featured

Orbit Cloud Mining Garantili Kazanç Sağlıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar ile ilgilenenlerin bir kısmı bulut madenciliği de ilgilenmektedir. Ancak pek çok kişi bulut madenciliğini tam olarak bilmemekte ve ne gibi faydalarının olduğunu kavrayamamaktadır. Bulut madenciliği kripto para piyasalarında oldukça yaygın bir terimdir.

Blockchain halkasını oluşturan her zincirde yer alan transfer işlemlerinin gerçekleşmesi ve her bir işlemcinin hesaplanma gücü kullanılarak algoritmaların çözümlenmesi sürecini kapsamaktadır.

Orbit Mining bulut madenciliği konusunda yıllardır faaliyetlerini sürdüren Londra merkezli bir platformdur. Orbit Finans LTD şirketi tarafından yönetilen Orbit Mining yatırımcılarına oldukça çeşitli fon yatırım planları sunmaktadır.

Yaklaşık 30 bin üyesi ile Orbit Mining, bulut madenciliği alanında oldukça güvenilir ve yetkin bir tercih olacaktır. Yatırım planları her bütçeye uygundur. 10 dolarlık bir yatırım da yapabilirsiniz 5.000 dolarlık bir yatırım da. Tamamen bütçenize ve yatırım tercihlerinize bağlı bir durumdur.

Örneğin Orbit Small yatırım planında günde %2 kazanç ve 90 gün vade ile 10 dolardan başlayan fiyatlarla yatırım yapabilirsiniz. Üstelik yatırım iadesi imkânı da bulunmaktadır.

En iyi Bulut Madenciliği

Bulut madenciliği üçüncü taraf bir hizmet sağlayıcısı aracılığıyla kiralanmış bir bilgi işlem gücünün kullanılması ile kripto para birimi üretimidir. Kripto para madenciliği için kendi olanaklarınız çoğu zaman yetersiz gelecektir. Çünkü bu gerçekten de zorlu ve emek isteyen bir süreçtir.

Konumlandırma, satın alma, cihazların onarım ve bakımı, cihazların soğutulması gibi pek çok işlem bulut madenciliği için gerekli unsurlardır. Bu nedenle bulut madenciliği yoluyla getiri sağlamak isteyenler Orbit Mining gibi firmalar ile anlaşmalar yapabilmektedir.

Bulut madenciliği ya da bir diğer bilinen adı ile cloud mining yapımı için gerekli ekipmanlar oldukça pahalıdır. Görece daha uygun ekipmanlar olsa dahi bunlardan randıman sağlanması zor olacaktır. Örneğin Ethereum madenciliği için oldukça gelişmiş bir ekran kartına ihtiyaç duyulacaktır.

BTC için ise binlerce dolarlık ekran kartlarını almayı göze almalısınız. Ayrıca bu cihazların çalışması da elektrik yükü açısından ayrı bir zahmet olacaktır. Bu nedenle bir bulut madenciliği hizmeti sunan firma ile anlaşma sağlamanız daha az riskli olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!