featured

Whatsapp Engellendiğimi Nasıl Anlarım 2021 | 6 Adımda Whatsapp Engellendiğini Anlama

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım 2021 yılında da oldukça merak edilen konulardan. Pek çok whatsapp kullanıcısı, kimi kişiler tarafından engellenip engellenmediğini merak ediyor. Peki, whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım? Whatsapp engellendiğinde hakkında gözükür mü? Whatsapptan engellenince arama yapılır mı? İşte, tüm merak edilen yönleri ile Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım 2021 cevapları…

Whatsapp Engellendiğimi Nasıl Anlarım 2021

Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım sorusu, WhatsApp’ın varlığından beridir cevabı en çok merak edilen sorular arasında. Whatsapp’ın güncellenmesi ve yeni özellikler getirmesiyle bu sorunun cevabı değişikliklere uğrayabiliyor. Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım 2021 cevaplarına gelince; bunu öğrenmenin birkaç yolu var. İşte; whatsaap engellendiğimi nasıl anlarım 2021 cevapları…

1 – Profil Fotoğrafını Kontrol Edin

Engelleyip engellemediğini merak ettiğiniz kişinin profil fotoğrafına bakın. Eğer profil fotoğrafı görünmüyorsa engellenmiş olabilirsiniz. Ancak bu kesin bir cevap değil çünkü söz konusu kişi, profil fotoğrafı kullanmıyor olabilir ya da profil fotoğrafını ayarlar WhatsApp ayarlar bölümünden yalnızca ‘’kişilerim’’ olarak ayarlamış olabilir. Eğer whatsapp kullanıcısı profil fotoğrafını ‘’sadece kişilerim’’e yani rehberinde bulunan numaralara açtıysa ve sizin telefon numaranızı rehberinden sildiyse profil fotoğrafını göremeyebilirsiniz.

2 – Mesaj Atın ve Çift Tik Alacak mı Kontrol Edin

Whatsapp’ta sizi engelleyip engellemediğini öğrenmek istediğiniz kişiye mesaj atın. Eğer attığınız mesaj tek tikte kalıyorsa, büyük bir ihtimalle engellenmiş olabilirsiniz. Ancak bu da kesin bir cevap değil çünkü söz konusu kişinin interneti ya da telefonu kapalı olabilir. Eğer öyle ise internet bağlantısı kurulduğunda mesajınız çift tik alacaktır ve mesajınız iletilecektir. Whatsapp’ta tek tık mesajın iletilmediğini, çift tik ise mesajın iletildiğini göstermektedir.

3 – Son Görülme Özelliğine Bakın

Whatsappta engellendiğimi nasıl anlarım sorusuna yanıt olabilecek seçeneklerden biri de; kişinin son görülme durumuna bakmaktır. Eğer kişinin mesajlaşma sayfasına girdiğinizde son görülme saatini görmüyorsanız engellenmiş olabilirsiniz. Ancak WhatsApp kullanıcısı, son görüldü özelliğini kapatmış olabilir. Bu nedenle, bu yöntem de kesinlik belirtmez.

4 – Whatsapp Engellendiğimi Nasıl Anlarım; Çevrimiçi Durumunu Kontrol Ederek

Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım 2021 cevaplarından bir tanesi de; kişinin çevrimiçi durumunu kontrol etmektir. Bu yöntem, diğer yöntemlere göre daha uzun zaman isteyebilmektedir. Eğer sizi engellendiğini düşündüğünüz biri varsa, mesajlaşma sayfasına girip, kişinin çevrimiçi olmasını bekleyebilirsiniz. Eğer ‘’çevrimiçi’’ yazısını görürseniz; kişi sizi whatsapp’ta engellememiştir.

Whatsapp engellendiğini anlama işlemi için ‘’çevrimiçi’’ olma durumunu beklemek, en son başvurulacak yöntem olmalıdır. Eğer kişinin profil fotoğrafı yoksa ve son görüldüsü kapalıysa çevrimiçi olup olmayacağını bekleyerek engellenip engellenmediğinizi anlayabilirsiniz. Ancak söz konusu WhatsApp kullanıcısının, uzun saatler Whatsapp’ı kullanmayacak olması ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız.

