featured

Alaçatı’da Katılabileceğiniz Festival ve Etkinlikler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşme Alaçatı son dönemlerin en popüler tatil lokasyonlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Küçük sevimli otelleri ile son derece sıcak bir ortama sahip olan Alaçatı’yı doğru zamanlarda ziyaret ederseniz Alaçatı’da düzenlenen festivallere katılabilirsiniz. Bölgenin en ünlü festivallerinden bir tanesi olan Ot Festivali’nde turistler Ege halkı tarafından yapılan yöreye özgü zeytinyağlılar, dolmalar, salatalar, hamur işlerini tatma fırsatı bulurlar. Bu sayede Alaçatı ve yöresi  yakından tanınmış olur. Alaçatı’da konaklarken katılabileceğiniz bir diğer festival ise Aşk Festivalidir. Doyasıya eğlencenin bulunduğu Aşk Festivali’nde yiyip içip şarkılar eşliğinde dilediğiniz gibi dans edebilme şansını yakalayabilirsiniz.

Alaçatı’da Konaklayabileceğiniz En iyi Oteller

Alaçatı’da konaklayabileceğiniz birbirinden farklı pek çok otel bulunur ancak bölgenin kültürel dokusunu bozmamak için yöre evlerine benzeyen butik oteller bulunur. arasından kendi zevkinize uygun konseptleri seçebilir ve çok daha keyifli bir tatil yapma imkanını yakalayabilirsiniz. Neredekal.com’u hemen ziyaret ederek konaklayacağınız oteli seçebilir ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Alaçatı’da konakladığınız süre içerisinde çarşıda gezerek keyifli vakitler geçirebilir ve Alaçatı’nın sokaklarını keşfedebilirsiniz. Huzurlu ve sakin bir tatil yapmak istiyorsanız Alaçatı sizin için oldukça uygun bir seçenek olur.

Alaçatı’da Tercih Edebileceğiniz Otel Konseptleri

Alaçatı’da tercih edebileceğiniz birbirinden farklı pek çok otel konsepti bulunur ancak bölgede sıklıkla butik otellerin bulunduğu görülür. Alaçatı’da her şey dahil otel seçeneklerine de göz atarak istediğiniz bir tanesinde konaklayabilirsiniz. Her şey dahil konseptine sahip oteller 3 öğün yemek sunduğundan bazı ziyaretçiler her şey dahil tercih etmek isteyebilirler. Butik otellerde genellikle ücrete sadece kahvaltı dahildir. Bu sebeple de Alaçatı’da çok sayıda olmasa da her şey dahil otel seçeneklerine rastlamak da mümkündür. Dilerseniz pansiyon gibi seçeneklere de göz atabilirsiniz. Alaçatı’da tercih edebileceğiniz otel konseptlerine göz atarak, oteller ile iletişim kurarak detaylı bilgi edinebilir ve tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!