featured

Gerçek Aşkı Bulduğunuzun Göstergesi 10 İşaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hiç kimse bir ilişkiye başlarken ayrılmayı düşünmez. Dolayısıyla yeni bir ilişkiye başlayan hemen hemen herkes, onun hayatının aşkı olduğunu düşünür ve ilişkisinin sonsuza dek süreceğine inanır. Ancak gerçekler hep böyle değil! Halbuki gerçek aşkın bulunup bulunmadığını anlamanın yolları, işaretleri var. Eğer gerçek aşkı bulup bulamadığınızı merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, gerçek aşkı bulduğunuzun göstergesi 10 önemli işaret…

1 – Sosyal Statüleriniz Benzerdir

Belki biraz klişe olacak ama gerçek aşkta partnerinizle ayrı dünyaların insanları olmamalısınız. Genellikle bu durum, ilişkilerin başında göz ardı edilir. Mutlu bir ilişki için partnerinizin sizle benzer yetiştirilmesi, benzer kültüre sahip olması ve benzer statüde olması en iyisi olacaktır. Elbette istisnalar da söz konusu…

Ancak benzer statüye sahip olmayan çiftlerin, birbirine uyum sağlamaya çalışması oldukça yıpratıcı. Eğer partnerinizle benzer statüye sahipseniz, bunu gerçek aşkı bulduğunuzun bir işareti olarak görebilirsiniz.

2 – Mizah Anlayışınız Uyumludur

Mizah, hayatın olmazsa olmazı ve uyumlu çiftlerin de dikkat etmesi gereken bir konu. Eğer partnerinizle birbirine benzeyen bir mizah anlayışınız varsa, hayatınız oldukça renkli geçecek demektir. Mutlu bir ilişkinin sırrı büyük oranda, aynı şeylere gülebilmekten geçiyor.

3 – Ebevenylik Konusunda Fikirleriniz Ortaktır 

İdeal ilişkilerde ve evliliklerde en önemli nokta; ebeveynlik. İyi bir ebeveynlik için de istikrarlı bir ilişki yürütüyor olmak gerekir. Bu noktada, partnerlerin ebeveynlik hakkında benzer görüşlere sahip olması önemli. Kısacası; gerçek aşkı bulduğunuzun bir işareti de ebeveynlik hakkındaki ortak fikirleriniz… 

4 – Tutumluluk ve Savurganlık: Finansal Tutumlar İlişkileri Etkiliyor

Gerçek aşkı bulduğunuzun bir işareti de partnerinizle olan finansal uyudunuz. Planlı bir bütçe ile hareket eden kişiler ile savurgan tutumları sergileyen kişilerin ilişkileri genel olarak sorunlarla geçebiliyor. Aradaki dengeyi tutturmak elbette ki mümkün ancak kolay değil. Bu nedenle mutlu bir hayat sürebileceğinize inandığınız kişinin mutlaka sizle o finansal uyumuna dikkat etmelisiniz. 

5 – En Önemli Noktalardan Biri: Ev İşleri ve İş Bölümü 

Çoğunlukla kadınlar için bitmeyen ev işleri, ömür boyu kaos yaşanmasına neden oluyor. Eğer hayatınızın bir kaos içinde geçmesini istemiyorsanız, partnerinizin ev işlerine olan yardımına ve iş bölümüne ne kadar katkıda bulunduğuna mutlaka dikkat etmelisiniz. Birlikte yaşamaya başlamadan önce dikkat edileceklerden biri de bu! Eğer ev içinde uyumu yakalıyorsanız, gerçek aşkı bulduğunuzu düşünebilirsiniz.

6 – Ten Uyuşmazlığına Dikkat! Gerçek Aşkı Bulduysanız Cinsel Hayatınız Yolundadır 

Mutlu bir ilişkinin mümkün olması için her iki tarafın da cinsel hayatlarından memnun olması gerekiyor. Bunun için de mutlaka ten uyumuna dikkat edilmeli. Ayrıca ilişkilerin başında, libido yüksekliği sizi yanıltmasın… Önemli olan uzun bir süreçte cinsel beklentilerinizin birbirine benzer hatta mümkünse aynı olması.

7 – Hayattaki Öncelikleriniz Birbirine Benzerdir

Gerçek aşkı bulduğunuzun işaretleriden biri de hayattaki önceliklerin benzer olması. Eğer öncelikleriniz hakkında fikriniz varsa ve birbirinizin önceliklerine saygı duyuyorsanız, mutlu bir ilişki oldukça mümkün.

8 – Evliliğe Bakış Açınız Aynıdır 

Gerçek aşkı bulup bulamadığınızı anlamanın kolay yollarından biri de; evlilik hakkındaki düşünceleriniz arasındaki uyuma bakmak. İkiniz de evlilik düşünmüyor olabilirsiniz ya da ikiniz de evlilik düşünüyor olabilirsiniz. Önemli olan evlilik hakkındaki düşüncelerinizin birbiriyle uyumlu olması ve tabi ki de beklentilerinizin karşılanması.

9 – Birlikte Olduğunuz Her An Değerlidir 

Gerçek aşkı bulduğunuzun bir göstergesi de; birlikte olduğunuz her andan mutluluk duymak, keyif almak ve bu anların değerli olduğunu hissetmenizdir. Eğer birlikte olmak size heyecan vermiyorsa, bunun gerçek aşk olduğundan bahsetmek mümkün değil.

10 – Birbirinizi Değiştirmeye Çalışmaz; Olduğu Gibi Kabul Edersiniz

Günümüz ilişkilerinde en büyük sorunlardan biri; çiftlerin birbirini değiştirmeye çalışması ve istedikleri kalıba sokmak için çabalaması… Ancak gerçek bir aşkta bu söz konusu bile değil. Eğer karşınızdakini ve birbirinizi olduğu gibi kabul ediyor, değiştirmeye çalışmıyorsanız; bu gerçek aşkın bir işareti olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!