featured

Perkotek’den En Ucuz Turnike Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik ihtiyacınızı estetikle buluşturan Turnikeler, otellerde, iş merkezlerinde, plazalarda, havaalanlarında, kamu kurumlarında, üniversitelerde ve daha birçok VIP hizmetlerin bulunduğu noktalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Turnike çeşitleri;

Bel TurnikelerHızlı geçiş turnikelerBoy turnikelerEngelli geçiş turnikeler olup 4 ana gruba ayrılmaktadır.

Bel Turnikeleri

Trıpod turnike olarak bilinen turnikeler insan beli boyunda olan sistemlerdir. Dış ve iç ortamda kullanıma uyumlu olan sistemler paslanmaz ve su geçirmez özelliktedir. Turnikeler ile kullanılacak olan parmak ve yüz okutma, şifreli cihazlar ile tetik vererek çalışmasını sağlar.

Hızlı Geçiş Turnikeleri

Hızlı geçiş turnikeleri giriş çıkış işlemlerinin daha hızlı yapılmasının istenildiği yerler de kullanılır. Her türlü cihaz ile bağlantılı olarak çalışan turnikeler geçi hakkı verildiğinde kanatlar otomatik olarak açılır ve kapanır. Olası bir sıkışma durumunu engellemek için özel bir sensör bulunmaktadır. Üzerinde geçiş yönünü belirten kırmızı ve yeşil ledler bulunmaktadır. Ekonominin pandemi sürecinde daha da önemli hale gelmesi sebebiyle Perkotek en ucuz turnike fiyatları sunmaktadır.

Boy Turnikeleri

Yoğun geçişlerin yaşandığı yerlerde kesin bir güvenlik sağlamak için kullanılan boy turnikesi paslanmaz çelikten üretilmiştir. Genelde iç ortamlar için kullanılan boy turnikeleri dış ortamlarda da kullanılabilir. Her iki tarafa da geçiş imkanı sağlayan turnikeler üç kolludur. Tüm geçiş kontrol cihazları ile bağlantılı olarak çalışır.

Engelli Geçiş Turnikeleri

Tüm alanlarda ihtiyaç duyulabilecek olan engelli geçiş turnikeleri ofis üniversite işyerleri gibi alanlarda serbest geçiş yapılabilmesi için kullanılır. Kol mesafesi uzunluğu değişebilmektedir. İsteğe bağlı olarak turnike kolu üzerine engelli işareti konulabileceği gibi geçiş ok işaretleri ile de yön belirtmesi yapabilirsiniz.

Turnike sistemi çeşitlerine göre turnike fiyatları en uygun ve en ucuz turnike fiyatları ile satışı yapılmaktadır.

Genelde güvenli açığını en aza indirgemek için kullanılan turnike sistemleri piyasadaki firmalara göre ürün kalitesi görüntü ve estetiklik açısından en iyisini sunmak ile birlikte uygun ve kapsamlı turnike satışları yapılmaktadır.

Perkotek Kollu Bariyer

Kollu Bariyer Sistemi Hangi Amaçla Kullanılır?

Kollu bariyer sistemi araç veya yayaların belirlenen bir alana girişlerinin düzenli olarak yapılması amacıyla kullanılmaktadır. İhtiyaç duyulduğu yerler genel olarak araçların veya yayaların belirlenen kurallar çerçevesinde kontrol altında tutulması gereken alanlardır.

Günümüzde trafikteki araç yoğunluğu sebebiyle kaçınılmaz hale gelen trafik sorunu, otopark ücretleri gibi etkenler şehir içerisinde araç sahiplerinin başka mülk sahiplerinin alanlarına sebep olduğu için bunun gibi değişken sebepler doğrultusunda kollu bariyer sistemi kullanmak ihtiyaç haline gelmiştir.

Kollu Bariyer Sistemlerinin Tercih Edilme Nedenleri Nelerdir?

Kollu bariyerlerin kurulumu oldukça basittir. Birkaç saat içerisinde istenilen alan girişlerinde kolay bir şekilde montajı yapılıp devreye alınabilir. Turnike sistemi ile entegreli çalışabilen geçiş kontrol cihazları aracılığı ile dışardan tetik alma özelliği sayesinde geçişlerin otomatik hızlı şekilde yapılabilmesi en çok tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.

Kollu bariyerlerin dış gövde ve kollarının elektrostatik boyalı ve çelik olmaları nedeniyle iç veya dış ortamda rahat bir şekilde kullanım sağlanabilir. Kollu bariyer Yangın, doğal afet veya deprem gibi durumlarda otomatik olarak serbest geçiş moduna geçebilir ve kolay geçiş imkanı verebilir. Emniyet fotoseli kullanılarak araç veya yaya geçişleri sırasında algılama yaparak bariyer kolunun inmesi engelleyip oluşabilecek kazaları önler.

Kollu bariyerlerin kol uzunlukları bariyer montajının yapılacağı alana göre istenilen uzunlukta ayarlanabilir. Genelde altı metre uzunluğa kadar kol takılabilir. Bariyerlerin kol uzunluklarına göre içerisine takılan yay aparatı motorun zorlanmadan veya kolu titretmeden hareket ettirme imkanı sağlar.

Kollu bariyer sistemleri yazılımla entegreli olarak çalıştığı için geçiş kontrol cihazları ile senkronize biçimde çalışarak iş yerleri, fabrikalar, Şahsi ve genel otoparklar, apartman ve site girişlerinde kapasite kontrolü yapılması amacıyla kullanımı oldukça basittir.

İlgilendiğiniz PERKOTEK ürünleri için perkotek.com sitesini ziyaret edebilir yahut 0850 811 80 00 numaralı hattımızı arayarak gerekli bilgi ve fiyat teklifinizi alabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!