featured

Perkotek Bekçi Tur Kontrol Sistemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bekçi Tur Kontrol Sistemi Nedir?

Belirlenen alanların, belirtilen kontrol saatlerinde istenilen bölgelerin kontrol edilip edilmediğini tespit etmek, güvenlik görevlilerinin görev süreleri bitene kadar görev yerlerinden ayrılmadan sorumlu oldukları bölgenin kontrolünü sağlamaları için kurulan sistemlerdir. Guard tour bekçi tur kontrol sistemi okuyucu kalemin dış yüzeyi paslanmaz çelikten yapılmış olup, darbelere karşı dayanıklıdır. Ağırlık merkezi arkada olduğu için düşmeler durumunda ilk arkası yere değecektir. %100 su geçirmez özelliği ile akıllı kalem her türlü hava koşullarında çalışabilecek şekilde üretilmektedir.

Bekçi Tur Kontrol Sistemi Ne İşe Yarar?

Günümüzde sık sık karşılaşılan hırsızlık olaylarına karşılık, belirli bölgenin güvenliğinden sorumlu güvenlik görevlilerinin, görevlerini aksatıp aksatmadıkları, belirlenen saat aralıklarında belirtilen noktaları gözetlemesinin yapılıp yapılmadığı veya iş yerlerinin kapalı tutulduğu dönemlerde karşılaşılan herhangi bir olayla ilgili, olayın gerçekleşme saatlerini bilgisayar ortamında rapor alarak analiz edebilen cihazlara bekçi takip sistemi denir.

Akordiyon Bariyer Sistemi

Akordiyon Bariyer Nedir?

Akordiyon bariyer bir alan da bulunan kişi araç ve canlıların yönlendirilmesine veya geçişinin engellenmesine olanak sağlayan bir bariyer türüdür. İki ayrı çalışma modeli olan motorlu ve manuel seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Bulunduğu alan fark etmeksizin iç ve dış ortam da kullanıma uygun materyallerden üretilmiş olup kişi ve araçların ya da geçişinin engellemesi planlanan, her canlının geçişini engelleyen geçişleri kontrol altına alabilecek yapıda ki bir sistemdir. Tercih edilme sebebi kolay katlanabilir yapısıyla alandan tasarruf edilmesi ve ilave ekleme yapılarak engellenecek bölgenin büyüklüğüne göre ayarlanabilir olmasıdır.

Yoğun geçiş sirkülasyonun olduğu kalabalık alanlar da ki yönlendirmeyi kolaylaştıran akordiyon bariyerler insanları bir ara da tutma konusunda da sınıfının en iyisi konumundadır.

Akordiyon Bariyer Nerelerde Kullanılır?

Akordiyon bariyerler geniş ve bir kapsama alanı olmayan ihtiyaç duyulması halinde her mekân da kullanıma uygun bir sistemdir. Akordiyon bariyer iç ve dış ortam da kullanıma uygun yapısıyla konsolosluk binaları, kamu kurum ve kuruluşları, okul giriş ve çıkışları, otoparklar, konser alanları, büyük mitingler, kalabalık alışveriş merkezi girişleri ve stadyumlar gibi araç ve insan topluluğun yoğun ve yönlendirmesi güç olduğu anlarda sağlam ve alüminyum yapısıyla güven verecek ve kolaylık sağlayacaktır. Şık ve modern tasarımıyla birlikte göze hitap eden akordiyon bariyerler hem emniyeti sağlayacak hem de kullanıldığı ortama canlılık katacaktır.

Perkotek Otel Kapı Kilit Sistemleri

Otel Kapı Kilit Sistemleri Nedir?

Özellikle otellerde kullanılmaktadır. Hiçbir kablo altyapısına bağlı olmadan çalışmaktadır. Pil ile çalışır, eğer ki pil biterse uyarı verir. Böylelikle pil bitmesi gibi durumlarda kullanım aksatmayacaktır. Pil bitmiş olsa bile mekanik anahtar kullanarak giriş yapabilirsiniz. Paslanmaz çelikten yapılmıştır. Otel kapı kilit sistemleri, otel veya işletmelerin idaresi için kullanım kolaylığı yaşatırken, misafirlerinde konfor ve güvenliğini üst düzeyde tutarak, işletme yönetimlerini de maksimum müşteri memnuniyeti hedeflerine bir adım daha yaklaştırmaktan geri kalmaz. Otel kapı kilit sistemleri sayesinde eski tip anahtarlı sistemden kurtulup yeni modern elektronik kilit sistemine geçmiş olursunuz.

Otel Kapı Kilit Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Otel kapı kilit sistemleri genel olarak oteller, rezidans, butik oteller, tatil köylerinde kapılarda estetik görüntü sağlayarak kullanım kolaylığı ve konfor sayesinde güvenliği en üst düzeyde tutmaktadır.

Otel Kapı Kilit Sistemlerinin Çalışma Prensibi?

Yazılımda kat ve oda tipleri belirlenerek oluşturulur. Kodlayıcı aracılıyla bilgisayara USB ile bağlayarak kodlayıcı temic kart veya mifare kartlar kodlanarak müşterilere verilir. Oda girişlerinde bulunan otel kapı kilidi kullanabilmeleri için birden fazla kart verilebilir. Misafirler otelden ayrılırken kartı teslim ederler ve bu kartları pasif hale getirerek başka misafirler için tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Misafirler verilen kartlarla kendilerine tahsis edilen odalara sorunsuz ve hızlı bir şekilde girebilir, oda içerisinde ki energy saver ile elektrikle çalışan klima, buzdolabı, televizyon ve ışıklandırma tesisatlarının kontrolünü yapabilmektedirler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!