featured

Yeni Opel Astra 2022’de Türkiye’ye Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Opel Astra, Liverpool Spor Kulübü’nün ünlü menajeri Jürgen Klopp’un da katılım sağladığı etkinlikle tanıtıldı. Yeni nesil Opel Astra 2022 yılının ilk yarısında Türkiye’de de satışa sunulacak.

1991 yılından bu yana 30 yılı geride bırakan ve günümüze kadar toplamda 15 milyon adetten fazla satılan Opel’in kompakt sınıfı temsilcisi Astra, tamamen yenilendi. Alman otomobil şirketi Opel, Astra’nın altıncı neslinin global basın lansmanını 180 gazetecinin huzurunda ve canlı yayınla bağlanan 500’den fazla gazetecinin katıldığı hibrit bir toplantıyla yaptı. CEO Uwe Hochgeschurtz, Rüsselsheim’deki dünya tanıtımında yaptığı değerlendirmede, yeni model Opel Astra için şunları söyledi:

“Mükemmel bir otomobil. Yeni Astra, Opel’in kompakt sınıf tarihinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak. Aynı modeli, ilk kez hem batarya elektrikli hem de şarj edilebilir hibrit olarak sunacağız. Yeni Astra ve Astra-e’nin iyi bir izlenim bırakacağına ve birçok yeni müşteriyi markaya çekeceğine eminim”

Yeni Opel Astra’da Dizel Motor ve Benzinli Motor Seçenekleri Bulunuyor

Opel’in marka elçisi Jürgen Klopp ise yeni Opel Astra araçla ilgili şunları söyledi:

“Kamuflajlı bir Astra Plug-in Hybrid kullanma şansım oldu. Gerçekten çok etkileyici. Sessiz ama güçlü. Yol tutuşu neredeyse bir spor otomobil gibi. Ayrıca tasarımı iddialı, yenilikçi ve yaratıcı. Tebrikler Opel” 

Analog Gösterge Tarihe Karışıyor

Altıncı nesil Opel Astra, uyarlanabilir Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Opel’in amiral gemisi Insignia’dan bu modele aktardığı bu far sistemi, bünyesinde bulundurduğu 168 LED hücresiyle kompakt ve orta sınıfa öncülük ediyor. Yeni nesil Opel Astra’nın iç mekânında da tamamen dijital Pure Panel ile analog göstergeler tarihe karışacak. Marka yeni insan-makine ara yüzü aracılığıyla, kullanıcılara saf ve daha sezgisel bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca ekstra geniş dokunmatik ekranlar sayesinde yeni Astra, akıllı telefon olarak da kullanılabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!