featured

Perkotek Otel Kilit Sistemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otel Kilit Sistemi ve Tanımı

Otel konaklamaları, pansiyon gibi müşterilerin misafir olduğu yerlerde tercih edilir. Oda kapılarına sistem kurularak orda ne kadar kalacaklarını, yazılım ve kodlayıcı üzerinden müşteri kartına kodlayarak, o süre boyunca odayı kullanabilmesi sağlanmaktadır. Yazılım üzerinden kaç numaralı odalar boş ya da dolu olduğunu görerek ve check-in, check-out işlemlerini yapabilmemizi sağlar. Bunlar haricinde temizlik elemanı, kat görevlisi gibi çalışanlara yetki kartları tanımlayarak odaya girişleri sağlanmaktadır. Otel kilit sistemleri sistemlerinde olası bir acil durumunda acil durum kartı oluşturulmalı ve bu şekilde tüm kapıları açabilme yetkisi verilmelidir. Bir elektrik veya data bağlantısına ihtiyaç duymaz kullanımı oldukça kolaydır. Oteldeki single, double ve triple gibi oda seçeneklerinin tamamını yazılım üzerinden kontrol sağlanır ve odaların müsait olup olmadıklarını görebilirsiniz.

Otel Kilit Sisteminin Kullanım Yerleri Nelerdir?

Otel kilit sistemi, yağmur ve suya dayanıklı ürünler değildir. Ahşap kapılarda kullanımı çok daha uygun, yaygın ve kolaydır. Herhangi bir elektrik bağlantısı gerektirmez ve kalem pil ile tekrar değişime gerek kalmadan oldukça uzun bir süre kullanabilmenize olanak verir. Bu koşulların uygun olduğu tüm ortamlar için kullanıma uygundur.

Otel Kilit Sistemleri Bağlantıları Nelerdir?

Otel kilit sistemleri bilgisayar ile herhangi bir bağlantıya ihtiyaç duymazlar. Aynı şekilde enerji saver sistemi içinde bağlantıya gerek yoktur.  Direkt olarak pil ile çalışırlar ve bilgisayara bağlı olarak çalışan kodlayıcı sayesinde kodlanan kartlar ile aktif hale gelmektedir.

Otel Kilit Sistemleri Geçiş Bilgileri Ne İşe Yarar?

Konaklama yapılan odalardaki giriş çıkış hareketlerini data toplama kartı ile kart üzerine yazarak, o odada konaklayan müşteri ve misafirlerin giriş çıkış saatlerini raporlayabilmenizi sağlar. Giriş ve çıkışlarda bu sistem sayesinde bilgiler görünür. Müşteri ya da misafirlerin giriş çıkış olayı gözlemlenir.

Otomatik Kapı Kilidi

Otomatik Kapı Kilidi Nedir?

Göstergeç cihazlarına kayıtlanan her kişinin geçiş yapabildiği ya da belirlenen kurallar çerçevesinde, kontrol altında tutulmak istenilen alan girişlerinde yapılacak giriş çıkış işlemlerinin, giriş çıkış yapılmak istenilen alan girişlerinde bulunan kontrol noktalarına takılan kapıları açtırmak için kullanılan kartlı veya şifreli geçiş cihazlarıdır.

Otomatik Kapı Kilidi Kullanım Yerleri Nelerdir?

İş yerleri, depo, fabrika, sistem oda girişleri, apartman girişleri, plazalar, kamu ve kuruluşlar, ofis girişleri vb. yerlerde kontrollü geçiş amacı ile kullanıma uygundur.  Örnek verilen yerlerin geçişlerin kontrol altında tutulması istenilirse kapı girişlerindeki elektronik kilitlere bağlanan otomatik kapı kilidi cihazlarına şifre girilerek ya da kart okutularak kayıtlı olan kişiler hızlı şekilde geçişi sağlanır. Kaydı bulunmayan kişiler ise geçiş yapamazlar.

İlgilendiğiniz PERKOTEK ürünleri için perkotek.com sitesini ziyaret edebilir yahut 0850 811 80 00 numaralı hattımızı arayarak gerekli bilgi ve fiyat teklifinizi alabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!