilk gelenlerden oluyor. Akdeniz’in masmavi sularının ışıltılı görüntüsü eşliğinde uzanan koyları ve plajlarıyla yaz mevsiminin doyasıya yaşandığı bir şehir olan Antalya’da, dağların denize paralel bir şekilde uzanmasının doğal bir sonucu oluşan plajlar, adeta bir kartpostal görüntüsüne şahit olmanıza olanak sağlıyor. Antalya’dan başlayıp Side taraflarına uzanan plajlar bunlar arasında yer alıyor.

Antalya’da deniz, kum ve güneşle buluşabileceğiniz bir tatil yapmak için o kadar seçeneğiniz var ki, hemen Odamax.com’a girin, Antalya otelleri arasından sizde kendi tercihinize ve tatil rotanıza göre seçimlerinizi yapın ve tatilin tadını çıkarmak için hazırlanın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!