featured

Tabela Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde reklamcılık oldukça ilerlemiştir. Ürün ya da hizmet veren tüm firmaların profesyonel bir şekilde reklam yapması gerekmektedir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı şekillerde reklam yapmak mümkündür.

Tabela da reklam çeşitlerinden bir tanesidir. Firmalar; kendi reklamlarını yönlendirmek, müşteriyi bilgilendirmek, ürünlerin tanıtımını yapmak gibi sebepler ile tabela yaptırabilirler. Bu tabelalar genellikle mekanların giriş bölümünde bulunmaktadır. Bunun dışında, kapıların üst tarafında, yol kenarlarında, AVM gibi yerlerde dükkanların üst bölümünde bulunabilmektedir. Tabelalar farklı ölçülerde ve boyutlarda üretilebilmektedir.

Tabela Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Tabelalar günümüzde en güzel reklam yöntemleri arasında yer almaktadır.Tabela yaptırmak hem markaların hem de markanın logosunun güçlenmesine yardımcı olmaktadır.Tabelalar istenirse taşınır bir şekilde üretilebilmektedir. Bunun yanında farklı seçenekleri de bulunmaktadır.Seçilen modele göre tabela fiyatları değişkenlik göstermektedir. Ancak modeli ne olursa olsun bu ürünler son derece dikkat çekici olmaktadır.Diğer reklam çeşitleri ile karşılaştırıldığı zaman son derece uygun fiyatlıdır.Tabelalar genellikle birinci sınıf malzemeden üretilmektedir. Bu nedenle bu ürünler uzun yıllar sorun yaşanmadan kullanılabilmektedir.Bu şekilde bir reklam yöntemi markaların bilinirliğini ve aynı zamanda prestijini artırmaktadır.

Tabela Çeşitleri Nelerdir?

Kullanılış amacına uygun şekilde üretilen farklı tabela çeşitleri bulunmaktadır. Tabelacı isteğe uygun marka ve model tabela üretimi yapmaktadır. Uyarı İkaz Tabelaları; bu tabelalar genellikle uyarı için yapılmaktadır. Bunun yanında inşaat tabelası, büro tabelası, yön tabelası, şantiye tabelası gibi farklı amaçlar için kullanılabilmektedir.

Işıklı Tabelalar; günümüzde en çok tercih edilen modellerden bir tanesidir. Tabelalarda aydınlatma malzemeleri kullanılarak müşterinin dikkati çekilmektedir. Çoğunlukla led, neon, floresan gibi aydınlatma ürünleri kullanılmaktadır.

Yönlendirme Tabelaları; Bilgilendirme amaçlı kullanılan tabela çeşitleridir.

Işıksız Tabela; sıklıkla tercih edilen tabela türlerinden bir tanesidir. Standart görselleri olan bir modeldir.

Branda Afiş Tabelalar; Genellikle promosyon ve tanıtımlarda, kampanya tanıtımlarında, emlak sektöründe sıklıkla kullanılmaktadır.

Kutu Harf Tabelalar; farklı malzemelerden üretilebilmektedir. Markaların logoları ya da isimleri lazer kesim yöntemleri ile harf haline getirilip tabela yapılmaktadır.

Gravür Tabela; ışıklı tabela modellerinden bir tanesidir. Çoğunlukla dış mekanlarda kullanılmaktadır.

Kayan Yazı Tabela; sabit yazılı olan tabelalar ledler ile işlenir ve çok daha etkili bir hal alır.

Totem Tabelalar; genellikle alışveriş merkezlerinde, yol kenarlarında, devlet dairelerinde, fabrikalarda kullanılan ayaklı reklam modelleridir.

Vinil Germe Tabela; dijital baskı ile hazırlanan tabelalardır.

Paslanmaz Harf Tabelalar; oldukça dayanıklı tabela çeşitlerinden biridir.

Alüminyum Tabela; görsellik, kalite ve dayanıklılık açısından en fazla tercih edilen tabela modelidir.

Dekupe Oyma Tabela; cnc torna makinelerinde hazırlanan tabela çeşididir.

Pleksi Kutu Harf Tabelalar; fiyatları son derece uygundur. Bu nedenle sıklıkla tercih edilmektedir.

Tabela Nerede Yaptırılır?

Tedarek; reklam sektörü içerisinde yer alan üreticiler ile müşterilerin buluşmasını sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde istediğiniz reklamı kolay bir şekilde yaptırabilirsiniz. Üstelik bu dijital platform tamamen ücretsizdir. Yalnızca üye olmanız yeterlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!