5 – Ortak Bir Arkadaşınızdan Yardım Alın

Eğer buraya kadar anlattığımız yöntemleri kullanarak WhatsApp’ta engellenip engellenmediğinizi anlayamadıysanız; ortak bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Ortak arkadaşınıza, söz konusu kişinin profil fotoğrafını, son görülme saatini veya mesaj attığında iletilme durumunu sorabilirsiniz. Eğer sizin gördüklerinizden farklı olarak bir durum varsa; engellenmiş olabilirsiniz.

6 – Whatsapp Grup Kurun ve Engellenip Engellenmediğinizi Anlayın

https://www.youtube.com/watch?v=uznxiZUXwJI

Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım sorusunun en kesin cevabı; bir whatsapp grubu kurmak ve kurduğunuz o gruba, sizi engellendiğini düşündüğünüz kişiyi eklemektir. eğer kişi, sizi engellediyse kurduğunuz gruba dahil olmayacak ve katılımcı olarak yer almayacaktır. Eğer engelli değilseniz kurduğunuz gruba, katılımcı olarak dahil olacaktır.

Whatsappta Engellendiğimde Profil Resmi Görünür mü ?

Whatsapp engelleme ile ilgili en merak edilenlerden biri de; whatsappta engellendiğimde profil resmi görünür mü sorusudur. Eğer bir kişi sizi engellemişse profil fotoğrafı görünmez. Ancak profil fotoğrafının görülmemesi direkt olarak engellendiğiniz anlamına gelmez. Çünkü kişi, profil fotoğrafını kaldırmış olabilir ya da profil fotoğrafını sadece kişilerim olarak ayarlamış olabilir.

Whatsapp’a yeni gelen özelliklerden biri; profil fotoğrafı ve durumun ‘’kişilerim’’ olarak ayarlanabilmesidir. Eğer kişi, ayarlar bölümünden profil fotoğrafı gönürlüğününü sadece ‘’kişilerim’’ yaptıysa ve telefon rehberinden sizin numaranızı sildiyse, profil fotoğrafını göremeyebilirsiniz.

Whatsapp Engellendiğinde Hakkında Gözükür mü ?

Whatsapp engellendiğinde hakkında gözükür mü sorusunun yanıtı da oldukça merak edilenlerden. Eğer bir kişi sizi whatsapp’ta engellediyse hakkında gözükmez. Ancak hakkında kısmının görünmemesi de direkt olarak engellendiğiniz anlamına gelmez. Eğer hakkında kısmı kişilerim olarak ayarlandıysa ve numaranız o telefonun rehberinden silindiyse hakkında kısmını göremeyebilirsiniz.

Whatsapp Durum Engellendiğimi Nasıl Anlarım 2021

Whatsapp’a son gelen yeniliklerden biri de; durum özelliği. Instagram’da ve diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Whatsapp’ta da durum paylaşımı yapılabiliyor. Çoğu kişi de whatsapp durum engellendiğimi nasıla anlarım sorusunun yanıtını merak ediyor. Bir kişi sizi whatsapp’ta engellemeden yalnızda durumda engelleyebilir. Eğer kişi, sizi ‘’şu kişiler hariç’’ listesine eklediyse ya da ‘’sadece şu kişiler’’ listesine eklemediyse durum göremeyebilirsiniz. Bunu anlamanın tek yolu da; kişinin rehberine kayıtlı olduğunuz biri varsa ondan yardım almak olacaktır.

WhatApp’ta Mesaj Atmadan Engellendiğimi Nasıl Anlarım 2021

Whatsapp engellendiğimi nasıl anlarım sorusuna verdiğimiz cevapları deneyerek mesaj atmadan engellendiğinizi ya da engellenmediğinizi anlayabilirsiniz. Ancak tüm bunlar size yardımcı olmuyorsa, güvenirliliğine inandığınız whatsapp engelleyenleri görme programlarından birini kullanmayı deneyebilirsiniz.

Whatsapptan Engellenince Arama Yapılır mı ?

Whatsapptan engellenince arama yapılır mı, yapılmaz mı sorusunun yanıtı; eğer kişi sizi engellediyse ne yazık ki whatsapp arama yapılamamaktadır. Ancak kişi, sizi GSM şebekesi üzerinden aramalara engellemediyse normal telefon araması yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!