featured

Logo İşbaşı ile Muhasebenizi Cepten Yönetin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda hızla dijitalleşen ve elektronik ortama taşınan muhasebe sistemleri sayesinde, akıllı ttelefonlar, tabletler ile birçok muhasebesel işlem gerçekleştirilebiliyor. İnternet erişimi olan her yerden fatura kesmekten, gelir-gider takibine, cari hesap takibinden, stok takibine birçok işlem Logo İşbaşı ile gerçekleştiriliyor. Logo Yazılım’ın küçük işletmeler için tasarladığı Logo İşbaşı’nın mobil uygulamaları sayesinde cep telefonundan muhasebe takibi gerçekleştirilebiliyor. Logo İşbaşı on binlerce işletme tarafından kullanılan, herhangi bir eğitim veya kurulum gerektirmeyen, web tabanlı bir online muhasebe programıdır.

www.isbasi.com adresinden saniyeler içinde üye olup 14 gün boyunca ücretsiz deneyebileceğiniz Logo İşbaşı sayesinde bütün işlemlerinizi dilediğiniz yerden yapabilirsiniz.

Bu sayede işletmeler, istedikleri işlemi istedikleri zamanda ve yerde gerçekleştirerek, verilerinin takibi yapabilir ve satışlarından çok daha fazla verim alabilirler. Normal muhasebe sistemlerinde işlemler, belirli bir yerden, belirli bir zamanda yazılı şekilde hallediliyor. Bu durum, işyeri ve ofis gibi mekanları ortadan kaldırdığı için, çok sayıda masrafı da sıfıra indirmiş oluyor. Online muhasebe sistemlerinde ise her türlü işlem istenilen yerden yapılabiliyor. Logo İşbaşı online muhasebe sistemi sayesinde, bütün işlemlerinizi ister cep telefonundan ister bilgisayardan halledebilirsiniz.

Sektörel olarak kullanımlara bakıldığında; Gıda sektöründen bir zeytinyağı üreticisi, Logo İşbaşı web tabanlı muhasebe programı sayesinde, çok sayıda önemli işlemi hızlı ve kolay bir şekilde halledebildiğini söylüyor. Normalde uzun süren çok sayıda işlemin artık hemen yapılabildiğini, zaman ve mekandan tasarruf ettiğini belirtiyor. Toptan koltuk kumaşı satan bir işletme sahibi ise, online muhasebe programının eskiye nazaran çok sayıda avantajının olduğunu, işinden aldığı verimi de artırdığını belirtiyor. Deniz araçları aksesuarları satan bir şirket ise, Logo İşbaşı web tabanlı online muhasebe programı sayesinde, gelir-gider takibinin, stok takibinin ve fatura kesme işlemlerinin çok daha hızlı ve zahmetsiz bir şekilde yapılabildiğini söylüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!