featured

Şık Bir Ev Dekorasyonu İçin Mutlaka Satın Almanız Gereken Ürünler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutfak halısı, çay fincan takımı ya da mutfak gereçlerinin popüler seçeneği kavanozlar, farklı ürün grubu gibi görünse de bir bütünlük içinde son derece iyi bir dekoratif hava sunuyor.

Modern ve şık bir ev dekorasyonunda, bu ürünlerde nasıl bir tercih yapmanız gerekiyor? İç mimarların önerilerine uygun bir şekilde, evin en önemli kısmı olan mutfakta tercih ettiğiniz her şey önemli.

Mutfak kavanozları, çay fincan takımları ve mutfağınızda tercih ettiğiniz halı nasıl olmalı, bakalım.

Pratik Bir Mutfak İçin Cam Kavanozları Tercih Edin

Mutfakta çok zaman geçirenlerdenseniz ve mutfağınızda her zaman düzenli, şık bir konsept arıyorsanız saklama kapları sizin için çok önemli.

Mutfak dekorasyon ve düzenleme konusunda en çok tercih edilen ürünler içinde yer alan kavanozlarsa, hem işlevsel hem de dekoratif. Peki cam kavanozlarda nasıl bir seçim yapmalısınız?

İlk olarak satın aldığınız ürünlerin ihtiyacınızı karşılamasına dikkat edin. 1000 ml şeffaf kavanozları tercih edebileceğiniz gibi, daha büyük saklama alanı için 1800 ml şeffaf cam kavanoz da alabilirsiniz.

Dikey, ahşap kapaklı ya da farklı formlarda cam kavanozlar, cam kapaklı ya da klasik kavanoz modelleri olarak karşınıza çıkabilir.

Yiyecekleri muhafaza etme konusunda ihtiyacınız olan fonksiyonelliği sunarken, ev dekorasyonunuzu da tamamlaması adına uyumlu modelleri kullanabilirsiniz.

Nezih Bir Evin En Önemli Parçası: Çay Fincan Takımları

Çay demlenmeyen bir ev bulmak Türkiye’de neredeyse imkansız. Peki çay keyfinize güzel bir şekilde eşlik etmesi için tercih ettiğimiz çay fincan takımlarını nasıl seçmeliyiz? Farklı konseptlere hitap eden çay fincan takımlarında, dilerseniz cam, dilerseniz porselen seçim yapabilirsiniz.

Küçük ve özel bir model düşünüyorsanız, 2’li çay fincanı takımı alabilirsiniz. Kalabalık misafir gruplarını ağırlıyorsanız, ince belli klasik formda 12 parça cam çay takımı da satın alabilirsiniz.

Antrasit formlu çay takımları, özel boyamalı çay takımları ve şeffaf cam takımı modelleri, her konsepte hitap eden alternatiflere sahip. Tek yapmanız gereken, ev dekorasyonunuz ile en uyumlu modeli bulmak.

Mutfak Dekorasyonunun Tamamlayıcısı: Halılar

Mutfağınızda çay fincan takımı ya da kavanoz gibi yardımcı araçları satın aldıktan sonra, geriye tercih etmeniz gereken önemli bir ürün kalıyor, o da mutfak halısı. Mutfağınızın ve eşyalarınızın genel renk tonu ile uyumlu olması önemli olan mutfak halısı seçenekleri, içerdiği özelliklerle mutfağınızla uyumlu olmalı.

Her şeyden önce mutfak halılarının olası su damlamalarına karşı dayanıklı olmalı ve suyu emmeli. Kolay silinebilmeli, zira mutfak halılarına zaman zaman bir şeyler dökülebiliyor.

Mutfak halısı rengi nasıl seçilir diyorsanız, koyu renkler genellikle popüler, bunun nedeni lekeleri iyi bir şekilde kapatmasıdır. İç açıcı canlı renkleri ya da mutfak dekorasyonunuzla uyumlu renkleri de düşünebilirsiniz. Bu ürünlere efsane kasım indirimleri ile sahip olmak için English Home’dan online alışveriş yapabilirsiniz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!