featured

Usta Oyuncu Ferhan Şensoy Hayatını Kaybetti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre değerli oyuncu Ferhan Şensoy 2 Temmuz 2021’de bir iç kanama geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. İstanbul Tıp Fakültesi, 70 yaşında olan Şensoy’un vefat haberini ciddi derecede kalp damar hastalıkları ile solunum yetersiliği ile kamuoyuna açıkladı. Ferhan Şensoy’un vefatı ile ilgili İstanbul Tıp Fakültesi’nin açıklaması şu şekilde:

“Uzun süredir kalp-damar hastalıkları ve metabolik hastalıklarla ilgili farklı hastanelerde tedavi gören; ülkemizde yetişen en önemli tiyatroculardan olan, meddahlık geleneğinin simgesi kavuğu 30 yıla yakın süre taşıma onuruna sahip Ferhan Şensoy dün gece sabaha karşı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmiştir. Tüm sanatseverlere ve ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz”

Ortaoyuncular tiyatrı topluluğu’nun kurucusu, sinema, televizyon, tiyatro oyuncusu ve senaryo yazarı değerli sanatçı Ferhan Şensoy’un vefat haberi, Ortaoyuncuları tarafından sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşıldı:

”Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağolsun…”

Cenaze Töreni 2 Eylül’de Sss Tiyatrosu’nda Yapılacak

Değerli tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy’un cenaze töreni, 2 Eylül günü saat 13.00’da Ses Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!